Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 264.
-
Στην 3.20 εχω εντοπίσει δυο προβλήματα ακόμη το πρώτο είναι το gps δεν λεει να κλειδώσει με δορυφόρο με τίποτα κάθετε και λεει αναμονή για σύνδεση καμιά ώρα και δεν κάνει τίποτα επίσης αρκετές φόρες παταω να κλείσω τα δεδομένα κλείνουν και καλά αλλα συνεχίζει να τα χρησιμοποιεί το ίδιο γίνεται και με το bluetooth . Το καλο που εχω εντοπίσει είναι η μπαταρία από 100% μεχρι το 2% άντεξε 3 μέρες και 8 ώρες με ίδια χρήση που άλλες φόρες κρατούσε καμιά 2 μέρες το πολύ !!
-
Για το Hongmi θα εχουμε update η μενει στην απ ' εξω ;
-
Παράθεση από alfagamma: “Τελικα βρηακα ενα αρνητικο στην 3.20 (οχι που δεν θα εβρισκα ) εχει μειωθει πολυ η ενταση του ηχου, με την ιδια ενταση σημερα εχασα δυο κλησεις που δεν ακουσα και στις αναπαντητες εδειχνε 7 χτυπους στην καθε μια, εκανα και μια δοκιμη και ειδα οτι πραγματι επεσε η ενταση. για να καταλαβετε την διαφορα ενω το ειχα στο επιπεδο 5 τωρα το βαζω στο τερμα δλδ 7 και εχει την ιδια ενταση.” Το παρατήρησα και εγω αλλά νόμιζα οτι είναι θέμα ήχου μιας και τον άλλαξα επίσης τώρα που τ…
-
Παράθεση από ExTaCy1337: “Ρε παιδια κατι παιζει με τις τελευταιες ROM, απο 15.1 πηγα στην 18,19 και 20 και εχω προβληματα με το ιντερνετ του κινητου. Παιζω Clash of Clans που ειναι online game, και δεν γινεται να παιξω απο το ιδιο σημειο του σπιτιου που επαιζα παλια με H+ σημα. Μονο με WiFi παιζει, δεν καταφερα πουθενα να παιξω το παιχνιδι με Mobile Data.Δεν συνδεεται..Μονο εγω εχω αυτο το προβλημα? ουτε το facebook δουλευει απ'οτι βλεπω... και ειχα κανει factory defaults πριν βαλω την 18.” Με τ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από GeoXiaomi: “Έβαλα 3,18 και μετά από μεσα περάστηκε κανονικά και με το twrp κιόλας . Μάλλον κατι παίζει οπως και με την 3,19” Δοκίμασε την 3.20 => xiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_Stable17-Hellas-GTV-3.20.0.zip” Μέσα από την 3.18 πέρασα την 3.20 και μπήκε κανονικά . Μέχρι τώρα ολα δουλεύουν εντάξει . Να ρωτήσω κάτι εφαρμογές που είχατε βάλει στην 3,18 στην 3.20 της βγάλατε ; (για τον έλεγχο γνησιότητας και μια ακόμη )
-
Έβαλα 3,18 και μετά από μεσα περάστηκε κανονικά και με το twrp κιόλας . Μάλλον κατι παίζει οπως και με την 3,19
-
Την ξανα κατεβασα την ξανα δοκιμασα και παλι τα ιδια , το αρχειο δεν μπορω να το βρω εαν μπορεις να δωσεις ενα help να το ανεβασω ; Edit: το βρηκα το ανεβαζω.........
-
Η full rom Οι αλλοι την περασατε κανονικα ;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση: “UPDATE : Βγήκε η νέα GTV-3.20 για τις Hongmi/RedMi 1 (WCDMA) συσκευές, και είναι έτοιμες για Download... - ]Hongmi WCDMA Full [lexicon]ROM[/lexicon] => xiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_Stable17-Hellas-GTV-3.20.0.zip ([lexicon]ROOT[/lexicon]+TWRP) - Hongmi WCDMA OTA [lexicon]ROM[/lexicon] => ota_v4.2.2_HM2013023_Stable17-Hellas-GTV-3.19.0_Stable17-Hellas-GTV-3.20.0.zip ([lexicon]ROOT[/lexicon]+TWRP) ” „<span style="font-size: 12pt"><b>HongMi/RedMi/RedRice 1</b…
-
Για το hongmi θα την εχουμε σήμερα την καινούρια η από εβδομάδα ; Με την 3.19 έχετε και άλλοι κολλήματα σε εφαρμογές ;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Οτι θα βγεί νέα ROM για το hongmi 1 (WCDMA) είναι σύγουρο, αλλά δεν μπορώ να σου πώ με συγουριά αν θα είναι διαθέσιμη σήμερα.” Κανένα πρόβλημα αρκει να ξερω οτι θα βγει να μην κάθομαι περναω 3,18 και μετα αντε παλι 3,20
-
Τελικά η 3,19 είναι πολύ προβληματική δεν δουλεύει ο καιρός δεν δουλεύουν τα mail τρώει άπειρα σκαλώματα σε εφαρμογές τρώει αρκετή ram και μπαταρία χάνει το σήμα χωρίς να υπάρχει λόγος . Για το hongmi θα βγει μήπως σήμερα rom ; εάν είναι να περιμένω να περάσω την καινούρια αλλιώς πάλι πίσω στην καλή 3,18 . Ευχαριστούμε !! Επίσης παλι μου εχασε το twrp τα νευρα μουυυυυυυυ!!
-
Καταρχάς να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την βοήθεια που δίνεται .Δεύτερον περαστικε και το twrp ευτυχώς έκανα όλα τα wipes πήγα να περάσω την rom και έβγαλε error λέτε να έχει τελικά κανένα θέμα η rom ; edit : έβαλα την 3,18 και περάστηκε κανονικά κατι πρέπει να παίζει με το αρχειο δεν εξηγείτε αλλιώς eidt2: Αφου μπηκα μεσα απο την 3,18 περαστηκε κανονικα η 3,19 να την αφησω ετσι τι λετε ;
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετά εγκατέστησε το Mobileuncle και κατέβασε αυτό το image στην κάρτα χύμα. Μετά μέσα από τον "Θείο" επέλεξε Recovey update και από εκεί το image που κατέβασες και θα έχεις και το TWRP. Η απορία μου είναι ότι ενώ πριν έλεγες ότι δεν έχεις εγκατεστημένη rom παρά μόνο recovery από πού εμφανίστηκαν οι εφαρμογές σου;. Άρα υπήρχε η προηγούμενη rom απλά δεν εκκινούσε το τηλέφωνο σε αυτήν και κολλούσε στο mirecovery.” Θα το δοκιμάσω , δεν ξέρω τι δι…
-
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣ πέρασε την rom (το twrp δεν το παιρναει με τιποτα) το θέμα είναι οτι εχει όλες της εφαρμογές που είχα πως θα το κάνουμε να της διαγράψουμε ολες ;
-
Ναι και τα δυο είναι σε μορφή .zip όποτε να τα κάνω αποσυμπιέσει σε μορφη .img και να ξανά δοκιμασω ;
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από GeoXiaomi: “Αυτό είναι το πρόβλημα οτι από το recovery δεν μπορεί να περάσει τίποτα ουτε την καινούρια rom ούτε twrp για αυτό σκαω τωρα Εντωμεταξύ η πλακά είναι οτι μου λεει οτι εγινε επιτύχεις η εγκατάσταση και δεν μπαινει ποτε για το twrp λεω” έχεις recovery και δεν έχεις recovery τύπου twrp ? και από recovery δεν μπορείς να περάσεις , (φλασάρεις) το recovery τύπου twrp , που είναι το σωστό για την συσκευή σου ? δεν σε καταλαβαίνω , είναι όλοι σε διακοπές αυτ…
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από GeoXiaomi: “Το θέμα είναι οτι δεν εχω λειτουργικό μόνο στο recovery μπορώ να μπω” αφού κατάφερες και μπήκες σε recovery , τελείωσες επιλέγεις την rom που λες την έχεις στο κινητό , και τέλος” Αυτό είναι το πρόβλημα οτι από το recovery δεν μπορεί να περάσει τίποτα ουτε την καινούρια rom ούτε twrp για αυτό σκαω τωρα Εντωμεταξύ η πλακά είναι οτι μου λεει οτι εγινε επιτύχεις η εγκατάσταση και δεν μπαινει ποτε για το twrp λεω
-
Το θέμα είναι οτι δεν εχω λειτουργικό μόνο στο recovery μπορώ να μπω
-
Την rom την έχω μέσα στο κινητό κανονικά backup μια φορά είπα να μην πάρω Το twrp το διέγραψε η προηγούμενη rom εαν θυμάμαι καλά και όχι εγώ οσες φορες και να εχω προσπαθήσει να την βάλω δεν λεει να μπει