Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 264.
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από GeoXiaomi: “Χωρίς το twrp πως στο καλό μπορώ να κάνω update δεν λέει να περάσει τίποτα (έμεινα χωρίς κινητό ) :thumbdown:” να υποθέσω ότι θέλεις να βάλεις την τελευταία Ελληνική αν κατεβάσεις την rom και την βάλεις στην καρτούλα νομίζω , από τις ρυθμίσεις , σχετικά με το τηλέφωνο ενημέρωση συστήματος πατάς το πλήκτρο αφής της συσκευής (μενού) επιλέξτε πακέτο εγκατάστασης επιλέγεις την rom που έβαλες στο κινητό και την φλασάρεις κάτι άλλο εννοούσες ?” Πλέον δεν …
-
Χωρίς το twrp πως στο καλό μπορώ να κάνω update δεν λέει να περάσει τίποτα (έμεινα χωρίς κινητό )
-
Παράθεση από Shadow: “Δεν το γλυτώνεις όντως..Εμένα πάει πολυ καλύτερα σε σχέση με 3,18 και 3,17.” Γμτ άντε να κάθεσαι να περνάς τα πάντα απο την αρχή ολο βρίσκει μέρες να χαλάσει οτν το χρειάζομαι εντωμεταξύ δεν μου περναει το twrp το καταραμένο
-
Καλημέρα το δικό μου έχει τρελαθει να κλείνει αβέρτα εφαρμογές & σέρνεται . Μου φαίνεται το wipe δεν το γλιτώνω
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από GeoXiaomi: “Για την 3,19 για το hogmi χρειάζεται να κάνουμε wipe ; η την περνάμε άνετα απο πανω ; δεν θέλω να μπλέξω με wipes γιατί εχω εφαρμογές με logs που της χρειάζομαι” Πάνω από την παλιά, δεν είναι απαραίτητο το Wipe αν δεν προκύψουν προβλήματα...” Για την ωρα μια χαρα ευχαριστουμε !!
-
Για την 3,19 για το hogmi χρειάζεται να κάνουμε wipe ; η την περνάμε άνετα απο πανω ; δεν θέλω να μπλέξω με wipes γιατί εχω εφαρμογές με logs που της χρειάζομαι
-
Όσον αναφορά την μπαταρία η αλήθεια είναι οτι σε σχέση με την 15 που ειχα πριν καταναλώνει περισσότερο . Πριν με την ιδια χρηση μπορει και να κραταγε και 2 μερες forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/1067/
-
Πως μοιάζει το MIUI σας ?
ΜήνυμαUpdate μετα απο λίγο καιρο ειπα να ξανα ασχοληθώ
-
Ολα μια χαρά και με αυτην την rom μου φαίνεται βαδίζουμε στην σταθερή rom .Antutu 17400 εβγαλα εγω , ευχαριστούμε .
-
Καλό είναι να βλέπετε ποσά mb είναι το αρχείο που κατεβάζεται η να το κάνετε ενα check με το winrar η με το 7zip για να δείτε εαν όλα ειναι εντάξει
-
Περάστηκε όλα καλά μεχρι τώρα που την δοκίμασα , το μόνο κακό ειναι ότι χρησιμοποιεί λιγο παραπάνω ram σε σχεση με την προηγούμενη
-
Η rom για το hongmi ειναι deodex ;
-
Χρηστες red rice
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Αν το κάνει ΜΟΝΟ σε συγκεκριμένο αριθμό, τότε το πρόβλημα το έχει αυτός ο αριθμός (Σύνδεση) και όχι η συσκευή - ROM...” Ναι μόνο σε αυτόν επίσης το περίεργο ειναι οτι ούτε αυτος έχει με άλλους πρόβλημα παρα μονο με εμενα
-
Χρηστες red rice
ΜήνυμαThanks το βρήκα . Λοιπόν έχω και ένα άλλο θέμα που είναι άπειρα εκνευριστικό και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λογο γίνεται .Από την ημέρα που το πήρα σε έναν συγκεκριμένο αριθμό όταν μιλαω βουίζει το ακουστικό και μου λέει ότι ακούγετε επισης και στον αλλον τι διάολο παίζει ;
-
Χρηστες red rice
ΜήνυμαΡε παιδια τελικα απο 3g μπορουμε να κατεβασουμε εφαρμογες ;
-
Την πέρασα και εγώ ολα μια χαρά για την ώρα απολυτος κανένα πρόβλημα . Εσείς που έχετε προβλήματα κοιτάξτε μήπως περασατε απο πανω στην odex την Deodex και έχετε θέματα
-
Όντως και σε έμενα τα ιδία κάνει μετά απο αναβαθμίσεις εφαρμογών .Δεν ξέρω τι παίζει τελευταία με τα fc έχει καταντήσει εκνευριστικό .
-
Παράθεση από aoritis: “Η ρομ είναι πραγματικά πολύ γρήγορη και όπως λέει και ο ART ίσως να είναι η βάση για τις επόμενες. Αυτά τα κλεισίματα ρε γαμώ να μην είχε. Λες με full wipe να φτιάξει? Και πως ακριβώς γίνεται αυτό?” Εγώ πλέον με την τελευταία έκδοση δεν έχω κανένα κλείσιμο εφαρμογής πριν που τα περνούσα απο πάνω (ακομη και με factory defaults δοκιμασα) δεν μπορούσα ουτε σε τηλεφωνά να απαντήσω . To TWRP εχεις ;
-
Όσοι ακόμη και με την τελευταία 3.11 έχουν προβλήματα με της βελτιστοποιήσεις κλεισίματα εφαρμογών κτλ καντε full wipe και ξανά περάστε την τελευταία έκδοση της 3.11 μετά μην κάνετε ΤΙΠΟΤΑ restore πέρα των επαφών . Επειδή είχα και εγώ τα ιδία θέματα πλην των βελτιστοποιήσεων έτσι λύθηκαν ολα και μεχρι τώρα ολα πάνε ρολόι. Καταναλωση ram , μπαταριάς άψογα θέμα σήματος επίσης πιστεύω είναι ότι καλύτερο μεχρι τωρα
-
Πέρασα τελικά την 3.11 deodex πάνω απο την 3.10 μέχρι τώρα όλα άψογα δεν είχα κανένα πρόβλημα ,μόνο κάποια στοιχειά εμφάνισης να πω την αλήθεια στην 3.10 μου άρεσαν περισσότερο edit: στο antutu 15911 εχω