@Bodai αν υπάρχει κάποιος φίλος στη Θεσσαλονίκη να δώσω το εικοσαρικο το φτιάξει. Αχρειαστος να είναι φυσικά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ ωραίο post. Ήθελα μια διευκρίνηση. Όταν λέμε το αλλάζουμε τι εννοούμε ακριβώς;; Εγώ ούτε λάμπα δεν μπορώ να αλλάξω (φθορίου. τις άλλες τις αλλάζω) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μα το θέμα είναι αυτό ακριβώς. Είναι της ίδιας και ενδεχομένως ανωτερης τεχνολογίας στα ίδια λεφτά και χωρίς να πρέπει να κάνεις ενα κάρο πράγματα προκειμένου να έχεις αξιόπιστη rom με ελληνικά. Άσε την φωτογραφική μηχανή. Εχεις και δύο χρόνια εγγυηση και τεχνικη υποστήριξη εδω. Πάντως δεν εχω ξενερώσει με την συσκευή. Το αντίθετο θα έλεγα. Απλα εξεφρασα ενα προβληματισμο. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι και αν θεωρείτε ότι είναι άσχετο ας μην απαντήσετε η διαγράψτε και το post. Κάναμε καλά που πήραμε αυτη την συσκευή και οχι το LG G3 ή καποια αντίστοιχη; Ας σημειωθεί οτι εγώ το πηρα 250€. Και αν ναι γιατι; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βασικά με την global δεν είχα θέμα οπότε προφανώς δεν συνέβαινε.Οχι δεν ειναι για όλα τα νούμερα. Ποιο είναι το app που προτείνεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ για την βοήθεια. Οι αριθμοί στον κατάλογο ΔΕΝ είναι όλοι με +030, όπως δεν ηταν όμως και στην global stable και δεν είχα πρόβλημα. Το ίδιο και με τα notifications. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μετά από λίγες μέρες με την ελληνική stable πρέπει να πω οτι δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημενος. Εχω θεμα με τα notifications που δεν έρχονται στην ώρα τους (εως κ καθόλου) και με τα μηνύματα που σε κάποια απο αυτά φαίνεται έξω το όνομα, αλλα μέσα μόνο ο αριθμός (αυτό το ανέφερε και άλλο μέλος). Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@Bodai τελικά χωρίς να κάνω κάτι, σταματησε κ το άλλο. Θα λύθηκαν τα μάγια. Edit :τίποτα δεν λύθηκε. Απλα ευτυχώς κατεβαίνει μονο με wifi. Μόλις ήρθα σπίτι... τσουπ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η αληθεια ειναι οτι στο σπιτι μου σε κλειστο χώρο με το ζόρι εχω σημα. Και στη δουλειά δεν εχω το καλύτερο. Θα το δοκιμασω και αλλού. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk