Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 382.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
hoyas - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΕυχαριστώ. Υπαρχει κάποιο link; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
ΜήνυμαΚαι πως παω σε global dev. Θα ηθελα τον πιο σίγουρο τροπο. Απο την unofficial στην global stable μου πηρε λιγο καιρο Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
ΜήνυμαΚαλημέρα. Σήμερα μου ηρθε το μήνυμα. Εχω κάποιο χρονικό περιθώριο για να ξεκλειδωσω;; Αν ξεκλειδωσω, μπορω μετά οποτεδηποτε να περασω την Ελληνικη;; Απο global stable σε global dev πως παμε;; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Πηγαινεις στην φωτογραφια και επιλεγεις.....περισσοτερα... Ορισμος ως ταπετσαρια....εφαρμογη...οθονη κλειδωματος” In english please Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tsine: “Παιδιά η 7.2.3.0 global stable έχει πρόβλημα με το signal..... Εκεί σε σημεία που έπιασα 2 γραμμές σήμα με τον 7.2.2.0 .. Τώρα βγάζει emergency call only Κάποιες φορές και no service Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk” Σημερα έκανα το update και δεν διαπίστωσα καμία διαφορά στο σήμα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από koutsoupis: “Παιδιά, μόλις έβαλα της Global ROM, τι να διαλέξω για Locale? Δεν έχει Ελλάδα (προφανώς) έχει Τουρκία, Ισπανία. Επίσης πού επηρεάζει αυτή η επιλογή?” Βαλε Τουρκία. Στη ζωνη ωρας επηρεάζει σίγουρα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Οι διαφημίσεις δεν είναι στις rom. Μιλάμε για τις διαφημίσεις που πετάνε οι εφαρμογές κλπ!! :)” Οπως και με τις official δηλαδή Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)
hoyas - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαι εγώ έβαλα Τουρκία Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “@jazzu4ia Καλησπέρα και καλή εβδομάδα Πως τα κατάφερες έχω 2 3 μέρες που το παλεύω αλλά δεν.Κάνει reboot στο mi logo αλλά δεν ανάβει κόκκινο το led και μετα απο λίγο κάνει boot κανονικά :wacko:” Εγώ την πρώτη φορά δεν είχα δώσει άδεια στο κινητό να μπει σε debugging Mode ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Τσέκαρε την οθόνη του κινητού. Μπορεί αυτό να είναι αυτονόητο και γι αυτό να μην αναφέρεται στον οδηγό αλλά για κάποιον άσχετο όπως εγώ έπρεπε να μου το πουν. Sent from my Redmi…
-
Παράθεση από Project_P: “Παράθεση από hoyas: “Καλησπερα. Αυτο ειναι το πρωτο μου post στο φορουμ. Ειμαι νεος κατοχος του εν λογω φοβερου κινητου και με πολυ προσοχη και ενδιαφερον διαβασα ενα προς ενα ολα τα παραπανω posts. Επειδη ειμαι λιγο ασχετος με τα root κλπ η αληθεια ειναι οτι περισσοτερο μπερδευτηκα παρα διαφωτιστηκα. Η συσκευη μου εχει την MIUI Global 7.1 stable 7.1.9.0.0 (LHOCNCL) και εχει ελληνικα. Ηθελα να ρωτησω λοιπον τα εξης: τι πρεπει να κανω για να λυσω το προβλημα με την sim, α…
-
RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)
hoyas - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαμήπως υπαρχει κανενα link για την επίσημη global stable, γιατι αυτό που δίνει ο οδηγός δεν νομίζω να κατεβει μεσα στο 2016 Global Stable (V7.2.2.0) αυτήν εννοώ
-
hoyas - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαενα κοκκινο ledaki που αναβοσβήνει και η συσκευή δεν αντιδράει είναι κάτι κακό να υποθέσω??? κάτσε γιατί άνοιξε τελικά
-
ΜήνυμαΠαράθεση από ninjamoz: “σας παραθετω εναν οδηγο που εγραψα για περασμα κινεζικης λοιπον 1 βημα: γυριζεις το κινητο στα αγγλικα. πηγαινει setting-about phone-miui version και κανεις κλικ πανω μεχρι να γραψει you are now developer 2 βημα: πας settings-additional setting -developer options-usb debugging και το ενεργοποιεις 3 βημα: απενεργοποιεις το κινητο κινητο και το αφηνεις στην ακρη να το θαυμαζεις lol.gif 4 βημα: πιανεις το λαπτοπ και κατεβαζεις τα εξης : 5 βημα: κατεβαζεις τους drivers http:/…