Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 181.
-
Να κάνω μια ερώτηση;;; οι θερμίδες που καταγραφεί ότι καίω γνκ πόσο έγκυρες είναι; ασχετο με το τοπικ
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΚαλημέρα στην παρέα μας! Απέκτησα και γω το ΜΙ9Τ προσφάτως ύστερα από πτώση του redmi note 5 pro μου (RIP) και σήμερα μου έβγαλε την v11.0.1.0 pfjmixm. Κρίνοντας απο τα σχόλια σας εδώ δε πρέπει να είστε και πολύ ικανοποιημένοι!
-
Παράθεση από sgatz: “Επέλεξες τι ειδοποιήσεις ( ποιες εφαρμογές δηλαδή) θες να λαμβάνεις μέσα από το notify; Έδωσες επίσης στην εφαρμογή τα αντίστοιχα δικαιώματα στις ειδοποιήσεις εφαρμογών; Εγώ δεν σου έγραψα να κάνεις απεγκατάσταση το mi fit, να του κλείσεις τις ειδοποιήσεις έγραψα... Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι τ ξερω αλλα μ εβγαζε ειδοποίηση οτι καταναλώνει μπαταρία γ αυτό το εκανα uninstall! Θα τ ψάξω αύριο. Πάντως εδωσα και 3 ευρώ το προ αξίζε.
-
Μπορεί κάποιος να μου πει ποιο από τα δύο απ να κρατήσω; και πως να τα χειριστώ; Φτιάχνω τα Font όλα καλά και τα Σμάιλ και σταματάνε οι ειδοποιήσεις από μόνες τους.Μετά διαβάζω θέλει να είναι ανοικτό το mi fit.Το αφήνω ανοικτό χαλάει το φοντ στο άλλο. Με έχει αγανακτήσει :p κλείνω το μι φιτ το κάνω άνισταλ δε μπορώ να κάνω συγχρονισμό με το Notify τι γίνεται πχια
-
Παράθεση από sgatz: “Κλείσε τις ειδοποιήσεις στο mi fit και άσε το notify. Απλά τσεκ στα smilies στις ρυθμίσεις του notify Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θα το δοκιμάσω και θα ξαναενημερωσω!
-
Παράθεση από sgatz: “Πρέπει να επιλέξεις να εμφανίζονται τα smilies από το notify και να κλείσεις τις ειδοποιήσεις από το mi fit νομίζω για να παίξουν. Γράφω μήπως και τυχόν δεν το έκανες Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν τ εκανα η αλήθεια είναι,ποιο κρατάω απο τα δύο τλκ; μπορώ με το notify and fit να λειτουργεί κανονικά στις ειδοποίησεις; να μου δείχνει κ τ μνμ; και ν εχω και ρ smilies!?
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από amavroudis: “Από τη πρώτη σελίδα, αν διαβάσεις: Παρατηρήσεις: - Η εγκατάστασή τους γίνεται με τον ίδιο τρόπο που γίνεται κι η εγκατάσταση των resources, με χρήση του Notify & Fitness ή αντίστοιχου λογισμικού.Μην ξεχάσετε να αποσυμπιέσετε το αρχείο zip! ” ” Τα έκανα το εβαλα κανονιμα αλλά δε λειτουργούν τ smilies...
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από chrispsil: “Ναι απλά δε διευκρινίζει ότι λειτουργεί σαν firmware. Οπότε φλασαρω. ” ;;;Τι εννοείς με το "σαν Firmware"; ” Εννοώ ότι φλασαρω οπως φλασαρα και τ ελληνικά;
-
Παράθεση από amavroudis: “Από τη πρώτη σελίδα, αν διαβάσεις: Παρατηρήσεις: - Όλα τα παραπάνω custom fonts είναι συμβατά με όλα τα μέχρι στιγμής firmware και resources που χρησιμοποιούν την έκδοση font v1. Η εγκατάστασή τους γίνεται με τον ίδιο τρόπο που γίνεται κι η εγκατάσταση των resources, με χρήση του Notify & Fitness ή αντίστοιχου λογισμικού.Μην ξεχάσετε να αποσυμπιέσετε το αρχείο zip! - Όσο δεν αλλάζει η έκδοση του original font (v1), κανένα custom font δε θα αναβαθμίζεται αυτόματα με κάθε…
-
Τα φοντς πωε τ αλλάζω; κανω φλας σαν firmware.
-
Παράθεση από vanni: “Έχεις εγκατεστημένα και το mi fit και το notify; Αν ναι τότε από το notify πρέπει να απενεργοποιήσεις την ειδοποιήσεις από τις εφαρμογές. ” Ναι τα εχω κ τ δυο. Θ το κ θ ξαναποσταρω.
-
Καλησπέραα σε ολη την ομάδα που είμαι περήφανος για τη δουλειά που κάνουν όλοι οι ανώτεροι εδώ μέσα, για ακομη μια φορά. Θα ήθελα λοιπόν οποιος γνωρίζει να μου πει το εξής. Εχω βαλει τα ελληνικά κανονικά όπως λέει ο οδηγός και στις ειδοποιήσεις αλλωτε μου δείχνει το preview του μηνύματος και αλλωτε μου λέει πήγαινε στο κινητό για ν δεις το μήνυμα. Ξέρει κανείς τι παίζει; Μερικές φορέςου δείχνει γ λίγο τι γράφει και ξαναβγαζει το ιδιο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από chrispsil: “Μπορώ να κάνω downgrade στην προηγούμενη που είχα; σέρνεται. ” Ποια έχεις και ποια θέλεις;Για πισωγυρισμα θέλει ξεκλειδωτο bootloader, αν γίνεται... ” Έχω την 9.9.26 miui 11 να παω στην 9.9.3 v10 π ειχα ή σε καποια miui 10 stable. Έχω unlocked το boot.
-
Μπορώ να κάνω downgrade στην προηγούμενη που είχα; σέρνεται.
-
Παιδιά καλησπέρα. Με το που κατεβάζω το ΟΤΑ update δονείται συνέχεια με ρυθμό. Ξέρει κανείς τι παίζει;
-
Πέρασα και εγώ με τη σειρά μου τη νέα έκδοση και υπάρχει μονίμως το εικονίδιο των θεμάτων στην γραμμή ειδοποιήσεων. Έκανα πολλαπλά reboot αλλά τίποτα. Ξέρει κανείς πως να το διορθώσω;
-
Καλή χρονιά σε όλους σας παιδιά. Να ρωτήσω κάτι που αφορα το instagram. Έχω θέμα με fps των βίντεο που ανεβάζω μέσω ινστα. Τα αλλα κινητά δεν τ χουν το θέμα μονο τα xiaomi. Ξέρετε κανα τρικ ν το στρωσω;
-
Καλησπέρα στην ομάδα και καλες γιορτές ν χουμε. Που αναφέρω bugs?
-
Παράθεση από vanni: “Παράθεση από chrispsil: “Παράθεση από MIUI_ART: “Τι κάνεις βρε αργά το βράδυ.... Σου έστειλα το mail, να δεις αν είναι οκ και αν το έλαβες. ” Το ελαβα κανονικά αυτό. Καλημέρα. Τα υπόλοιπα γτ δεν εχουν ερθει το θεμα!Ευχαριστώ captain! ” ποια υπόλοιπα; ” Τα υπόλοιπα μέιλ γιατί ειμαι καποιες μερες VIP και ειχα θεμα με τ μειλ.