Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 382.

• Οπότε σιγά σιγά περιμένουμε και την ελληνικη Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• @pavlidisc λειτουργει κανονικά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• @pavlidisc παλιά μου λειτουργούσε. Θύμισε μου τη ρύθμιση να δοκιμάσω ξανά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• Εγω ειμαι ο αλλος Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• Εγώ πάντως έχω παρατηρήσει, ότι τα πάντα εξαρτώνται από τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ. Αν για παράδειγμα χρησιμοποιώ πολύ facebook η οθόνη μένει αναμμένη λιγότερο από το να χρησιμοποιουσα το Tapatalk Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• Τα δυο μηδενικά δειχνουν οτι πρόκειται για unofficial Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• Δεν έπρεπε να ζητήσεις αυτή την rom που ζήτησες. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• @demakhs το γούστο είναι προσωπικό. Απλά το value for money, αν δεν πάρει αναβάθμιση, πάει περίπατο. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• RE:

hoyas - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από mtziris: “O φίλος μου παράγγειλε το elephone P8000 και ήρθε με android 6.0 και λίγο ανανεωμένη σχεδίαση η xiaomi πότε θα κάνει κανένα update σε 6 για το redmi note 3 pro?” Άντε να δούμε. Εάν δεν πάρει αναβάθμιση πάντως τέλος η Xiaomi για πολύ κόσμο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• Οταν πριν απο λιγους μηνες, οντας παντελώς άσχετος, χρειάστηκα βοήθεια για να περάσω αρχικά global stable, μετά global dev και τελικά ελληνική rom, υπήρξαν 2-3 άνθρωποι εδώ μέσα που με βοήθησαν και σχετικά εύκολα τα κατάφερα. Αυτοί οι άνθρωποι εδώ και πολλές σελίδες δεν εμφανίζονται. Γιατι;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• Για την snapdragon ζήτησα εγω χθες στο σχετικό topic Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

Μήνυμα

Ρε παιδιά δώστε πάλι link. Αυτό που είναι στην 67 σελίδα στο Tapatalk δεν μου ανοίγει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

Μήνυμα

Και σε μενα κρασαρει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• Π. Χ. SANDISK ULTRA MICRO SDXC 128GB + ADAPTER SD SDSQUNC-128G-GN6IA;;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από shinig: “Ξερει καποιος τι u1-2-3 υποστιριζει το κινητο μας στις καρτες sd?θελω να παρω μια 32gb η 64gb αλλα ξερει καποιος τη ταχυτητα u υποστιριζει? ” Όλες. Παρε U1” Μπορείτε να προτείνετε κάποια κάρτα μνήμης που να έχει τσεκαριστει οτι δουλεύει οκ με το τηλ μας; Μεχρι ποσα gb μπορεί να είναι; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “βαλε το swiftkey ή το google keyboard αγόρι μου, κάνε τις καταλληλες ρυθμίσεις κ μην παιδευεσαι με μικρά κεφαλαία κλπ...” Δηλαδης; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• Αυτες είναι stable. Εσύ ψάχνεις για Dev Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• Caller ID apps, δουλεύουν?

hoyas - - Google Play Store

Μήνυμα

Παιδιά σε εμενα χωρίς να κάνω κάτι (που να καταλαβα τουλάχιστον) η εφαρμογή πλεον δουλεύει. Εχω την 7.5.1 την ελληνική Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου Edit: και δύο μέρες μετά επίσης χωρίς να κάνω τίποτα δεν δουλεύει. Μιλάμε ότι έχω stable rom

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από GioNiko: “Καλησπερα στην ομαδα!! Σκεφτομαι να παραγγειλω και γω απο κινα το note 3 pro αλλα επειδη δεν ειχα ποτε συσκευη της xiaomi θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου λυσει καποιες αποριες! Η παραγγελια μαλλον θα γινει απο vickmall στο οποιο μου δινει 3 επιλογες rom.. Official Developer Rom, Official Global rom και Multi-Language Rom. Εγω θελω να εχω updates μεσω του κινητου και ας μην εχω ελληνικη γλωσσα. Ποια απο τις 3 πρεπει να επιλεξω και ποια ειναι η πιο σταθερη? Επισης θελω να …

• Έγινε Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου