@Bodai πραγματικά τα εχω κ***παιξει. Με διαγραφή απο την λίστα των εφαρμογών μου το ένα από τα δύο σταμάτησε να επανεγκαθισταται. Το άλλο όχι what the f**k Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα πρέπει να κάνεις backup. Φαίνεται πολυ δύσκολο αλλά με την βοήθεια των παιδιών και τους οδηγούς θα τα καταφέρεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@akisjes σίγουρα το flashαρισμα ολοκληρώθηκε κανονικά; Έκανες ολα τα wipe; Εμενα αυτό ακριβώς συνέβαινε όταν είχα την global stable και προσπάθησα ανεπιτυχως να περασω την dev,αλλά προφανώς μου ψιλοανακατεψε την stable (ειχα και με το wifi θέμα). Αφου έβαλα την 7.2.2 ελληνική ολα διορθωθηκαν Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα διαβάσω προσεκτικά το παραπάνω post μηπως και βγαλω άκρη, αλλα μολις θυμήθηκα τι κοινό εχουν οι δυο εφαρμογές που με ρώτησε ο @bodai. Και τις δυο τις εγκατέστησα μεσω διαφημιστικου βιντεο που εβλεπα οταν έπαιζα άλλο παιχνίδι. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@Bodai ακολούθησα την συμβουλή σου, αλλά δεν σταμάτησαν να ξαναεμφανιζονται τα 2 παιχνίδια. Αρχιζω και εκνευριζομαι έντονα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@lallasgr δεν νομίζω. Είναι εφαρμογές που είχα και επανήλθαν με το backup. Απλά τώρα αποφάσισα ότι δεν τα θέλω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@lallasgr @Bodai ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια . Εύκολο ήταν με τρία άτομα να με βοηθάνε(lallasgr, bodai, Project p) Μέχρι στιγμής το κινητό πετάει και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Ένα πράγμα που παρατηρώ είναι ενοχλητικό, αλλά δεν το λες και πρόβλημα. 2 παιχνίδια τα διαγράφω και μετά από λίγο ξαναεμφανιζονται. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ούτε εγώ τα έγραψα κινέζικα αλλά το μήνυμα ήρθε κανονικά. Αν είσαι στη wind μάλλον δεν θα έρθει, όπως διάβασα σε άλλα posts Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φαίνεται ότι ξεμπερδεψα πράγματι. Βέβαια έβλεπα το android χωρίς μπάρα. Πάντως η rom πλέον είναι η GTV 7.2.2 stable οπότε ξεμπερδεψα. Δεν ξεμπερδεψα;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μολις τελειωσε πατησα reboot και δεν εγκατεστησα εκεινο το "πραγμα" που θα εκανε rooted τη συσκευή. Τωρα βλέπω το mi και περιμενω με αγωνια το αποτελεσμα
"Προχωράμε ΑΜΕΣΩΣ σε Factory Reset (Wipe Data + Wipe Cache + Wipe Dalvik Cache), για να αποφύγετε το BootLoop" Πως το κανουμε αυτο; Μολις διαλεξα γλώσσα. Έκανα και το factory reset μαλλον. Πως κανω install;
@Bodai σε ευχαριστω αλλά ήδη είμαι ετοιμος να περασω την ελληνική rom. Και ο οδηγός στην αρχή ενώ ξεκινάει υπεραναλυτικός ξαφνικά γίνεται περιληπτικος και δεν μπορώ να πώ ότι τον καταλαβαίνω απόλυτα.