Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 336.
-
Παράθεση από Bill00: “Παιδιά μια υπενθύμιση, σε ελληνική dev, το supersu το αναβαθμιζουμε κανονικά από play store ή θα έχουμε κανά θέμα με battery drain? ” Αν κάνεις αναβάθμιση απο το P/s θα έχεις πρόβλημα.. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις, Έτσι και αλλιώς αναβαθμίζετε κάθε φορά που περνάς καινούργια rom
-
Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από demakhs: “Για μένα, όπως και για τον @Thracia, τον @geoanto555 που το κάνει και μέσω teamviewer (ε ρε κάτι βίτσια ) και κάποιους άλλους από την Βόρεια Ελλάδα (@μανάβη για σένα ), η ευχαρίστηση του άλλου δεν είναι κόπος..... Να συμπληρώσω, ότι αν έπαιρνα 5 ευρώ για κάθε φορμάτ που έχω κάνει (σε ξένους, όχι σε μένα), τώρα θα μ' είχαν ανακηρύξει Bill Gates του φορμαρίσματος.... ” 1. Κάνοντας αναφορά σε συγκεκριμένα άτομα και μόνο βγάζεις …
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από soulg: “Πάντα είναι στο χέρι σου να απαντήσεις σε κάποιον ή να πας στην επόμενη σελίδα αν αυτό κουράζει. ” Καμία παρεξήγηση....Ζητώ να έχετε υπομονή και μόνο αυτό........ Ελπίζω οι πιο "νέοι"(εγω είμαι πολύ νέος στο φόρουμ να ξέρεις) να ξεκινήσουν την βοήθεια σιγά σιγά.. ” Ήσουν.. Είσαι.. Και θα παραμείνεις ΆΡΧΟΝΤΑΣ !!
-
Μια πολυ καλη επιλογή για βίντεο με την Snapdragon εκτος το καταπληκτικό HD 720 με frame 120 Είναι και το 1080p με frame 60" αλλα θέλει πολύ καλο φωτισμό (συνιστάται για ημέρα) για να αποδώσει τα μέγιστα.. Δυστυχώς Δεν νομίζω οτι μπορεί να καταφέρει το software με τον υπάρχων sensor light κάτι παραπάνω στην κάμερα.. Αρα καταλήγουμε για ενα αξιοπρεπές βίντεο/φωτογραφία στα πρότυπα του κινητού σε σχέση specs /τιμής . Αν παρατηρήσετε τα τελευταία κινητά που βγάζει η xiaomi τα μεγαπιξελ μειώθηκαν.. …
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17820/ Ολο και ποιο πολύ Έλληνες αλλα και ξένοι γνωρίζουν τα xiaomi και τα προϊόντα που εχει σαν εταιρεία αυτο όμως που ίσως δεν γνωριζουν Ειναι.. Οτι έρχεται Ενα ακόμα προϊόν θα απασχόληση την παγκόσμια τεχνολογική κοινότητα και αυτο δεν ειναι αλλο απο την "εικονική πραγματικότητα" Ολο και περισσότερες εταιρείες μπαίνουν δυνατά! Σε αυτο το project και απο αυτο δεν θα έλειπε η αγαπημένη μας xiaomi. Η Κίνα θα ξεπεράσει οποιαδήποτε άλλη αγορά στην υιοθέτη…
-
Παράθεση από themosm50: “εγώ έχω πολύ πεξελοτες φωτογραφίες σε σημείο να είναι κάτω του μετρίου... και σε βραδινές ληψεις με hdr να βγαίνουν κουνημένες(δεν λέω οτι εχω το πιο σταθερό χέρι) βλέπω μεγάλη διάφορα απο τότε που πέρασα ελληνική ρομ.. ακόμα και σε βίντεο με hdr μου βγαζει μια γκρι γραμμή την ώρα που γράφει κάτω.. είχα dev κινεζική και ηταν πολύ καλή... πείτε μου κάποια αλλη ρομ που να έχει τέτοια προβλήματα με την κάμερα ” HDR και νύχτα δεν πάνε μαζί.. η επιλογή αυτή είναι μόνο για την…
-
Παράθεση από aggelos1661: “Καλησπέρα παιδιά έχω το samsung galaxy s3 neo και σκέφτομαι να παω σε redmi note 3 pro με την 32αρα έκδοση..αξίζει να κάνω τέτοια αλλαγή; θα έχω θέματα; πρώτη φορά θα παω σε κινέζικο κινητό και έχω κάποιες ανασφάλειες..θα το παραγγείλω απο το gearbest όποιος το γνωρίζει..είναι αξιόπιστη σελίδα για να το αγοράσω αν πάρω την απόφαση; αν όχι προτείνετέ μου καμία σελίδα όπου της έχετε εμπιστοσύνη για να μου έρθει το κινητό (και αν γνωρίζετε αν υπάρχει σελίδα για να το παρα…
-
Πρώτες εντυπώσεις για την καινούρια rom GTV 6.8.18.. Μου εκανε εντύπωση οτι εκανε λιγοτερη ωρα σε φόρτωση.. Πολυ ποιο ομορφο το μενού με τα έγχρωμα εικονίδια, ωραίος ηχος στο ανοίξε /κλεισε. πολυ καλή διαχείριση μνήμης σε σχέση με την 6.8.4 που ειχα Και ισως λιγο καλύτερη μπαταρία. Και τέλος στον Radon! Ευχαριστούμε πολυ το xda και τα παιδιά εκει αλλά θα παραμείνω πιστός στον μαμα kernel
-
Εκεί στην xiaomi...θα μας τρελανεται ολους : Χάρισμα σας τα νεα κινητα που πάτε να βγάλετε.. Χάρισμα σας & τα helio x20/25 Ετσι όπως το πατε βλέπω κόσμο και κοσμάκη να φεύγει για αλλα μονοπάτια... Εχει και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια.