Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 382.
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
hoyas - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά. Δεν έχει αλλάξει κάτι έτσι; Σε περίπτωση Chinese version με Global rom και ξεκλείδωτο bootloader από Κινέζο reseller πρέπει να flashaρουμε China Dev με clean all and lock και μετά να ζητήσουμε ξεκλείδωμα εκ νέου με τον δικό μας πια λογαριασμό ώστε να περάσουμε Global rom Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
hoyas - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠεριμένω να φορτωθεί η rom. Αν υποθέσουμε ότι όλα πήγαν καλά και ανοίξει, με ποιον οδηγό και ποια ελληνική stable πρέπει να περάσω ;
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
hoyas - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠοια θα βάλω; Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Stable Version Fastboot File Download
-
hoyas - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΟ συγκεκριμένος οδηγός στον οποίο και γράφουμε δεν ειναι για update από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 και μάλιστα από την 8.0.1. σε 6.10.20;Ρωτάω γιατί ειναι πολύ αναλυτικός και θα ήθελα να τον ακολουθήσω.Διαφορετικά σε παρακάλώ να μου υποδείξεις εναν άλλο οδηγό για να κάνω αυτό που μου λές.
-
hoyas - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕλληνική 8.0.1.0
-
hoyas - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕπειδή το link για το download δεν μου ανοιξε, κατεβασα την Kenzo_THUNDER_MiUi8-6.10.20. Θα είμαι εντάξει;; Και επειδή έχω καιρό πολύ να ασχοληθώ με το σπορ με πιον οδηγό μπορώ να περάσω σε μια global stable official (θα έχω ελληνικά;) ή σε μια ελληνική stable ΜΜ;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από johny21: “Από το mytel.gr στο θησείο πήρα και θηκούλα με τζαμάκι από εκεί μια χαρά ήταν” Μπορείς να ανεβάσεις μια φώτο από την θήκη;;; Το τζαμακι έκατσε καλά;;; και λειτουργεί οκ η οθόνη;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αγορά Redmi note 4X
ΜήνυμαXIAOMI REDMI NOTE 4 64GB 4GB RAM DUAL SIM DARK GRAY EU (SNAPDRAGON 625 - ΕΛΛΗΝΙΚΟ MENU - GLOBAL VERSION) το συγκεκριμένο λογικά λοιπόν την έχει την 800αρα; Σκέφτομαι να το προτείνω σε φίλο στα 226 ευρώ. Επειδή δεν θέλω αύριο μεθαύριο να ακούω παράπονα, υπάρχει κάποια άλλη έκδοση που να αξίζει περισσότερο;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Παράθεση από hoyas: “Να ρωτήσω βρε παιδιά... Εχω συνδεδεμένο ενα Bluetooth ηχείο και απολαμβάνω την μουσικουλα μου. Πως γίνεται να σταματήσει να χαμηλωνει η μουσική όποτε έρχεται mail Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου ” Μια εύκολη αντιμετώπιση του θέματος είναι να μην ερχεται email. Δλδ κλέινεις wifi/data.” Αλλη μια ειναι να βαλω cd Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
Caller ID apps, δουλεύουν?
ΜήνυμαΕπανέρχομαι για να πω οτι στην 8 δουλεύει μια χαρά η εφαρμογή Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου