Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-11 από 11.

• καλησπέρα παιδια, γνωρίζει κανένας πού μπορώ να βρώ μητρική για mi8 ξεκλείδωτη?

• Mi 8 πρόβλημα

Giannisko - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Σκεφτομαι μόνο μήπως τι γλυτώσω με πρόβλημα στη μπαταρία ή στη πλακέτα φόρτισης...

• Mi 8 πρόβλημα

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Σου έπεσε καθόλου νεράκι ή κάποιο υγρό πάνω στην συσκευή σου ? Οι γραμμές στην οθόνη όντως υποδηλώνουν κάποιο πρόβλημα μητρικής, και δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρει η αντικατάστασή της. Καλό είναι βέβαια να πάρεις αν μπορείς και μία δεύτερη γνώμη όπως από το MyGad.gr ” Όχι όχι τιποτα περίεργο, πραγματικά έγινε στα καλά καθούμενα. Το service του MyGad είναι δοκιμασμένο? αξιόπιστο?

• Mi 8 πρόβλημα

Μήνυμα

Καλησπέρα στο φόρουμ, Πριν κανένα μήνα καθώς χρησιμοποιούσα το Mi 8, έσβησε και εμφανίστηκαν 3 γραμμές στην οθόνη. Δοκίμασα να το αφήσω στον φορτιστή για μια μέρα ολόκληρη μηπως και πάρει μπρός αλλα τίποτα. Επίσης το άφησα και εκτός φορτιστή για 2-3 μέρες αλλα πάλι δεν ειχε κανένα αποτέλεσμα. Τέλος διάβασα σε κάποια φόρουμ το fast boot με τα κουμπιά Volume + και Volume - μαζί με το Power Button αλλα και εκεί τζίφος. Ύστερα το πήγα σε ένα κατάστημα στο Περιστέρι, όπου άργησε πολύ καιρό να με ειδο…

• Καλημέρα παιδιά, Ζητάω να αγοράσω ένα mi 8 σπασμένο για να πάρω τη μητρική επειδή του δικού μου κάηκε στα καλά καθούμενα. Έχετε κάτι υπόψιν? που θα μπορούσα να βρω κάτι τέτοιο γιατί στο εμπόριο κάνει 120€.

• Xiaomi Mi 8 died

Μήνυμα

@NasDriver δυτικά προάστια, Ίλιον

• Xiaomi Mi 8 died

Μήνυμα

Μήπως γνωρίζεται κανένα αξιόπιστο service στην Αθήνα να απευθυνθώ?

• Xiaomi Mi 8 died

Μήνυμα

Αρα αν έβρισκε το κινητό ο υπολογιστής, θα εφερνε και τους drivers μόνος του?

• Xiaomi Mi 8 died

Μήνυμα

@derveni όχι δεν έχω περάσει κάποιον driver, αλλά τα windows δεν μου δείχνουν ούτε ότι βρίσκουν έστω κάποια νέα συσκευή κλπ. Καμία ένδειξη γενικά. @geoanto555 ελπίζω να το γλιτώσω, το κινητό πλέον δεν εμφανίζει τίποτα, ούτε γραμμές στην οθόνη, ούτε καν το led λαμπάκι...

• Xiaomi Mi 8 died

Μήνυμα

Το δοκίμασα και volume down + power, και ούτε στον υπολογιστή το βρίσκει.....

• Xiaomi Mi 8 died

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά, είμαι κάτοχος του Xiaomi mi 8 128gb, το κινητό δεν το έχω πειράξει (εννοώ να βάλω κάποια άλλη rom κλπ) το έχω ακριβώς με τη global version όπως μου έχει έρθει από κίνα. Προχτές το είχα στο κομοδίνο και το φόρτιζα, μια χαρά η μπαταρία όλα οκ μέχρι που μετά από 5 λεπτά χρήσης περίπου πέταξε μαύρη οθόνη με 3 γραμμές οριζόντιες (???) και έσβησε εντελώς. Από τότε έχω διαβάσει και άλλοι λένε να πατήσω το volume (-) και το power button, το volume(+) και το power button, η ακόμη και τα…