Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από astrah: “Παράθεση από referravag: “Επίσης το ότι εκεί που έτρωγε 15% στην αναμονή το βράδυ αμέσως μετά την αναβάθμιση που έπεσα για ύπνο το βρήκα το πρωί να έχει καταναλώσει μόνο 3% στο ίδιο διάστημα (5φορές κάτω) είναι και αυτό θέμα των ρυθμίσεων; ” Δεν ειδα καποιον να το σχολιαζει και μια και γινεται κουβεντα εχω να πω οτι καμια απο οσες ρομ εχω περασε απο οταν το πηρα -πρωτα official dev miui 7 αναβαθμιση σε official dev miui 8 και μετα ελληνικη stable 7,2,2 κ…
Παιδιά θα ήθελα να μου προτείνετε ακουστικά για το κινητό μας. Θα ήθελα να είναι εδώ το κατάστημα ακόμα και αν είναι να δώσω 5 φράγκα παραπάνω, καθώς τα χρειάζομαι αμεσα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από vortalhe: “Παιδιά καλημέρα τρέχω την ελληνική 7.5 μια χαρά η ρομ αλλά δεν πιάνει το δσκτυλικο στην κάμερα” Για κάποιον λόγο πρέπει να έχει αφαιρεθεί η λειτουργία η να είναι bugarismeni σε όλους. Πριν δύο μέρες κάποιος το ανέφερε και το παρατηρήσαμε δυο τρεις.” Και ένας εγώ τέσσερις. Γιατί να το βγάλουν όμως Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
Έψαξα εν τω μεταξύ και κατέληξα ότι είναι θέμα κατανάλωσης ρεύματος μόνο. Αυτό που λες μάλλον αφορά μπαταρίες προ δέκα ετών Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου