Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-33 από 33.

• Παράθεση από tora33: “Παράθεση από captnemo: “Για ποιο μιλάτε 3G ή 4G; Όταν λες πολλοί είναι ανησυχητικό δηλαδή,πρόκειται για ελαττωματική παρτίδα;” 3g . έχει ο @aemiliusbach , δεν σημαίνει ότι έχουν πρόβλημα τα 3g , έτυχε” Είπα και εγώ..

• Συγχαρητήρια για αυτή την πρωτοβουλία και καλή τύχη σε όλους

• Παράθεση από captnemo: “Παράθεση από tora33: “Παράθεση από aemiliusbach: “Καλησπέρα, εδω και τρεις μήνες είμαι κάτοχος ενος redmi note, πριν ενα μήνα αρχισε να εμφανίζει stucked pixels (μπλε, πράσινα, κοκκινα, πιξελ που εμφανιζονται στην οθόνη μόνο όταν ειναι μαύρη η γρι) στην αρχή ηταν 5-6 και δεν με ενοχλουσαν, αλλά τώρα έχουν γίνει πολλα και είναι πρόβλημα, δοκίμασα μασαζ ?!... , διαφορες εφαρμογές που αναβοσβήνουν την οθόνη, αλλά τίποτα, μήπως μπορείτε να βοηθήσετε καπως; Ευχαριστώ εκ των πρ…

• Παράθεση από tora33: “Παράθεση από aemiliusbach: “Καλησπέρα, εδω και τρεις μήνες είμαι κάτοχος ενος redmi note, πριν ενα μήνα αρχισε να εμφανίζει stucked pixels (μπλε, πράσινα, κοκκινα, πιξελ που εμφανιζονται στην οθόνη μόνο όταν ειναι μαύρη η γρι) στην αρχή ηταν 5-6 και δεν με ενοχλουσαν, αλλά τώρα έχουν γίνει πολλα και είναι πρόβλημα, δοκίμασα μασαζ ?!... , διαφορες εφαρμογές που αναβοσβήνουν την οθόνη, αλλά τίποτα, μήπως μπορείτε να βοηθήσετε καπως; Ευχαριστώ εκ των προτέρων...” πολλοί με το …

• REDMI NOTE 3G

captnemo - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Το τηλέφωνο είναι άψογο και απο GPS και απο WIFI τουλάχιστον η δική μου η συσκευή ,τώρα επειδή έχω και το zopo zp 998. εμένα δεν έχει κανένα θέμα .Όσο για το note 3g να το πάρεις είναι πιο ποιοτικό τηλέφωνο απο το zopo. Επίσης να σου πω πως το zopo του έχω σπάσει 2 φορές την οθόνη καλά την πρωτη φορά το εκλεισα μαζί με την πόρτα του αυτοκινήτου και διπλωσε στην μέση αλλά την δεύτερη τώρα το είχα στην πίσω τσέπη του τζην και μόλις εκατσα στο αμάξι έσπασε πάλι αλλά σκυλί δ…

• REDMI NOTE 3G

Μήνυμα

Τους έγραψα αν μπορούν να μου στείλουν IMEI ή S/N και μου απάντησαν δεν γίνεται αν δεν γίνει πρώτα η αγορά,εντάξει λογικό είναι. Αν όμως κάνω την αγορά και αμέσως μετά μου τα στείλουν(IMEI ή S/N) θα είμαι σίγουρος για την αυθεντικότητα; hmm Επίσης να ρωτήσω τους έχοντες και κατέχοντες του συγκεκριμένου(3G): Έχω το ZOPO ZP998 από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος σε όλα,εκτός από ένα,GPS! Αυτός είναι και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος που θέλω να κάνω τη μετάβαση και ερωτώ: Το 3G έχει πολύ καλό GPS; Έχει πολ…

• REDMI NOTE 3G

Μήνυμα

Ναι 3G και 4G ίδια τιμή(θέλω οπωσδήποτε δίκαρτο οπότε 3G μονόδρομος). Δεν με προβληματίζει ότι μπορεί να χάσω τα χρήματα,υπάρχει paypal άρα no problem,με προβληματίζει το "μαϊμού"που μπορεί να μου στείλει hmm Θα του γράψω αν μπορεί να μου στείλει το IMEI ή SN να δω τι θα μου πει. Αν θα ήταν άλλη μάρκα δεν θα με προβλημάτιζε και θα το "ρίσκαρα",Lenovo και Xiaomi μ@μωτο κοπιάρονται this

• REDMI NOTE 3G

Μήνυμα

Το βρίσκω εδώ XIAOMI Hongmi Note MTK6592 2GB 8GB 5.5 Inch HD IPS Screen 13.0MP 3100mAh |MOB49646| : σε πολύ χαμηλή τιμή,είναι όμως αξιόπιστο το site και θα είναι το γνήσιο; Στο myphone κάποιοι κάνουν δειλά παραγγελίες σε διάφορα,αλλά...υπάρχει ρίσκο,έχει βέβαια paypal... Του έστειλα email για το αν είναι γνήσιο και μου απάντησε: Dear Sir,we only sell the original products,we don’t sell the fake or copy or refurbished products! When you get the package,you have 3 ways to check if the phone is ori…

• Παράθεση από ktsak: “Παράθεση από ev3rflow: “.................Για να απαντήσω για το GPS, δεν έχω ασχοληθεί γιατί δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμη, αλλά τα θέματα που έχουν οι Mediatek με τα GPS είναι ένα ζήτημα για ορισμένους. Θα πρότεινα το συγκεκριμένο θέμα να το ψάξεις περισσότερο στο en.miui.com..........” Επειδη σε ολες τις συσκευες πουεχω παρει μεχρι τωρα επωνυμες και μη εχω ασχοληθει με το GPS, εχω να πω το εξης : Το Redmi Note 3G ειναι η μονη "μη επωνυμη" συσκευη στην οπο…

• Εντυπώσεις για το MI2-S

captnemo - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Παράθεση από creativ7: “Επίσης λέω να πουλήσω το 16άρι οπότε όποιος ενδιαφέρεται για άμεση παράδοση ας στείλει κανένα μήνυμα... ;)” Φίλε σου έχω στείλει email,δεν το έλαβες;

Μήνυμα

Λογικά και το MI2 το ίδιο GPS δεν έχει,που σημαίνει χωρίς πρόβλημα; Μήπως να κοιτάξω αυτό για οικονομικούς λόγους Υπάρχει κάποια έκπτωση από merimobiles;

Μήνυμα

Παράθεση από creativ7: “Mi2s 32GB! Αυτή είναι η απάντηση! Αν σε νοιάζει το GPS όπως λες τότε το "s" είναι μονόδρομος! Τώρα αν μπορείς και θες να περιμένεις ...” Φίλε μου,έχεις κάνει πλοήγηση,είναι Ο.Κ.; Παίρνει και μεγαλύτερη μπαταρία(με το ίδιο καπάκι); Τι θα έλεγες να περιμένω;

Μήνυμα

Χαιρετώ. Σκέφτομαι να πάρω και εγώ το 2/32 και θα ήθελα να μου προτείνετε από που να το πάρω και σε καλή τιμή(αν υπάρχει και σε μαύρο..)! Έχω βέβαια ένα ενδοιασμό ως προς το μέγεθος και ιδίως το πλάτος. Προέρχομαι από HTC HD2(4.3"-διαστάσεις 120,5X67X11) με android και το 62 πλάτος του συγκεκριμένου μου κάνει πολύ lite!!Τι λέτε; Η αλήθεια είναι ότι ήθελα κάτι μεταξύ 4.5"-4.7"(2GB RAM) αλλά δεν... Επίσης επειδή με ενδιαφέρει πολύ το GPS να μου λέγατε αν κλειδώνει γρήγορα δορυφόρους και αν έχει κα…