@lallasgr δεν πειράζει. Ετσι αναγκάστηκα και το εψαξα μόνος μου παραπάνω . Η συμβουλή σου για recovery ήταν ορθότατη οπότε τώρα είμαι με chinese dev και ξεκλειδωμενο bootloader
@NasDriver to istoriko mou einai 1)flasara tin global stable me epitixia 2) piga na flasaro tin global dev kai diakopike sta 29 seconds 3)ekana restart kai anoije xoris WiFi 4)ekana factory reset kai WiFi den exo.
@lallasgr mporo na flasaro pali aytin pou foraei kai den leitourgei sosta? Sorry gia ta greeklish,alla xoris wifi den mporo na katebaso to swiftkey gia ellinika
Οχι δεν σε βλέπω γιατί δεν εχω μπει ποτε στο chat και δεν ξερω που να κοιταξω. Eκανα restart και το κινητο λειτουργει. Προς το παρόν θα το αφήσω και θα το ξαναπιάσω από βδομάδα που θα λείπει η οικογένεια και θα εχω χρονο
windows 10 64bit ξεκινησα να φλασαρω την global dev και ελαβα το μηνυμα "ο διαθεσιμος αποθηκευτικός χώρος...max buffer section is 256" τι σκατα κανω τωρα
windows 10 64bit ξεκινησα να φλασαρω την global dev και ελαβα το μηνυμα "ο διαθεσιμος αποθηκευτικός χώρος...max buffer section is 256" τι σκατα κανω τωρα
Και εμένα δύσκολο μου φανηκε, αλλα σιγα σιγα το παλεύω. Περνα την global dev να είσαι ετοιμος μολις έρθει η έγκριση. Εγω εκανα μαλακία και πέρασα την stable οπότε πρέπει να κανω διπλο κοπο Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Παράθεση από Jimkog: “Εγώ που έχω το Xiaomi redmi note 3 pro και θέλω να περάσω το ελληνικό rom να περάσω πρώτα το Global Dev (V6.3.31) και μετά να ξεκλειδώσω τον bootlocker;” Ναι αυτό πρέπει να κάνουμε. Θέλουμε λοιπόν ενα link με την global dev Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Παράθεση από Savvasaris: “Για να πώ την αλήθεια....δεν το βρίσκω. Πού βρίσκεται,στις ρυθμίσεις (about phone)?” Ναι και μετα status Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Παράθεση από Panagiotis Skordilis: “Παράθεση από hoyas: “Καλημέρα. Σήμερα μου ηρθε το μήνυμα. Εχω κάποιο χρονικό περιθώριο για να ξεκλειδωσω;; Αν ξεκλειδωσω, μπορω μετά οποτεδηποτε να περασω την Ελληνικη;; Απο global stable σε global dev πως παμε;; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Φιλε μου απο περιέργεια ποσο καιρο πηρε για να σου ρθει το μήνυμα?” Οχι πανω απο 10 μέρες. Μάλιστα δεν μπλεχτηκα καθόλου με τα κινέζικα που λένε οι οδηγοί. Μπήκα σε σελίδα της xiaomi που ειχε αγγλικά. Επίσης …