Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 336.

• Πριν από λίγο το διάβασα και έχω μείνει άφωνος .. Καταπληκτικός οδηγός Χρήστο.!! Το να σου πω μπράβο θα ήταν το λιγότερο φίλε. Όπως έγραψα και σε ένα προηγούμενο μνμ μου σε άλλο ποστ έχεις προσφέρει τα μέγιστα εδώ στο φόρουμ! όλο αυτό το διάστημα ήσουν παρών Στης επάλξεις και τα τεχνολογικά επιτεύγματα της xiaomi και έχεις βάλει όχι λιθαράκι εδώ αλλά κοτρονα!! Ειλικρινά θα ήθελα να σε έβλεπα moderator πιστεύω ότι τα Αξίζεις πάνω από όλα σαν άνθρωπος και μετά σαν γκουρού μάστερ φωτογραφιών edit :…

• Παράθεση από antony97: “Παράθεση από bandit: “Εγώ από το νοτε 4 ήρθα και σίγουρα αξίζει και όχι μόνο για την κάμερα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Η Διαφορά στην απόδοση χρωμάτων στην οθόνη σε σχέση με το 4 πως ειναι; σκέφτομαι να έρθω από redmi pro και όπως είναι λογικό με ψιλο τρομάζει το συγκεκριμένο θέμα :ρ ” Η αλήθεια είναι ότι το redmi note 3 pro έγραψε ιστορία για την xiaomi..Σαν ένα από τα καλύτερα κινητά τηλ σε low bud get που είχε κυκλοφορήσει.!! Το redmi n…

• Παράθεση από bandit: “Καλημέρα , το face unlock το βλέπει κανείς Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλημέρα, όχι από ότι γνωρίζω αυτό το έχει μόνο στην κινεζική έκδοση. Λογικά με κάποιο επόμενο update θα το περάσουν και στο δικό μας

• Χρήστο εδώ επαγγελματίες βιντεο/εικονοληπτες όταν είναι βράδυ έχουν σταθερό τρίποδο / φωτιστικό. Και εμείς περιμένουμε από το οποιαδήποτε κινητό να έχουμε επαγγελματικά αποτέλεσματα.. Χαχαχα χλωμό φίλε και ούτε πρόκειται να το δούμε στο τώρα.. Στο αύριο μπορεί με κάθε επιφύλαξη. Παντός το κινητό δείχνει τα δόντια του από τον προκάτοχό του και σίγουρα από πολλά άλλα κινητά στην κατηγορία του και μη...

• Ένα ακόμη εκπληκτικό βίντεο.. Που δείχνει τα δόντια της η κάμερα αυτήν την φορά τα βάζει με ένα θηρίο το Mi mix 2s. Πως μετά να μην το αγοράσεις.. m.youtube.com/watch?v=HLbYuLW7gbw

• Παράθεση από pavlidisc: “Θα το δω... θα το δω σίγουρα αύριο στο PC. Οσο για το video, ένα αξιοπρεπές 1080p με 30fps ακατέβατα και καλό ήχο (το τονίζω αυτό για τον ήχο) θα μου αρκούσε. Πληγή μας άφησε το άτιμο το RN3...χεχε... from my Mi5s ” Θα χαρώ πολύ αν μάθω ότι το παρήγγειλες..!! για να βλέπω like σε αυτό το ποστ παιδιά πάμε να τον ψήσουμε

• Ειλικρινά Χρήστο δεν έχω λόγια με κάλυψες με το παραπάνω ποστ σου. Το μόνο που θα πω είναι να δεις τον youtuber στο σημείο που τραβά βίντεο Samsung galaxy s7 vs redmi note 5. Παρατήρησε το κούνημα που έχει το samsung στο βίντεο .... Α και κάτι ακόμα η κάμερα του με εφαρμογή open camera τραβάει 4κ βίντεο. Άρα πολύ σύντομα σε ένα επόμενο update η xiaomi δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και θέλω να πιστεύω ότι θα το δώσει μαζί με τα 60fps. Κάτι τέτοιο είχε κάνει και η Samsung με το galaxy που κ…

• Παράθεση από vabiris: “Παράθεση από nikostrex: “Όσο το δουλεύω αυτές της λίγες μέρες που το έχω. Και σε σύγκριση με το redmi note 3 pro που είχα στο παρελθόν το κινητό είναι από άλλο πλανήτη..! Η βελτιώσεις ειναι παραπάνω από εμφανή.. Κάμερα,touch, αμεσότητα σε ότι του κάνεις, ταχύτητα παρόλο που το ρολόι του επεξεργαστή είναι στα 1.8 τεράστια αλλαγή στην miui 9 στην απόκριση του μα το βασικό όπλο του κινητού είναι και θα παραμείνει η κάμερα του ο λόγος που είχα μετακόμιση στην Samsung και στο g…

• Παράθεση από pavlidisc: “@nikostrex Νικόλα...τα στήνει με το S7; Σοβαρά τώρα;;; Είναι τόσο ψηλά;;;;;; Για το βίντεο δεν ΜΕ (μας) λες όμως.... ” Χρήστο ότι και να πω για εσένα θα είναι λίγο φίλε έχεις συμβάλει τα μέγιστα στο φόρουμ με της γνώσης σου και με την αγάπη σου για την φωτογραφία έχεις βάλει ένα λιθαράκι και εσύ όπως και άλλα παιδιά να πάει ένα βήμα παραπέρα το φόρουμ και σου βγάζω το καπέλο για αυτό.. Τον συγκεκριμένα youtuber των θεωρώ έναν από τους καλύτερους σε Rewiew και ειδικά σε ό…

• Όσο το δουλεύω αυτές της λίγες μέρες που το έχω. Και σε σύγκριση με το redmi note 3 pro που είχα στο παρελθόν το κινητό είναι από άλλο πλανήτη..! Η βελτιώσεις ειναι παραπάνω από εμφανή.. Κάμερα,touch, αμεσότητα σε ότι του κάνεις, ταχύτητα παρόλο που το ρολόι του επεξεργαστή είναι στα 1.8 τεράστια αλλαγή στην miui 9 στην απόκριση του μα το βασικό όπλο του κινητού είναι και θα παραμείνει η κάμερα του ο λόγος που είχα μετακόμιση στην Samsung και στο galaxy ήταν η κάμερα τώρα όμως δεν βρίσκω τον λόγ…

• Παράθεση από geoanto555: “Μπορουμε να κατσουμε και μαζι να το κανουμε με custom rom αν το εχεις ξεκλειδώσει. ” Πάντα ήσουν και θα παραμείνεις το καλύτερο παιδί!! όχι ότι τα άλλα παιδιά δεν είναι.. αλλά μαζί σου έχω το κάτι παραπάνω.

• Ουφ... Κοντευα να σκάσω. Όλα καλά είναι.! Οπως έγραψε παραπάνω η Ευαγγελία να είναι καλα το κορίτσι ήταν κάτι που είχα ξεχάσει να κάνω μου είχε διαφύγει εντελώς το kernel

• Αυτό που έχω παρατηρήσει εδώ και λίγες μέρες που έχω το κινητό Είναι... Οτι δυστυχώς η global έκδοση εκτός το υπάρχει η μπάντα B20 που καιρό τώρα παραπονιομασταν και όχι άδικα και μας έκανε τελικά το χατήρι η xiaomi να την συμπεριλάβει στην έκδοση global αλλά δυστυχώς και λέω δυστυχώς γιατί μετά από έρευνα το κινητό ή κάμερες που φοράει δεν είναι Samsung.!!! Απο κάπου έπρεπε να μειώσει και το έκανε από την κάμερα.? Η έκδοση για την Ινδία αλλά και η έκδοση για την Κίνα έχουν Samsung ISOCELL αισθη…

• Παράθεση από Dimos Foutsis: “Οποιος το εχει παρει μπορει να μας πει τι sar γραφει το κουτι του γιατι εχω μπερδευτεί. ”

• Παράθεση από antony97: “Ερώτηση γιατί έχω μπερδευτεί. Το note 5 που έχουμε στο skroutz είναι το ίδιο με αυτό που βρίσκω πχ στο gearbest για 170 ευρώ; και το Redmi note 5 pro? ” Αντώνη είναι το ίδιο από την στιγμή που αναγράφεται η λέξη global. Όσο για την λέξη pro είναι logo (έκφραση) για την αγορά της Ινδίας λείπει και η μπάντα B20.. , εμας μας ενδιαφέρει η global έκδοση που είναι για την Ευρώπη και η xiaomi το ονομάζει απλά σκέτο redmi note 5 χωρίς το pro στο τέλος.! Εγώ την αγορά την έκανα απ…

• Γιώργο σε ευχαριστώ για της απάντησεις

• 2 ερώτησεις θέλω να κάνω παιδιά: Για root χρειάζεται ξεκλείδωμα!? Και αν έχει βγει δικιά μας rom? Αν μπορεί κάποιος να στείλει link για τα 2 ερωτήματα. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

• Καλησπέρα στην παρέα μετά από 1,5 χρόνο επέστρεψα και πάλι στην οικογένεια της xiaomi.. Με ένα redmi note 5 AΙ. Είναι σαν το παλιό καλό κρασί που πάντα το σκέφτεσαι και το αναζητάς. Το τηλέφωνο αντικαθιστά ένα Samsung galaxy s7 edge μιας και το θέλει η Γυναίκα (ας μπορούσα να έκανα και αλλιώς.. χαχα) από την πρώτη εικόνα δείχνει αρκετά γρήγορο θα έλεγα και πολύ ελαφρύ σε σύγκριση με το Samsung το μόνο που λίγο με χαλασε είναι η οθόνη, συνήθεια βλέπετε από την super amoled της Sam αλλά όλα είναι …

• Παράθεση από pavlidisc: “SAmsAng και ξερό ψωμί στην Ελλάδα. Καθόλου τυχαίο. Είναι η μοναδική - ίσως - εταιρία με άμεση διαθεσιμότητα νέων συσκευών και ταχύτατο service. Όταν άλλες εταιρίες, βλέπε Apple, LG, HTC, Sony, Motorola κλπ κλπ κλπ ανακοινώνουν συσκευή και την κάνουν διαθέσιμη μετά απο 2-3 μήνες (και αυτό με το σταγονόμετρο), η SAmsAng την μία ημέρα ανακοινώνει και την επόμενη έχει στα ράφια συσκευές για να φάνε και οι κότες. Όταν άλλες εταιρίες, βλέπε Apple, LG, HTC, Sony, Motorola κλπ κ…

• Δυστυχώς όχι κάτι πρωτοποριακό όπως μας έχει συνηθίσει η xiaomi βλέπε:( mi mix).. Ενώ θα μπορούσε να κάνει την διαφορά παρέμεινε σε ρηχά νερά κρίμα. Σχεδιαστικά δείχνει όμοιο με την περσινή ναυαρχίδα της "Samsung galaxy s7 edge" στο μόνο που διαφέρει είναι στην πλάτη με της 2 κάμερες.