Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-336 από 336.

• αχ Θανάση μου απόλυτο δίκιο έχεις φίλε. Με πήραν στο λαιμό τους διαφορα μπλοκ και το kimovil. Δεν ήξερα ότι έχει νήμα εδώ για την αξιοπιστία σε διάφορα e Shop. Όσο ζεις μαθαίνεις ευτυχώς που η αγορά έγινε με PayPal αλλιώς είχα καεί και όχι τίποτα άλλο καλά εγώ που έκανα την μ@κ@κι@ τι μου έφταιγε ο γαμπρός μου και ο ανιψιος μου. Θα τους έπερνα στον λαιμό μου. Παντός ευχαριστώ πολύ όλοι την κοινότητα και ειδικά το xiaomi.gr για την μεγάλη προσφορά που κάνετε εδώ για να βοηθήσετε αφιλοκερδος πολλά…

• εκ παρεκτροπης νόμιζα ότι το έγραφε με ειρωνικό τρόπο χωρίς να έχω διαβάσει τα προηγούμενα ποστ του φίλου. Συγνώμη από εμένα λοιπόν

• @geonz8 είναι κρίμα να με αμφισβητείς.. Δεν είμαι κανένα παιδάκι να παίζω με της λέξης!! Έκατσα να γράψω μόνο και μόνο την εμπειρία που έζησα για να προλάβω κάποιους πιθανούς αγοραστές να μην πάθουν αυτό που έπαθα εγώ. Και αν συνεχίσεις να με αμφισβητείς θα βάλω συνημμένα τα email με το εν λόγο κατάστημα . και στο λεω " Απλά κατανοητά και ελληνικά "(Hidden Content)

• σε ευχαριστω πολυ @Bodai μακαρι να το διαβασουν πολλα παιδια και να προσεχουν απο που να φυλαγονται..

• καλησπερα σε ολο το forum θελω να μοιραστω μαζι σας την απιστευτη εμπειρια που εζησα ! ας ξεκινησουμε απο την αρχη της ιστοριας . εχω στην κατοχη μου το redmi note 4g το οποιο παρουσιασε ενα προβλημα hardware και πηρα λοιπον την αποφαση να μην το επισκευασω και να το δωρισω στην μικρη μου κορη σαν χρηση tablet. Μετα απο αυτο πηγα σε αγορα του redmi note 3 απο το ebay. Με το που ηρθε και το ειδε η μεγαλη μου κορη μου το βουτηξε για δικια της χρηση..οσοι εισαστε γονεις με καταλαβαινεται ετσι λοιπο…

• Παράθεση από Opanos: “Το κάθε κατάστημα έχει έναν αριθμό προτεραιότητας για τον χονδρέμπορο, ο οποίος είναι ανάλογος των πωλήσεών του. Έτσι πχ το Πλαίσιο θα πάρει πιο γρήγορα την νέα κάρτα γραφικών από ένα συνοικιακό κατάστημα. Αυτό συμβαίνει και στην Κίνα ή όπου αλλού. Ανάλογα το μέγεθός σου, τότε θα πάρεις το προϊόν μου, διότι θέλω να στηρίξω αυτόν που μου κάνει τις μεγάλες πωλήσεις. Άρα, εσύ μιας και είσαι out of stock τότε που το πουλά ο διπλανός σου, τι κάνεις? Υιοθετείς ένα σύστημα preorde…

• μπορει καποιος να μου απαντηση τι συμβαινει και πολλα shop του εξωτερικου εχουν presale το συγκεκριμενο τηλ με ημερομηνια 3/10/2016. ποια ειναι η εξηγηση για αυτο 1) θελουν να μαζεψουν τα λεφτα και μετα να κανουν την χονδρικη αγορα ? 2) δεν υπαρχει στοκ το συγκεκριμενο ? 3) κρυβει καποια παγιδα ολο αυτο ...πχ fake ποια ειναι η λογικη εξηγηση που δινεται για ολο αυτο ?

• η Qualcomm επεξεργαστες εχουν αισθητηρες φωτος που επιτρεπουν καλυτερη ληψη βιντεο κατι που σε αυτο υστερουν η mediatek επεξεργαστες+και αλλα πλεονεκτηματα που δινουν για τον χρηστη η Qualcomm επεξεργαστες.

• Παιδιά μήπως έχετε παρατήρηση στην κάμερα όταν τραβάς video να έχει κάποια lag? Γιατί ενώ στην φωτογραφία είναι όλα καλά στο video μου κάνει λαγγαρισμα. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Και τι προτείνετε να κάνω

• ουπς σορρυ ..την ωρα που εγραφα ειχες καλα νεα να μας αναφερεις κατι που ειδα μετα που ειχα στειλη το μνμ τελος καλο ολα καλα μπραβο

• φιλε geoamr συγνωμη που θα σε στεναχωρησω με αυτο που θα πω . το ιδιο προβλημα ειχα και εγω στο redmi note 4g το προβλημα μου παρουσιαστηκε με το που ανοιξα το ραδιοφωνο κ εκτοτε σταματησε να δουλευει το ηχειο ! πιστευα οτι το προβλημα θα λυνοταν αν αλλαζα rom και οτι ειχε να κανει με το software αλλα δυστυχως τα πραγματα δεν ειχαν την καταληξη που περιμενα ... μετα απο αυτο προεβει σε αγορα ηχειου απο εξωτερικο μιας και η xiaomi δεν εχει επισημο service στην ελλαδα . ετσι πιστευα οτι με την αγο…

• παιδια καλησπερα και καλη χρονια να εχουμε..συγνωμη για το out of topic .εχω σοβαρο προβλημα με το redmi note 4 g και ζηταω την βοηθεια σας το τηλεφωνο ξαφνικα σταματησε να παιζει το ηχειο εκανα delete all data restart με αποτελεσμα να μου ζηταει κωδικο για να μου ανοιξει το λογισμικο της mi μετα απο πολλες προσπαθειες και κωδικους που μου εστελναν στο account της mi το τηλεφωνο κλειδωσε !!αλλα μαζι εχει κλειδωσει και το account μου τι πρεπει να κανω ξερεις κανεις να με βοηθησει..? και παλι συγν…

• ισως η καλυτερη rom εδω και καιρο για το redmi note 4g .. αψογο,ταχυτατο,πολυ καλο σε καταναλωση μπαταριας χωρις lag μοιαζει περισσοτερο σε stable rom .

• παιδια πρεπει να εχετε ξεχασει την rom για το redmi note 4g ,παω να την κατεβασω και μου γραφει not found .ενω δεν συμβαινει κατι τετοιο σε αλλες rom .ευχαριστω και μια ακομα ερωτηση το κινητο αργη να φορτιση φταιει η rom η τα επαιξε η μπαταρια..

• ισως η καλυτερη rom που εχει βγει μεχρι στιγμη... καμια υπερθενμαση στο κινητο οπως ειχαν ολες οι αλλες.. ( redmi note 4g). Παρα πολυ καλη διαχειριση της ram,και τελος τον βασικοτερο ολων την αυτονομια της μπαταριας !! χιλια ευχαριστω για ολοι την προσπαθεια που κανεται παιδια

• Χιλια ευχαριστω για ολη την προσπαθεια που κανετε παιδια να μας προσφερεται αφιλοκερδος της rom και με πολλες ωρες εργασιας ο καθενας developers για να χαρουμε ολοι εμεις.. εισαστε αξιοι σεβασμου για την μεγαλη προσπαθεια που κανετε!! μπραβο παιδια με βοηθησαν πολυ τα αρθρα που εχω διαβασει κατα καιρους πριν γινω μελος. και αισθανθηκα οτι επρεπε και δημοσια να σας ευχαριστησω φιλικα Νικος