Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 336.
-
Η Gtv 6.7.21 ηταν κατώτερη τον προσδοκιών και ειδικά στο θέμα μπαταρίας οι 6 core δουλευαν σαν τρελοί χωρίς να τρέχει κατι πίσω.. Εβαλα την Gtv 6.7.28 και ησυχασα! Παίδες για δείτε αν τρέχει κατι στο παρασκήνιο και είναι υπεύθυνο για την κατανάλωση Καντε και ενα τσεκ στην CPU δείτε λίγο τους πυρήνες τι σκαμπανεβασματα έχουν και ποσο ψηλα δουλεύουν, με την 6.7.21 τα πράγματα ηταν πολυ χαλια..
-
Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από nikostrex: “Έπειτα απο πολλα διαφορετικα setup για video καταληξα στην snapdragon camera οτι καλύτερο για video /+ frame . My setup : Video HD 720p Video duration /no limit Ισορροπία λευκού /αυτόματα Video high framerate / HSR 120 ” με την snapdragon camera και τις ρυθμίσεις που προτείνεις μου δείχνει ότι τραβάει βίντεο με ρυθμό καρέ: 119 όταν με τη μαμά κάμερα δεν πάει πάνω από 30!!Είναι πραγματικό αυτό ή πλασματικό?? Για πες και τις αντίστοιχες ρυθμίσεις για…
-
Παράθεση από bilakos10: “Κάποιος που να δοκίμασε τόσο την snap camera όσο και την snapdragon για να κάνει μια σύγκριση; ” Φιλε Βασίλη της εχω δοκιμάσει και της 2 εφαρμογές, η snap camera ειναι πολυ "ψαγμενη" βγάζει απίστευτη φωτογραφία στην macro επιλογή! Την θεωρώ μια απο της κορυφαίες after market επιλογές. Η snapdragon για εμένα είναι η κορυφή στο Video, οχι όμως οτι τα πάει άσχημα και στην φωτογραφία
-
Με το επερχόμενο redmi note 4 helio x 20/25. Διάβασα 2 άρθρα που πραγματικά έμεινα έκπληκτος! Στο ενα δείχνει οτι ο 650 παει πολυ καλύτερα στην Gpu ακομα και απο το 652 lol. Και στο αλλο ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ειναι ο helio x 20 παρολο τα 10 core που έχει. Αθάνατο μου redmi note 3 θα κανει πολύ καιρό για να "παλιωσει" αυτο το μοντέλο Helio X20 vs Snapdragon 652 vs 650 vs Apple A8 Antutu Snapdragon 650 VS 652 - Which is Better? Philippines
-
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από nikostrex: “Κατεβάστε το apk απευθείας στο κινητό ” Και πώς το κάνουμε εγκατάσταση αυτό το apk; Θα το δοκιμάσω στην λήψη βίντεο γιατί με την μαμά εφαρμογή το κούνημα και η συνεχόμενη εστίαση τα κάνει σχεδόν απαράδεκτα τα πράγματα. Στην φωτογραφία...με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο...βγαίνουν αρκετά καλές. Αλλά στο βίντεο δεν... ” Αφου το κάνεις download το βρίσκεις στα αρχεία σου. Το κανεις εγκατάσταση και βουα λα
-
Έπειτα απο πολλα διαφορετικα setup για video καταληξα στην snapdragon camera οτι καλύτερο για video /+ frame . My setup : Video HD 720p Video duration /no limit Ισορροπία λευκού /αυτόματα Video high framerate / HSR 120 Στο μονο που υστερεί λιγο είναι η ποιότητα αλλα είναι αμελητέο.. Το πλεονέκτημα είναι οτι δεν γίνεται κουραστικο ο sensor φωτισμού και η εναλλαγή του, + οτι έχουμε ποιο σταθερή λήψη χωρίς τρεμοπαιγματα και αστάθεια λογο του μη stabilize. Κατεβάστε το apk απευθείας στο κινητό
-
Με την GTV 6.7.21 το κινητό ανεβαζε "εύκολα" θερμοκρασία χωρις να τρέχει κατι το παραξενο πισω και χωρίς να ζορίζεται ιδιαίτερα.. Τωρα με την GTV 6.7.28 ευτυχώς δεν υπάρχει το ιδιο θεμα.. Παρατηρησα οτι με την προηγούμενη η πυρήνες δούλευαν πολυ high speed και με μεγαλύτερη κατανάλωση σε ram Τωρα ειναι ολα πολυ καλύτερα και ποιο smooth
-
Παράθεση από chrdes: “Εγώ δεν ξέρω. Προσπαθώ να μάθω. Και από όσο διάβασα το άρθρο στα πεταχτά δεν βρήκα τέτοια αναφορά. Ούτε να μην φορτίζουμε στο 100 ούτε να μην αποφορτίζουμε στο 0. Ίσως και να υπάρχει και να μην το πρόσεξα. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0 ” Διαβασε αυτο : Lithium Polymer Etiquette: A Comprehensive Guide to Working with LiPo Discharged - the voltage of a discharged LiPo cell is 3.00V, and discharging below this willdefinitely damage the cell.
-
Οταν η li-on /poly μπαταρία μας μηδενιζει τα κύτταρα παυουν και η ηλεκτρολυτες να δινουν το max σε χρονο ζωης.! Δεν είναι τυχαίο το γεγονός αγοράζοντας ενα καινούργιο κινητό ο χρόνος της μπαταρίας που εχει μεσα να βρίσκεται στο 20%/ 30%.. θα μπορούσαν να το ειχαν 0 η 100% φορτισμένο κατι ξερουν παραπάνω τι λες..
-
Παράθεση από chrdes: “@nikostrex δεν ξέρω αν έχεις δίκιο. Δεν είμαι ειδικός αλλά έχω διαβάσει και την άποψη ότι δεν έχει καμια σημασία ποτέ φορτίζει ποτέ αποφορτίζει αλλά ποτέ κάνει πλήρη κύκλο δηλ αν από το 100 το πας 0 και φορτίσεις είναι 1 κύκλος. Αν φορτίσεις από το 50 είναι μισός κοκ. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0 ” Κύριο άρθρο: Lithium-ion μπαταρία § Ασφάλεια 220px-Expanded_lithium-ion_polymer_battery_from_an_Apple_iPhone_3GS.jpg Η Apple iPhone 3GS μπαταρία πολυμερών λιθίου-ιόντων », η οποία έχ…
-
Παράθεση από chrdes: “@nikostrex Γιατί σιχαίνεται την πλήρη αποφόρτιση; Τι παθαίνει; Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0 ” Φιλε @chrdes Οπως ανεφερα και παραπάνω η lipo ειναι ενας ζωντανός οργανισμός και στην πλήρη αποφορτιση μειώνεται η αποδοση και ο χρόνος που της απομένει, αν λοιπόν θέλουμε να φτάσουμε στο maximum σε οτι αφορά το κυκλο ζωής της μπαταρίας μας καλο ειναι να μην την φτάνουμε στο απόλυτο 0' σκεψου οτι συνήθως η μπαταρίες lipo εχουν ενα κυκλο πλήρης φόρτισης / από φόρτισης περιπου: 200/300. …