Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 336.

• - Μετα απο πολλες συζητησεις σε οτι αφορά τον τροπο φόρτισης και αποφορτιση μιας battery li-on / poly φτιάχνετε αυτός ο οδηγός και είναι συμβουλευτικος. - Πολύ από εμάς έχουμε παρατήρηση ότι στην αγορά ενός καινούργιου κινητου το ποσοστό μπαταρίας που έχει μέσα από το εργαστασιο φτάνει περιπου το 30%. Λοιπόν έχουμε και λέμε γιατί συμβαίνει αυτό.. Η μπαταρίες που υπάρχουν στα κινητά μας είναι τύπου 3.7 v li-ion/poly battery δηλαδή ιοντα λιθιου με ένα κελί. (υπάρχουν μπαταρίες με 2/3/4 κελιά αυξάν…

• Παράθεση από Project_P: “Μιας και λεγαμε μερικες σελιδες πριν για μπαταριες και αρκετες ζεστες φορτισεις , αυτο εδω το εχει κανεις? Xiaomi Mi4i smartphone explodes while charging (Caught on camera) » TechWorm Προβληματιζει λιγακι, αν και μπορει να ειναι πολλοι οι παραγωντες για να γινει κατι τετοιο... ” Κακα τα ψέματα κύριοι.. Η μπαταρίες τυπου lion poly είναι πολυ επικίνδυνες και ειδικά οταν δεν μπορείς εύκολα να ανοίξεις το καπάκι και να ελέγξεις σε τι κατάσταση είναι (αν εχει κάποιο φουσκωμα)…

• Παράθεση από nikostrex: “@badadis καλησπέρα... Το πρωί θα παραλάβω το Xiaomi Redmi Note 3 Pro.. τι μου προτείνεται, να το φορτίσω αμέσως ή να του αδειάσω πρώτα την μπαταρία;;; Αν με το που το ανοίξω έχει αρκετή μπαταρία να αρχίσω με ξεκλείδωμα και πέρασμα της ελληνικής rom ή καλύτερα μετά την πρώτη φόρτιση;;; Πολύ από εμάς έχουμε παρατήρηση ότι στην αγορά ενός καινούργιου κινητου το ποσοστό μπαταρίας που έχει μέσα από το εργαστασιο φτάνει περιπου το 30%. Λοιπόν έχουμε και λέμε γιατί συμβαίνει αυ…

• Παράθεση από osalonikios: “Εγώ δεν καταλαβαινω γιατί να πειράξεις το κινητό αν δουλεύει κανονικα με προηγούμενη έκδοση Rom. ” Φιλε Θοδωρή εν μερη θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα σου, αλλα για σκεψου οτι rom με rom βελτιωνουν πολλά bug και προσθετουν φρεσκες ιδεες που αλλες φορες φέρνουν καλο και αλλες φορες το ακριβώς αντιθετο. Ολα είναι ρευστα απλα αν κάποιος είναι ευχαριστημένος με την rom που φοράει μπορεί να μην κάνει ποτε αναβάθμιση αν ομως εχει ανησυχώ πνευμα μπορεί να κανει και 2/3 φλασαρισμα…

• Παράθεση από gregory_paok: “Έκανα παραγγελία το Redmi 3 PRo απ το vickmall.com... και έβαλα έξτρα ακουστικά, original Original Tempered glass,MOFI New design Case kai Original Black Leather case ... τώρα διαβάζοντας αυτό το θέμα κάτι βλέπω για δωράκια... να μιλήσω στο chat μήπως έχω κάτι έξτρα??? τι ακριβώς τους λέτε και τους καλοπιάνετε?? επίσης κάποιος είδα ότι ζήτησε να του βάλουν και το Tempered glass... να το ζητήσω και γω μιας και δεν το κατέχω ?? ” Γρηγορη και βέβαια να τους ζητήσεις καπο…

• Το σίγουρο είναι :Aπο την στιγμή που δεν εχουν την τελικη έκδοση ΜΜ για το redmi note 3 και είναι απλα μια πρωτη επαφη με το ΜΜ σε official . Καλό είναι να περιμενουμε την τελικη έκδοση μεσα απο εδω την πλήρη ελληνοποιημενη και super ελληνικη rom. Αρα stund by δεν ειναι καιρος για πειράματα και μοντες..

• Παράθεση από demakhs: “Γνωρίζει κάποιος με πιο τρόπο κ σε ποιο σημείο (αρχή, μέση, τέλος, στην ενότητα camera, κάπου αλλου?) μπαίνει η εντολή: 'persist.camera.HAL3.enabled=1' που αναφέρεται εδώ: [Guide][Camera][SD]How to enable Camera2 API | Xiaomi Redmi Note 3 για τα extra manual settings της κάμερας, αφού δεν βλέπω πουθενά μέσα στο build.prop εντολή τέτοιας μορφής, δηλαδή κάτι γραμμένο μέσα σε 'αυτακια'?? ” @demands φιλε στο τέλος μπαίνει όπως σωστά έγραψε ο Γιώργος . το εκανα και εγω Αλλά μετ…

• @'KARAGxrn3p μπήκα λίγο και κοίταξα νομίζω ότι δεν μπορείς να κρατήσεις λίστα επαφών τηλ στην sim. 3 λύσεις έχεις 1) κρατάς ένα back up στον υπολογιστή 2) λογαριασμό στο cloud και σωσιμο εκεί 3) ένα back up γενικό στο κινητό στην sd κάρτα

• Να τα εκατοστήσεις. Εγώ της δικές μου επαφές της έχω συνδεδεμένες με το cloud και back up μην χαθούν, τώρα για την sim δεν το έχω κοιτάξει, σίγουρα κάποιο παιδί θα σε βοηθήσει

• Φίλε @KARAGxrn3p μπορεί να αισθάνεσαι λίγο θιγμενος που δεν πήρες απάντηση αλλά νομίζω ότι δεν είναι τρόπος γραφής αυτό " Αγαπητοί ειδήμονες, λόγω του ότι είμαι πολύ παλιάς νοοτροπίας " Εδώ τα παιδιά που βοηθάνε το κάνουν από χόμπι δεν πληρώνονται από κάπου.. ακόμα και να μην το είδαν το αρχικό ποστ σου δεν είναι τρόπος αυτός και στο λέω με αγάπη

• Έπειτα από σχεδόν 6 μήνες χρήσης του κινητού τα συμπεράσματα που έβγαλα είναι τα εξής : 1) value for money. Ίσως το καλύτερο κινητό σχέση τιμής - τεχνολογίας. 2) snapdragon cpu - gpu όχι το foul πακέτο αλλά μόνο τον επεξεργαστή και κάρτα μνήμης (το καλύτερο στην κατηγορία ενός κινεζικου κινητού ) 3)αρκετα φθηνή για τον επεξεργαστή και την κάμερα η sensores, φωτισμού για αυτό οφείλεται και η κακή λήψη σε νυχτερινή φώτο. 4)απο τα πολύ καλά στην" αγορά "το ηχείο του. Μόνο μείον θα μπορούσαν να βάζα…

• Πριν 2 ώρες στο gsmarena αναρτήθηκε το παρακάτω. Redmi Note 4 confirmed to sport Helio X20 SoC, 4,100mAh battery - GSMArena.com news

• Ευχαριστώ για της άμεσα απαντήσεις

• Παίδες έχω μια απορία αν κάποιος γνωρίζει ας απαντήσει . Έχει κανείς σας σύνδεση το κινητό με Ανταπτορα από Micro usb σε HDMI για προβολή μέσω τηλεόρασης? Και αν ναι ποιό ανταπτορα πρότεινετε?

• Γ Παράθεση από geoanto555: “@referravag τότε μην καταρρίπτεις κανένα μύθο με απλό update γτ οι ρυθμίσεις και όλα είναι έτοιμα. @nikostrex Σε ευχαριστώ πολύ αν και υπερβάλεις.. Εμένα μου φτάνει που είμαστε μια ωραία παρέα και βοηθάει ο ένας τον άλλον και πίστεψέ με ..δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να λύσεις ένα πρόβλημα κάποιου...το ” Και μόνο με τον τρόπο που απαντησες δείχνει τον χαρακτήρα σου και το ήθος σου.. Να είσαι σίγουρος Γιώργο ότι δεν υπερβαλω με τα γραφόμενα μου. Βλέπεις θέ…

• Παράθεση από geoanto555: “Νικολάκη... Μπράβο.. Σε βρίσκω πολύ διαβασμένο... Αν και το φούσκωμα μπορεί να προκληθεί και από άλλους λόγους... ” Εσύ και ο lallas είσαστε τα καλύτερα παιδιά εδώ στο φόρουμ και τρέφω μεγάλη εκτίμηση σε εσάς . Χωρίς να παρεξηγηθώ και τα άλλα παιδιά εδώ είναι σούπερ. Και θα συνεχίσω λέγοντας ότι χαρά μου θα ήταν να σε έβλεπα στην θέση του συντονιστή. Νομίζω ότι το αξιζεις αν με ακούει ο admin χωρίς να νομίζει ότι κάνω επέμβαση στην λειτουργία του φόρουμ να το λάβει υπόψ…

• Παράθεση από geoanto555: “Νικολάκη... Μπράβο.. Σε βρίσκω πολύ διαβασμένο... Αν και το φούσκωμα μπορεί να προκληθεί και από άλλους λόγους... ” Εσύ και ο lallas είσαστε τα καλύτερα παιδιά εδώ στο φόρουμ και τρέφω μεγάλη εκτίμηση σε εσάς . Χωρίς να παρεξηγηθώ και τα άλλα παιδιά εδώ είναι σούπερ

• Παράθεση από pavlidisc: “Η πλήρης αποφόρτιση και η υπέρφόρτιση είναι οι βασικοί εχθροί των μπαταριών εδώ και χρόνια. Η εξέλιξη τους στο πέρασμα της 10ετιας είναι μηδενική... ΜΗΔΕΝ από ΜΗ ΔΕΝ. Την ίδια τεχνολογία χρησιμοποιούν οι κατασκευαστές εδώ και χρόνια. Μόνο την χωρητικότητα αυξάνουν. Μην παρεξηγηθώ, εξέλιξη υπάρχει αλλά είναι μηδαμινή σε σχέση με την υπόλοιπη ανάπτυξη που υπάρχει στις φορητές συσκευές. from my RN3 pro ” Η τεχνολογία έχει προχωρήσει και στης μπαταρίες και μάλιστα σε μεγάλο …

• Παράθεση από demakhs: “Με Snapdragon camera κ ρύθμιση ποιότητας στο 720 & video frame rate στο HSR 120, πετυχαίνει ρυθμό καρέ 118. Αυτο επιτυγχάνεται λόγω μείωσης της ποιότητας κάτω από τα 1080?? Λέτε λοιπόν, ότι το μεγιστο που μπορεί να δώσει η κάμερα, είτε με 1080 είτε με 4Κ επιλογή, είναι 30 fps και αυτά μόνο τη μέρα?? ” Σωστά το είχα γράψει αρκετά ποστ πριν. θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερο το 720p πάρα το 1080p ο ρυθμός σε frame είναι πολύ ανώτερος απλά υστερη λίγο στην καθαρότητα του βίντεο. …

• Πολύ από εμάς έχουμε παρατήρηση ότι στην αγορά ενός καινούργιου κινητου το ποσοστό μπαταρίας που έχει μέσα από το εργαστασιο φτάνει περιπου το 30%. Λοιπόν έχουμε και λέμε γιατί συμβαίνει αυτό.. Η μπαταρίες που υπάρχουν στα κινητά μας είναι τύπου 3.7 v li-ion battery δηλαδή ιοντα λιθιου με ένα κελί. (υπάρχουν μπαταρίες με 2/3/4 κελιά που προορίζονται για άλλες χρήσης και όχι για κινητά λόγο του όγκου) Πάμε όμως στα πλεονέκτημα τα και τα μειονέκτημα τα αυτόν τον τύπο μπαταριών λιθιου. Πλεονέκτημα …