Δεν ξερω βρε παιδιά τι λετε εσείς αλλά το κινητακι πολυ το γουστάρω. Ειμαι φαν της xiaomi κοντα στα 3 χρόνια. Ποτε δεν σκέφτηκα / σκέφτομαι να παω αλλού,είμαι απόλυτα ικανοποιημενος με την εμπειρία που προσφέρει ακόμα και με τα αρνητικά του με κάνει να το θαυμάζω ακομα περισσότερο.. ασε το άλλο τετοια παρέα που θα την βρούμε? Τα καλύτερα παιδιά βρίσκονται εδω. "Xiaomi for ever"
Ο μυθος τον μεγαπιξελ.. O μύθος των megapixels στις κάμερες των κινητών - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - Fortunegreece.com Δεν είναι όλα τα pixel ίδια, σταματήστε να μετράτε Mpixel, λέει η HTC - Τεχνολογία - Αναλύσεις - in.gr
Παράθεση από demakhs: “Είπα να δοκιμάσω και γω, για να διαπιστώσω τις πολύ καλύτερες φωτο της sd cameras και έκανα ένα συγκριτικό (ROM: GTV 6.8.4). Άντε, ξεράστε και τις μυστικές ρυθμίσεις τώρα για τις καλύτερες φωτο που διάβαζα και (τζάμπα) χάρηκα, τις οποίες (καλύτερες φώτο) εγώ δεν βλέπω. confused.png crying.png confused.png crying.png confused.png Παρατήρησα λοιπόν, ότι η sd camera δημιουργεί 2 αρχεία για κάθε φωτογραφία που τραβάω,εκεί γύρω στο 1,5ΜΒ το καθένα (και με ποιότητα 85% και με πο…
Παράθεση από mixalis760: “ναι δεν εχει και στο αποθηκευτικό χωρο που μπαίνω να δω, δεν μου βγάζει οτι υπαρχει καρτα sd, ενω γράφει αλλα ειναι αόρατο.. ” Κοιτα την φωτο που σου στέλνω
Παράθεση από Mitsos_The_Great: “Γειά σας παιδιά. Ποιον θεωρείτε καλύτερο kernel; Έχω ξεκλειδώσει bootloader & έχω περάσει αυτή τη Rom xiaomi-miui.gr/community/wsif/…3-Pro-Kenzo-MiUi8-6-7-28/ . ” Βαλε την καινούρια έκδοση Radon 2.2 πολυ καλη διαχείριση μπαταρίας οπως και η προηγούμενες. Λιγα ποστ ποιο πισω θα την βρεις
Παράθεση από mixalis760: “παιδια εχω μια micro sd 4gb και δεν μου το εμφανίζει στο κινητό οταν το βάζω απο τι μπορεί να ειναι ;; ” Σίγουρα δουλεύει η sd? Η μήπως είναι καμένη.. Για τσεκαρε την, δες αν εκατσε σωστά
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από nikostrex: “Μιχάλη Πειραιά μένω, στείλε πμ να τα πουμε φιλε ” Να τος ο λεβέντης βρέθηκε.. ” "Εκτος θέματος " Φιλαρακι οπότε κατέβεις απο εδω κερναω καφεδάκι
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από geoanto555: “Πως θα τα σβήσεις αν δεν είσαι root;;; Δεν σε αφήνει.... Ίσως και αυτοί δεν ξέρουν...χεχε ” Ε...αυτό θα σβήσει μία και καλή όταν βάλω την 8 Stable. ” Χρήστο τα αποτελέσματα απο την κάμερα είναι τα ίδια δεν αλλάζει αυτο. Καινούργιο πέρασμα rom θέλει ξανα εγκατάσταση μιας και σβήνετε, τωρα για το πως το διαγραφουν αν κάποιος δεν το θέλει δεν το γνωρίζω, αλλα απο την άλλη ο χώρος που κρατάει το zip είναι 3.5mb ... Αμελητέο και δεν χρειάζεται κάποιο…
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από nikostrex: “εγγραφή υψηλού ρυθμού καρε / υψηλή ποιότητα 120 FPS ” Αυτή η επιλογή είναι η κάτω; Δεν φαίνεται όλο το κείμενο στην εφαρμογή. SDcamera.png ” Ναι Χρήστο αυτό ειναι φίλε
My setup video : : HD 720p : λειτουργία εστιασης/ αυτόματα : διάρκεια εστίασης αφής 0δ : έκθεση 0 : Ισορροπία λευκού /αυτόματα : εγγραφή υψηλού ρυθμού καρε / υψηλή ταχύτητα 120 FPS : Φωτεινή οθόνη / ενεργη :Σημειώσει με την λειτουργία εστιασης στο αυτόματο αποφεύγουμε τον sensor με τα κουραστικά του "άνοιξε - κλείσε" γίνεται ποιο smooth και οχι εκνευριστικό Για την κάμερα επανέρχομαι..
Παράθεση από demakhs: “Με αυτήν την εφαρμογή φαίνεται ότι έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στο θέμα του βίντεο.... Για το θέμα της φωτογραφίας έχουμε "εικόνα" ή εδώ ισχύει ότι η μαμά "μαμάει"?? ” Τα δεδομένα έχουν αλλάξει και στην κάμερα.. Πραγματικά χαίρομαι τωρα το κινητό ακομα και στην κάμερα