Παράθεση από Dante: “Εμενα παντως βγαζει μια χαρα με το δακτυλικο με την 7.5.2 Ισως παει με τις ορεξεις.” Σορρυ guys εγω εχω την 7.5.1 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
Αληθινά άλμπουμς εννοω. Την επιλογη άλμπουμ παταω και δεν δείχνει εξώφυλλα στα folders, ενω κατα την αναπαραγωγή τα δειχνει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
Παιδιά ξαναρωτάω. Αν τυχόν ρωτάω σε λάθος μέρος πείτε το μου. Μπορω να αναπαραγω μουσικη ανα αλμπουμ;;; Εχω αποθηκεύσει το καθε άλμπουμ σαν ξεχωριστό φάκελο, αλλά στη εφαρμογή εμφανιζει τα κομμάτια ανακαταμενενα και με αλφαβητικη σειρα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από hoyas: “Ελληνικά έχει τελικά; ” Και φυσικά έχει Ελληνικά => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/15803 :thumbsup:” Έχει βγει δηλαδή ελληνικη stable 8 για redmi note 3 pro; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
Ερώτηση πολύ σημαντική. Υπάρχει τρόπος να καταχωρειται και να παράγεται η μουσική ανά άλμπουμ, οπως στο ipod;; Εχω βάλει τρεις δισκους μέσα και εχει ολα τα κομμάτια αλφαβητικα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου