Παιδιά είναι 99% hw. Δεν πέρασα άλλη rom, αλλά ακολούθησα την παλιά γνωστή συνταγή.Το χτύπησα κάνα δυο φορές στο πόδι μου με την πλάτη και δουλεύει καλύτερα. Σημειωτέον το κινητό δεν μου έπεσε ποτέ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν έχω ούτε sd ουτε usb δυστυχώς. Οπότε πάω για το απλό. Edit : Λεω να κανω ενα factory settings. ΥΓ:Επισης παρατήρησα ότι σταμάτησε να λειτουργεί και η περιστροφή της οθόνης. Μήπως σχετίζονται τα δυο προβλήματα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μακάρι να είναι έτσι. Απλά θυμάμαι πολύ καλά ότι Πέμπτη μεσημέρι λειτουργούσε κανονικά. Και σήμερα Σάββατο χωρίς να έχω κάνει καμία αλλαγή δεν δουλεύει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επανέρχομαι για να δώσω ενα στοιχείο ακόμα μήπως και έχει κανείς καμια ιδεα. Οπότε ανοίγω την εφαρμογή όλα είναι καλά και σε λιγα δευτερόλεπτα blur Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μα δεν αλλαξα ρομ. Με την 7.3.2 ελληνική ειμαι και δουλευε μια χαρα. Μεμβράνη φυσικα δεν εχω στον φακο. Και η μπροστα δουλευει μια χαρα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα το κάνω. Ειμαι απαισιοδοξος ομως γιατι το κάνει και σε αλλη εφαρμογή Edit Τιποτα δεν εγινε. Μαλλον ειναι θεμα hardware, γιατι τώρα που την ανοιξα παλι ηταν κανονικα και ξαφνικα εχασε παλι την εστιαση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε παιδιά πήγα σήμερα να βγαλω μια φωτογραφία και η πίσω κάμερα εχει θολή εικόνα. Καθαρή είναι μόνο οτι ειναι σχεδόν στους 2 πόντους. Εχει τυχει σε κανενα; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@lallasgr ποια πήρες εσυ; Φαντάζομαι οτι αν την εστελνες συνολικά θα εβγαινε πανω απο 7 ευρω που εχει απο το ali Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά υπάρχει κανείς που δεν έμεινε ικανοποιημενος απο την θήκη και θελει να την δώσει;; Είναι για έναν φίλο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk