Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 264.
-
Τα κλεισίματα των εφαρμογών σταμάτησαν πλέον με αυτην ; Εγω γύρισα στην 3.10 γιατί με την 3.11 ειχα θέματα τώρα πρέπει να κανω full wipe έτσι ;
-
Οκ περιμένουμε ευχαριστούμε και πάλι !!
-
Μόλις τώρα ξανά δοκίμασα να περάσω την προηγούμενη που πριν δεν την εβαζε τωρα την εβαλε κανονικά και δουλεύει άψογα χωρίς κανένα θέμα
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν έκανες σωστά wipes. Κάνε το εξής... Recovery Factory Defaults Wipe Cache Wipe Dalvik Cache εφ'όσον έχεις TWRP Flash και πάλι την ROM Θα είναι όλα οκ εκτός από τα Gapps που θα τα έχεις στην κανονική ROM μόλις μου φτιάξουν την γραμμή. Οταν βγεί η Full ROM δεν χρειάζεται να ξανακάνεις κανένα Wipe. Aπλά θα περάσεις από πάνω την ROM και θα είσαι οκ.” Έτσι ακριβός τα έκανα δεν ξέρω γιατι έχω παλι θέμα , μήπως παίζει τίποτα με το κινητό ας την δοκιμάσει και κανένας άλλος
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Περιμένω να λύσουμε το πρόβλημα του recovery...” Λοιπόν περαστικε κανονικά αυτήν την φορά χωρίς κανένα θεμα . Τωρα μέσα στο λειτουργικό εχει θέμα απο οτι φαίνεται πάλι με το πληκτρολόγιο κλεινουν εφαρμογές εχω ενεργοποιήσει κανονικά το root και εχω κάνει τα παντα wipe. edit : Επίσης δεν ανοίγει καθόλου το πληκτρολόγιο στα sms ,wifi
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Λυπάμαι πολύ αλλά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το DSLAM τoy ISP και θα πρέπει να γίνει Reset από τεχνικό αύριο το πρωϊ. Δεν μπορώ να ανεβάσω ούτε να κατεβάσω μεγάλα αρχεία γιατί όλα βγαίνουν κατεστραμένα. Δεν μας θέλει σήμερα... GEOXIAOMI μπόρεσα και ανέβασα μία ROM η οποία δε θα σου κολλήσει με λάθη για να μπορέσεις να Flashάρεις κανονικά. Αύριο τα υπόλοιπα !!! => bxiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_Stable15-Hellas-GTV-3.11.0.zip” Μην στεναχώριεσε δεν πειράζει εχουμε μέρες…
-
Οκ περιμένουμε για την ώρα γύρισα στο nokia μου γιατί δεν μου περναει ούτε της παλιές για κάποιον λογο
-
Παράθεση από MIUI_ART: “- Πρόσεξε μην υπάρχει ήδη κανένα αρχείο zip στην κάρτα με το όνομα update.zip - Βάλε την [lexicon]ROM[/lexicon] όπως είναι στην SD - Ανοιξε τον File Browser του MIUI - Κάνε Rename σε update.zip - Ξαναδοκίμασε από Recovery. ” Παλι τα ιδια δεν ξερω τι παίζει ....τωρα ξανα δοκιμάζω να περάσω καμια ποιο παλια.Με το twrp τα περναω εντωμεταξύ
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Κάνε το Flash από Recovery.... Ποιό recovery έχεις ?” Απο εκει το κάνω αλλά απο οτι φαίνεται το κινητακι εχει φαει χοντρό σκάλωμα δεν μου περναει τίποτα ουτε της παλιες
-
Οκ το κάνω δεν την γλίτωσα πάλι edit : μου γραφει failed και δεν μου την περναει τι καλα χαχα
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ενεργοποίησε το ROOT !” Θα το δοκιμάσω στο μεταξύ κρασαρει τέλειος το κινητό μου λεει σταμάτησε το mail ,sms,και μερικά προγράμματα που εχω
-
Μόλις την πέρασα μέχρι στιγμής ολα καλά πριν ενως θέματος που έχει μου πεταει συνέχεια ενα παράθυρο που φεύγει πολυ γρήγορα και δεν μπορώ να δω τι είναι edit: θεμα με το πληκτρολόγιο ειναι και μου λεει οτι σταμάτησε η εφαρμογή
-
Για αυτούς που λενε οτι έχουν θέματα με την μπαταρία .Το δικο μου με full χρήση κραταει μια μέρα άνετα και με φυσιολογική χρήση 2 μερες , με την καινούρια rom πιστεύω οτι έφτιαξε το θεμα κατανάλωσης δείτε και μια φωτο
-
Για το σήμα που λέτε πηγαίνετε στης ρυθμίσεις και δείτε εάν ειναι σε 3g,2g εγω δεν το ειχα κοιτάξει και ήμουν πάντα με 3g με αποτέλεσμα να μην έχω σε αρκετά σημεία καλό σήμα και να τελειώνει και κατευθείαν η μπαταρία .Εγω επειδή αυτήν την περίοδο δεν χρησιμοποιώ τα δεδομένα αλλά μονο wifi το έβαλα σε μόνο 2g να γλιτώνω και μπαταρία. Κατα τα αλλά μια χαρα φαίνεται η rom και το root που το δοκίμασα σε μερικά app δεν ειχε πρόβλημα
-
Παράθεση από ExTaCy1337: “Παράθεση από GeoXiaomi: “Παράθεση από ExTaCy1337: “Παράθεση από GeoXiaomi: “Με το root τι παιζει γιατι δεν ειναι ενεργοποιημένο ;” Security -> Permissions -> Enable Root Permissions.” Γιατι δεν το βρίσκω τι στο καλο ; :P” Στην επιφανεια ειναι διπλα στον φακελο "Tools (Εργαλεια)" Εγω το εχω στα αγγλικα εσενα στα Ελληνικα θα ειναι μεταφρασμενα :p” Α εκεί ειναι ; και εγω το έψαχνα στης ρυθμίσεις χαχαχ ευχαριστώ !!!
-
Παράθεση από ExTaCy1337: “Παράθεση από GeoXiaomi: “Με το root τι παιζει γιατι δεν ειναι ενεργοποιημένο ;” Security -> Permissions -> Enable Root Permissions.” Γιατι δεν το βρίσκω τι στο καλο ;
-
Με το root τι παιζει γιατι δεν ειναι ενεργοποιημένο ;
-
Παράθεση από efkolo: “τελικά έχει αρκετά θέματα για να περάσω από την GTV-3.8 στην GTV-3.9 ή να περιμένω τη 10 για το red rice;” Λογικά σήμερα αύριο θα ανέβει η 10 όποτε περίμενε μην μπαίνεις τζάμπα σε κόπο
-
Ένα θέμα που εχω παρατηρήσει οτι κατά διαστήματα μου λέει οτι σταμάτησε εφαρμογή , επίσης δεν μου άφηνε να κατεβάσω μερικές εφαρμογές απο το store
-
Μια ερώτηση γιατί πριν το ξέχασα πως φτιάχνουμε φάκελο δεν μπορω να το βρω