Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 336.

• Παράθεση από zaf_4: “@nikostrex και εγώ nova έχω και μου έχει συμβεί αρκετές φορές τις τελευταίες μέρες. Πήρα τηλ και μου έκαναν από εκεί επανεκκίνηση, αλλά πάλι χθες βράδυ τα ίδια ενώ έδειχνε ότι είχα σήμα ίντερνετ δεν είχα δεδομένα, χαμηλή ταχύτητα έως καθόλου, έκλεισα ρούτερ και άνοιξα και διορθώθηκε. Οπότε καλό είναι να έχουμε μια γενικότερη εικόνα και τι ακριβώς συμβαίνει. Μπορεί να είναι και τυχαίο βέβαια... ” Αυτό ακριβώς όπως το περιέγραψες συμβαίνει και σε εμένα , έχω κάνει επανεκκίνηση…

• - Έχει κανείς πρόβλημα με το wifi; μπορεί να έτυχε βέβαια με το ρούτερ μου. - @zaf_4 τώρα τελευταία έχω παρατηρήσει το εξής έχω forthnet και το δίκτυο πολλές φορές σταματάει να δίνει δεδομένα αυτό το παρατήρησα και σε άλλο δίκτυο να συμβαίνει.. Κάτι γίνεται με της εταιρείες και κάνουν αποσύνδεσης.. Δεν το έχω ψάξει όμως παραπέρα, αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας το αναφέρει

• Παράδειγμα : αν η κάρτα είναι cosmote άσχετα αν είναι 4g πρέπει να την ενεργοποίησης μέσω της εταιρείας.+ και και αυτό που μόλις έγραψε ο άλλος Νικόλας της παρεας ποιο πανω

• Παράθεση από GioNiko: “Παράθεση από venioni: “Η καινουργια σιμ που εβγαλες ειναι 4g; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” δεν βλεπω καπου να λεει 4g αλλα οπως ειπα δεν εχω καθολου συνδεση, ουτε καν 3g. =============== Νοε 24th 2016, 8:09pm =============== Απλως ειναι ο ιδιος αριθμος με τον παλιο. δεν καταλαβαινω ομως πως αυτο μπορει να επειρεαζει την συνδεση. Με αλλη sim που δοκιμασα επιασε 4g κανονικα. ” Νικόλα.. Εχει ενεργοποιηθεί για 4g ? Για κοίταξε το αυτό

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από nikostrex: “είναι ότι αλλάζοντας κάποιο θέμα που είναι μεγάλο σε mb το κινητό laggari ενώ σε θέματα που είναι λίγα τα mb πετάει ” Νομίζω ότι δεν έχει να κάνει τόσο με το μέγεθος όσο με τα έξτρα που έχει το κάθε θέμα.Αυτό έχω καταλάβει εγώ Νικ. ” Αρα καταλήγουμε ότι όσο ποιο μεγάλα mb έχει ένα θέμα τόσο ποιο πολύ χρονοβόρο είναι ο χρόνος απόκρισης . Γιωργάρε είσαι κορυφή ότι και να πούμε φίλε λίγο θα νε

• Παιδιά αυτό που έχω παρατηρήσει και δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου. . . είναι ότι αλλάζοντας κάποιο θέμα που είναι μεγάλο σε mb το κινητό laggari ενώ σε θέματα που είναι λίγα τα mb πετάει ! ? Το έχει δει κανένας άλλος αυτό . .

• Παράθεση από kalosdios: “Τελικά το πρόβλημα είναι θέμα κάμερας είναι θέμα λογισμικού; μπορώ να έχω μια ξεκάθαρη απάντηση αν ξέρει κάποιος στα σίγουρα; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” @kalosdios δυστυχώς είναι θέμα sensor και δεν πρόκειται ποτέ να διορθωθεί, οπως πολύ σωστά έγραψε και ο Γιώργος ποιο πάνω. Την ημέρα η κάμερα σκοτώνει την νύχτα είναι υποφέρει αλλά για την αξία του κινητού και τα χρήματα που έχουμε δώσει είναι super "Ενα παλιότερο ποστ μου" Αυτό το άρθρο …

• Παράθεση από alvin1983: “Παράθεση από nikostrex: “Για αυτό σου έγραψα ότι η υπομονή είναι αρετή αλλά που να το καταλάβεις εσύ . . . ” Πάλι καλά που έχουμε και ανθρώπους με αρετές που τα καταλαβαίνουν Όλα όπως και για το τι συζητάμε 3 σελίδες Τώρα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Συγκεντρωσου στα του τηλεφώνου και την ειρωνεία και το πνεύμα θα τα κάνεις αλλού . . Εντάξει

• Για αυτό σου έγραψα ότι η υπομονή είναι αρετή αλλά που να το καταλάβεις εσύ . . .

• Παράθεση από alvin1983: “Παράθεση από nikostrex: “Διαβάζω συνέχεια το θέμα με τα ακουστικά. Εχω την 6.8.18 Gtv και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα ακουστικά είτε είναι Piston είτε απλά . . Εσείς βρε παιδιά πως λέτε ότι έχετε πρόβλημα . . Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω ” Με τριών μηνών Rom που έχεις φυσικό είνα!!! Καμία άλλη πιο πρόσφατη θέλουμε να δούμε εμείς. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Δηλαδη για να καταλάβω . . Επειδή έχω παλιά rom πάει να πει οτι δεν δουλεύει καλά στο κινητό ή …

• Διαβάζω συνέχεια το θέμα με τα ακουστικά. Εχω την 6.8.18 Gtv και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα ακουστικά είτε είναι Piston είτε απλά . . Εσείς βρε παιδιά πως λέτε ότι έχετε πρόβλημα . . Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω

• Το Mi account είναι όπως το λες μια ασφάλεια για τον κάτοχο της συσκευής . Πρέπει να θυμήθης τι κωδικό είχες βάλει όταν του έκανες το πρώτο reboot . .

• Παράθεση από maverickman: “καλησπερίζω το Φόρουμ. redmi note pro 3 δεν μπορω να καταλαβω γιατι μετα το factory reset που εκανα,κολαει στην διαδικασια choose your locale ..... δεν εχει ελλαδα βαζω κινα για παραδειγμα οκ και με το wifi agree στις προυποθεσεις και μετα χαος Mi accound ζηταει kati κωδικους και δεν καταλαβαινω γρι. τι συμβαινει? ” 1) δεν μας είπες για ποιο λόγο έκανες factory reset . . 2) είχες κάποια rom στην sd η έτσι απλά έκανες factory reset . . 3) το κινητό είναι καινούργιο η το…

• Bacon camera Λέγεται το νέο app που θα βρείτε στο Play store Που πραγματικά θα σας εντυπωσιάσει ! ! Εξαιρετικό app με πάρα πολλές ρυθμίσεις dslr κάμερας και μάλιστα κουμπώνει ακριβώς στο κινητό μας . Γνώμη μου Αξιζει την προσοχή σας. . youtu.be/iF35nhiP8SU

• Ενεργοποίησε την φραγη που σου δίνει την δυνατότητα το κινητό στα" πονηρά μνμ".. Ετσι θα ησυχασεις τουλάχιστον από τα συγκεκριμένα ΝΟΎΜΕΡΑ!! Απατεώνες Την έχουν πατήσει μεγάλη άνθρωποι σε ηλικία νομίζοντας ότι κέρδισαν κάποιο βραβείο σε διαγωνισμό έχω πολλά παραδείγματα όπως πιστεύω και πολύ από εσάς. Δεν θα σταματήσουν ποτέ η απατεώνες να κοιτούν στο εύκολο χρήμα. Η ενημερωση είναι το αντίδοτο σε τέτοιες περιπτώσεις

• Δεν είναι τυχαίο.. το κινητό μας ξεπέρασε τα 160 εκατομμύρια σε πωλήσεις! ! "And Be continue " Αισίως και το νήμα έφτασε στην 1002 σελίδα.. Xiaomi και ξέρω ψωμί

• @fanatic Εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις.. Και εγώ την 6.8.18 έχω. Η rom αυτή θεωρώ ότι είναι η καλύτερη που έχει βγει για το κινητό μας.. Απλα το μονο κακο είναι ότι δεν περνει άλλη αναβάθμιση.. Ετσι και αλλιώς το miui 8 είναι από μόνο του " marshmallow "... Η υπομονή είναι αρετή και δεν βγήκε ποτέ σε κακό

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από sylvester: “Με τόσα Redmi που έχουνε βγει αυτό μάλλον πάει για αντικαταστάτης της σειρά Redmi. Απλός αναγραμματισμός απαλοίφοντας το d μου ακούγεται ” To "Meri" δεν ξέρω πως σου φαίνεται, αλλά το REDMI, είναι τα αρχικά της έκφρασης, "...Re Demakhs Mi".Έχει μείνει απο την εποχή ο @demakhs τρολάριζε τους Κινέζους και του λέγανε να σταματήσει... ” Μακράν το καλύτερο ποστ.. Επεσα κάτω από τα γέλια