Διάβασε λίγο το thread και θα δεις να προτείνονται διάφορα καταστήματα. Επίσης εδώ που ρώτας δεν μπορεί παρά να πάρεις θετική απάντηση για το κινητό. Τέλος τα greeklish είναι πολύ ενοχλητικά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
Για να είμαι και εγώ σαφής και να μην παρεξηγηθώ. Και μένα την ipaky φορούσε, οχι καμία θήκη της πλάκας. Και η πτώση ήταν τέτοια που έπρεπε να με ρωτήσει ο μάστορας και να σπάσω το κεφάλι μου για να την θυμηθώ. Anyway ας είναι το τελευταίο για κάνα χρόνο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
Το κινητό είχε (όπως θυμήθηκα σήμερα) μια πτώση από ύψος 50 εκατοστών φορώντας την θήκη του. Αν δεν φορούσε θήκη θεωρώ πως θα διαλυόταν στα εξ ων συνετεθη. Παιδιά τέτοιες πτώσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα και έχουν συμβεί πολλές φορές με όλα τα κινητά που είχα στην κατοχή μου,χωρίς να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
Επανέρχομαι στο θέμα που είχα με το focus της κάμερας για να δώσω την λύση. Τελικά ήταν βλάβη, όπως θεωρούσα προφανές. Το πήγα στο μαγαζί που μου πρότεινε ο @GR_Macedon και το άνοιξαν. Δεν χρειάστηκε ανταλλακτικά. Κάτι είχε κουνηθει μέσα, και εμποδιζε μηχανικά την κάμερα να εστιασει. Γι αυτό με την πίεση στο κατάλληλο σημείο έκανε focus. Ξαναλέω, μιλάμε για ποιότητα, όχι μ@λ@κιες Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ σε 7.3.2 ελληνική έχω βάλει μπλε led σε όλες τις ειδοποιήσεις πλην κλήσεων και μηνυμάτων και πραγματικά αυτό συμβαίνει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προτιμώ να το ανοίξω εδω. Εγω σίγουρα δεν μπορώ. Για να αλλάξω λάμπα φωναζω ηλεκτρολόγο που λέει ο λόγος. Υπάρχει κάποιος Θεσσαλονίκη (και μαγαζι δηλαδή) που να αναλαμβάνει; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@NasDriver είναι σίγουρα βλάβη. Με το ελαφρύ χτύπημα κάτι κόλλησε για λίγο και λειτούργησε για μισή ώρα. Μετά πάλι έπαψε να κάνει σωστή επαφή και λειτουργεί μόνο αν πιέσεις το φλας. @panandreas αν κάνεις ενα googlaρισμα θα δεις ότι πολλοί έχουν αναφέρει το συγκεκριμένο πρόβλημα, χωρίς ομως να βρουν λύση. Αλλάζουν ρομ χωρίς αποτέλεσμα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ δεν νομίζω να το κανω αυτό. Έστειλα μήνυμα στα κινεζονια και περιμένω απάντηση. Αναλόγως την απάντηση θα πραξω. Παντως είναι σίγουρα hw. Εαν πιεζω με το δάχτυλο στο ύψος του φλας κάνει μια χαρά focus. Αν υπάρχει φίλος εδώ μέσα (κατά προτίμηση Θεσσαλονίκη) που να θέλει να του βάλει χέρι το συζητάω. Προφανώς κάτι δεν κάνει καλη επαφή. Μιλάμε για εντελως premium κατασκευή Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@tsine ούτε εγω έχω. Εσυ τελικά τι έκανες;; Παίζει κανα ρόλο που το πηρα από european warehouse; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βάλω official, να κλειδωσω bootloader να το ρο στειλω συστημένο στην Κίνα και να αναμένω κανα δίμηνο συνολικά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk