Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 181.

• Τη λειτουργώ εδω κ κατι ώρες. Εχω την εντύπωση πως το dolby ενώ είναι αναμμένο δεν κάνει διάφορα. Δηλαδή το θέμα μς την ένταση το χω ακόμα.

• Κατάφερα να το περάσω αλλά δεν είχα dolby και super.Πήγα τα φλάσαρα από τη ρομ μέσα αλλά δε λειτουργεί το ατμος.

• Καλησπέρα παιδιά!Ύστερα από πολλές μέρες αναμονής ξεκλείδωσα το bootloader, πέρασα το dummy διότι είχα antivar 4 για να βάλω το recovery και τελικά πέρασα το recovery και μπήκα μέσα σε αυτό.Τώρα είναι η ώρα φαντάζομαι για να περάσω το νέο μου λογισμικό.Θα ήθελα κάποιος να μου πει αν υπάρχει κάποιο άλλο θέμα που θα έπρεπε να λύσω.Και αν όχι θα εκτιμούσα πάρα πολύ αν μου πει κάποιος ποια έκδοση να κατεβάσω.Έχω το redmi note 5 pro(Whyred).Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Υ.Γ: Μπορεί κανείς να μου πει…

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

chrispsil - - Recoveries

Μήνυμα

Την ερχόμενη εβδομάδα κλείνω ενα μηνα απο την αίτηση π εκανα για να ξεκλειδώσω το bootloader. Θα μου έρθει καμιά ειδοποίηση ή πρέπει να θυμάμαι εγω το πότε ήταν η επερχόμενη ημερομηνία??? Γιατί δε θυμάμαι με ακρίβεια.

chrispsil - - Recoveries

Μήνυμα

Εγώ που έχω arb 4 πρέπει πριν φλασαρω τ τωρπ να φλασαρω κατι αλλο ετσι δεν είναι;

• Παράθεση από amavroudis: “Καθάρισε cache, dalvic cache μέσω twrp και πέρασε από πάνω την προηγούμενη. Πάρε βέβαια και ένα backup για να γυρίσεις πίσω σε περίπτωση που κάτι δε πάει καλά... ” Θα συμφωνήσω με τον προλαλισαντα καθώς ενα clean install ειναι ενα καλο install. Να ρωτήσω και γω με τη σειρά μου κάτι. Παίζει κάποιο ρόλο το arb και με το φλασαρισμα του twrp?

chrispsil - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Κατέβασε την τελευταία και βλέπεις ” 3.1.1.2 δηλαδή αν δεν κάνω λάθος;

chrispsil - - Recoveries

Μήνυμα

Για το Whyred ποια έκδοση κατεβάζω;;;;

• Παράθεση από chrispsil: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από chrispsil: “Τέλεια κατάλαβα αρα δε χρειάζεται να κάνω πολλά. Δήλωση για ξεκλείδωμα bootloader, twrp στεγνά φλασαρισμα απο τ λινκ που μου έδωσες και μετά τη ρομ. Το dolby λειτουργεί? ” Ναι λειτουργεί... ” Τέλεια ευχαριστώ. Αρα απλά ακολουθώ τη διαδικασία που προείπα!!! ” κανα τη διαδικασία όπως είπαμε και voila .... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58621/

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από chrispsil: “Τέλεια κατάλαβα αρα δε χρειάζεται να κάνω πολλά. Δήλωση για ξεκλείδωμα bootloader, twrp στεγνά φλασαρισμα απο τ λινκ που μου έδωσες και μετά τη ρομ. Το dolby λειτουργεί? ” Ναι λειτουργεί... ” Τέλεια ευχαριστώ. Αρα απλά ακολουθώ τη διαδικασία που προείπα!!!

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από chrispsil: “Όταν λες δεν έχει arb ενεργοποιημενο; φαντάζομαι εμενα η συσκευή μου θα εχει 4 ή 5 τώρα. Δε θα εχω πρόβλημα προφανώς εφόσον και αυτη ειναι miui 10 σωστα; ” 4 είναι το τελευταίο ARB που έχουν οι Official ROM.Δεν έχει σχέση αν είναι MIUI 10 η ROM. Σημασία έχει το ARB μίας Custom ROM να είναι 0 ή ίσο με αυτό που έχει τώρα η συσκευή σου. Μηδέν ARB σημαίνει πως η ROM δεν έχει καθόλου δήλωση του ARB καθώς με κάποιο τρόπο έχει αφαιρεθεί από την ROM. Έτσι…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από chrispsil: “Καλησπέρα στην ομαδα και μπράβο για την καλη δουλειά που κάνετε τόσα χρόνια. Είμαι κάτοχος του Whyred και πρόσφατα παρέλαβα απο τ σερβις τη συσκευή μου ύστερα απο αντικατάσταση (καμένα πιξελ στην οθόνη) Αποφάσισα να κάνω το βήμα για ν μπω στην ελληνική μιας και στο κενζο που την ειχα ήμουν 100 τ 100 ικανοποιημένος. Το θέμα είναι ότι εχω ηδη miui 10 που σημαίνει ότι εχω arb σίγουρα ενεργοποιημενο. Υπάρχει κάποιος οδηγός στο σάιτ που να μου δίνει πλ…

• Καλησπέρα στην ομαδα και μπράβο για την καλη δουλειά που κάνετε τόσα χρόνια. Είμαι κάτοχος του Whyred και πρόσφατα παρέλαβα απο τ σερβις τη συσκευή μου ύστερα απο αντικατάσταση (καμένα πιξελ στην οθόνη) Αποφάσισα να κάνω το βήμα για ν μπω στην ελληνική μιας και στο κενζο που την ειχα ήμουν 100 τ 100 ικανοποιημένος. Το θέμα είναι ότι εχω ηδη miui 10 που σημαίνει ότι εχω arb σίγουρα ενεργοποιημενο. Υπάρχει κάποιος οδηγός στο σάιτ που να μου δίνει πλήρη ενημέρωση για το πως μπορω ν την περασω χωρις…

• Xiaomi Redmi Note 5 γνωμες

chrispsil - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Θα ρωτήσω και γω σαν κάτοχος μιας βδομάδας του 5αριου.Αυτο π έχουμε το global δηλαδή το αναβαθμιζουμε όπως το ινδικό έτσι;---------------- βάζουμε την έκδοση που δίνεται στο pro ουσιαστικά;

• Redmi Note 5 Pro - Mi India για το 5 προ εδω θα βρείτε καλύτερες λεπτομέρειες από ότι στα περισσότερα σάιτ. Καλο διάβασμα!!!

• Καλησπέρα σε όλους σας.Είμαι χρήστης του Xiaomi redmi note 3 pro και όπως όλοι σας είμαι 101% ευχαριστημένος από τη συσκευή αυτή. Πρόσφατα όμως παρατήρησα ότι η διαθέσιμη εσωτερική μνήμη για κάποιο λόγο είναι ανεπαρκής παρότι δεν έχω καμία εφαρμογή εγκατεστημένη. Έκανα factory reset και απλά μόλις άνοιξε ξεκινάω με 44% πιασμένα ή αλλιώς από τα 10.67 ελεύθερα μόνο τα 6.9 gb . Όπως καταλαβαίνετε το μοντέλο μου είναι το μικρό με τη μικρή ραμ και μνήμη.Υπάρχει κάποιος τρόπο να ελευθερώσω περισσότερο…

• Το miui9 δεν υποτίθεται ότι είναι nougat? Σε Kenzo λεει ακόμα 6.0. Έχω καταλάβει κάτι λάθος;

• Ποσα γκουντ λακ να πουμεεεε!!! Παμε παιδιά!!! Καλη τύχη σε όλους!

• Παράθεση από dimitris: “Αυτή είναι η Stable έκδοση και έχει άλλη αρίθμηση μην μπερδεύεσαι. Θα πρέπει να κάνεις factory reset αν θες να πας από dev σε stable. ” Αξίζει;;;Είναι καλύτερη από την dev????Με την dev αντιμετωπίζω μερικά θέματα.

• Παιδιά μια ερώτηση.Εγώ έχω περασμένη την ΧTRVbeta2-7.3.2 .Ποια η διαφορά της από την αναφερόμενη;;;;Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει;Αξίζει να τη δοκιμάσω;;;