1. Χρήστο καλημέρα. Το ποιο πιθανόν είναι βάζοντας την stable rom official να μην έκανες εγγραφή στο mi account για αυτό δεν σου κάνει και συγχρονισμό στο cloud . μετά το update Στην αρχή έβαλες επιλογή γλώσσας ελληνικά η αγγλικά?
Από σήμερα είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος της ελληνικής rom dev . θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον lallas στον διαχειριστή σε όλα τα παιδιά της κοινότητας για τους οδηγούς που έφτιαξαν για να κάνουν την ζωή μας ποιό εύκολη Η ελληνική rom μας είναι απίστευτη παιδιά και πάλι μπράβο σε όλους
Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες.. Και αν σκεφτούμε την επιθετική πολιτική τον άλλον εταιρείων σε ότι αφορά το "value for money ". Γιατι κακά τα ψέματα η άλλες εταιρίες έχουν δει τα ποσοστά τους να πέφτουν μετά την εξόρμηση τον Κινέζον και άλλαξαν την πολιτική τους. Βέβαια όλα αυτά προς όφελος τον καταναλωτών.
@lallasgr συγχαρητήρια φίλε για την βοήθεια που προσφέρεις εδώ σε όλα τα παιδιά. Αυτό δείχνει πόσο μεγάλη υπομονή έχεις και την δοτικότητα σου στο να μοιράζεσαι .(κάτι που σήμερα δυστυχώς δεν υπάρχει στης μέρες μας.. ) Βέβαια όλα ξεκινάνε από τον χαρακτήρα την παιδεία και από τον τρόπο που έχεις μεγαλώσει (οικογένεια) Και πάλι μπράβο σου φίλε
3 διαφορετικες φωτογραφίες από 3 διαφορετικά προγράμματα. 1). 2).3).απο το μαμά miui. 4).5).6).απο snapdragon camera. 7).8).9). Google camera version 2.7.008. Όλα είναι στο normal . Προσωπική άποψη λίγο καλύτερη η Google camera
Κατά πάραδοξο τρόπο βλέπω μεγάλη βελτίωση στην καινούργια china stable 7.3.2.0 σε ότι αφορά κάμερα (video, foto) και διαχείριση μνήμης. Καλά νέα μέχρι να έρθει το unlock για download της δικιας μας rom. Αυτό δείχνει ότι κάτι κάνουν εκεί στην Κίνα..
Δυστυχώς θα σε στεναχωρησω το θαλασσινό νερό λόγο του αλατιού που περιέχει δημιουργεί διαβρωση στην πλακέτα του κινητού καίει τα τρανζίστορ και τα ολοκληρωμένα. Είναι πολύ δύσκολο να επανέλθει. στην θέση σου θα έκανα αγορά ενός νέου κινητού και αυτό θα το είχα για ανταλλακτικά. Για αυτό μεγάλη προσοχή παιδιά τώρα που έρχεται καλοκαίρι!!
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
Ας μην ξεχνάμε κάτι παιδιά.. Ότι αν δεν ήταν η Apple σήμερα θα βολοδερναμε ακόμα με τα Nokia και τα κουμπιά!! Βέβαια όλα πήραν το δρόμο τους από τότε που μπήκαν και άλλες εταιρίες στο κόλπο και κατασκευασαν αξιόλογα κινητά που δεν έχουν σε τίποτα να ζηλεψουν από ένα i phone. Απλα η Apple σήκωσε πολύ ψηλά τον αμανε και ανέβασε ψηλά το κασε για μια συσκευή iPhone χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο από της άλλες εταιρίες με αποτέλεσμα εμείς οι φτωχή πια Έλληνες να μην μπορούμε να κάνουμε αγορά ενός i…
Παράθεση από kwwstas80: “ειναι αξιοπιστος,,βασικα εχω το i phone 5 16 gb k skeftomai sobara an prepei na parw to redmi note 3 ” @kwwstas80 φίλε είναι κρίμα για 20€ παραπάνω να μην πας στο pro άλλο τηλέφωνο με κορυφαία χαρακτηριστικά και με τιμή κοντά στο απλο..δες το στο yeso521 αξιόπιστο και φθηνό
Πιστεύω ότι πολύ σύντομα η camera θα έχει update σε 4Κ video μιας και το συζητάνε έντονα.. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι ο 650 επεξεργαστής εκτός την χαμηλή κατανάλωση της μπαταρίας έχει φοβερή διαχείριση και στην θερμοκρασία του κινητού! Είναι πολύ σημαντικό να μην εχει υπερθέρμανση μετά από βαριά χρήση.