Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 336.
-
Σε άλλες εποχές εδώ στο ελλαντα με τους μισθούς σε λογικά επίπεδα και όχι στο σήμερα" αυτό το τηλέφωνο θα ήταν γλυφιτζουρι για πολλούς από εμάς..τώρα δυστυχώς λίγοι/ ελάχιστοι θα έλεγα μπορούν να διαθέσουν τα χρήματα που θα ζητήσει όταν θα κυκλοφορήσει..
-
Καλή τύχη σε όλα τα παιδιά
-
Όντως αυτό το ανέκδοτο με της 1000 διαφορετικες rom που έχει η Samsung ακόμα δεν μπορώ να το καταλάβω.. ίσως να φταίει το γεγονός ότι πρώτη φορά Samsung με τα καλά και τα κακά του. Το τηλέφωνο είναι απίστευτο σε ότι και αν του ζητήσεις απλά νιώθω στερητικό συνδρομο με το miui να λείπει από το φλέβες μου .Ευτυχώς που το έχει η κυρά και περνώ καμία τζούρα . Aχ αθάνατη xiaomi
-
Παράθεση από pavlidisc: “Είπα να την βάλω και εγώ την BTU. Είδα όμως οτι υπάρχει κόσμος που μετά το φλασάρισμα είχε θέματα με το σήμα (χαμένες κλήσεις)...Όχι συγκεκριμένα με την BTU αλλά γενικά με το flashing...συν οτι σε 1-2 ξένα forum αναφέρθηκε οτι έγραψε ο knox. Ψιλοφοβήθηκα και το παράτησα. Δηλαδή η ΒΤU είναι πιό "άδεια"; Δεν έχει τόση σαβούρα μέσα; =============== Απρ 2nd 2017, 6:19pm =============== Με σκάσατε και πήρα και γώ edge. Έχει και Αγγλική BTU πάνω. Άϊ να δούμε... ” Χρήστο καλορί…
-
Παράθεση από pavlidisc: “@nikostrex Νικόλα...το βλέπεις και εσύ αυτό που διαπιστώνω και εγώ; Δουλεύει πιό αργά απο την Miui ρε φίλε! Δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ θέμα ούτε και έκατσα ποτέ μου να μετρήσω τα millisecond τα παραπάνω ή τα παρακάτω. Αλλά μου φαίνεται οτι το λειτουργικό έχει δεμένο στην μέση του ένα βαρίδι...και δεν το αφήνει να αναπνεύσει. Δεν έχει την σβελτάδα που έχει η MIUI. Εγώ το συγκρίνω και με το Rn3 pro που είχα αλλά και με το Mi4c. Μιλάμε οτι το Mi4c μπροστά στο S7 είναι φωτιά! Βέβαια η μ…
-
Γιάννη Όσα έγραψες με αντιπροσωπευουν απόλυτα και εμένα. Όπως σωστά έγραψε και ο Χρήστος λες και είσαι μέσα στο μυαλό μου... Εδώ και 5 μέρες είμαι ένας ευτυχής κάτοχος του s7 edge ένα κινητό από άλλο πλανήτη που στα 489 € που το αγόρασα δύσκολα μπορεί να το συναγωνιστεί το mi5 plus που είναι η ναυαρχίδα της xiaomi. Την xiaomi την έχω στην καρδιά μου και αυτό δεν θα πάψει ποτέ να υπάρχει. Υπάρχει όμως ένα αλλά.. Και ερωτήματικα όταν σκέφτεσαι οτι τα top κινητά και βλέπεις είναι κοντά στην τιμή εν…
-
Όσοι από εσάς ασχολείσται με τα τηλεκατευθηνομενα Rc θα γνωρίζεται ότι μια lipo μπαταρία ανάλογα με τα C που της έχει ορίσει ο κατασκευαστής και την ποιότητα του φορτιστή μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 8a φόρτισης!! Για να φανταστείτε τι εννοώ.. Μια μπαταρία 6000/8000 ma ο χρόνος φόρτισης με ένα φορτιστή που είναι στα 800w και με μπαταρία που τα C φτάνουν στα 6/8 Ο χρόνος φόρτισης δεν ξεπερνάει τα 30/40 λεπτά !
-
Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από nikostrex: “Δυστυχώς το βίντεο σε χαμηλό φωτισμό είναι απογοητευτικό.. Το πρόβλημα είναι hardware (κακή ποιότητα sensor της εποχής του 2013..!) και δεν μπορεί να διορθωθεί με οποία μαγικά και αν κάνουμε ” Διαφωνω. Ριχνει το shutter speed σε iso 800 ενω τελικιαζει σε 2800. Αυτο ειναι λογισμικο και οχι sensor. ” [Xposed] [Testers needed] Trying to solve Li… | Xiaomi Redmi Note 3 Το πρόβλημα είναι hardware δεν λύθηκε ποτέ και ούτε πρόκειται HighScreen Boost IIse…
-
Παράθεση από igavio: “Παράθεση από anexitilos: “Παράθεση από igavio: “Ρε παιδιά ξέρετε τι είναι η εφαρμογή "ΜΙ τηλεχειριστήριο"; Ξεκινά μόνη της και βγάζει κάτι ακατανόητα κινέζικα. Την έχετε απενεργοποιήσει; ” ένα απο τα πιο cool features της συσκευής. Μπορείς να χειρίζεσαι aircondition,τηλεοράσεις,stereo,dvd και σχεδόν όλες της συσκευές που έχουν τηλεκοντρόλ.Εμένα δουλεύει μια χαρά. ποια ρομ έχεις? ” Και μένα αναγνωρίζει μια Samsung TV. Απλώς σε ανύποπτες φάσεις βγάζει ειδοποιήσεις στα κινέζικ…
-
Παράθεση από Angelo.: “Θα σας στεναχωρησω αλλά το κινητο μας είναι quick charge 1 δηλαδή 5v 2a. Ο snapdragon μας υποστηρίζει QC2 και νομίζω και QC3 αλλά ή xiaomi για να περιορίσει το κόστος για το κινητο μας αγόρασε drivers μόνο του QC1. Είχα ψάξει εδώ και κάνα τρίμηνο γι αυτό παρά πολυ και παντού έπαιρνα το ίδιο άκυρο. Τελικά αγόρασα έναν φορτιστη QC2 (5v, 9v, 12v) για να το δοκιμάσω και στην πράξη και απλά επιβεβαιώθηκαν όσα είχα διαβάσει. Το usb volt meter διάβαζε και πάλι 5v και 1.97a. Ο μόν…
-
Παράθεση από demakhs: “@nikostrex Εσύ τώρα μας είπες κάτι καινούριο?? Ειπες αυτό που είπε ο @pavlidisc, το οποίο δεν κατάλαβε ο @kostas10 και το οποίο ασπαζομαι φυσικά κ εγώ, με κάποιες μπόλικες ενστάσεις, μιας κ οι φώτο που έβγαζα εγώ με τη συσκευή από το 1ο εργοστάσιο, ήταν εφαμιλλες του iPhone 9z που θα βγει προσεχώς!!! ” Δημήτρη βγάλε μια καλή φωτογραφία εσύ που έχεις χέρι .
-
Παίδες μην τρελαίνομαστε με την φωτογραφία του redmi . . Ένα κινητό είναι έτσι και αλλιώς , την δουλειά μας την κάνουμε και με το παραπάνω σε σχέση τιμής και specs . Το τηλέφωνό είναι ανικητο σχεδόν σε όλα του τα χαρακτηριστικά, μακάρι ακριβότερες συσκευές να του έμοιαζαν στο ελάχιστο και τέλος για το LG g4 είναι φοβερό σε φωτογραφία αλλά τρομερά τα προβλήματα στο hardware (motherboard) ! !Όλοι μας θέλουμε μια συσκευή απροβληματιστη . . Τι να το κάνω να είμαι κάθε μήνα στο service και να έχω σού…
-
Παράθεση από panos2171: “Για να εγκατασταθεί η εφαρμογή πέρα του ξεκλείδωτου bootloader θέλει και twrp; Το apk ακόμα και στην τελευταία έκδοση είναι λειψό; ” Pano καλησπέρα σε apk κάνεις εγκατάσταση χωρίς twrp έχει κάποιες διάφορες από το app αλλά προσωπικά θα σου έλεγα ότι δεν θα συναντήσεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα . . Τώρα αν θες την έκδοση full τότε πας σε app υποχρεωτικά "twrp Recovery"