Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 264.

• Παράθεση από zisistil: “Αναφορά στην Xiaomi έκανες; ” Στο επίσημο forum λες ; η υπάρχει κατι αλλο ; γιατι δεν ξέρω . ευχαριστω ! Παράθεση από em56464: “Παράθεση από GeoXiaomi: “Παράθεση από zisistil: “Χμμμμμμμμμμμ.............bug μυρίζομαι. ” bug εφαρμογής η του λειτουργικού εννοείς έτσι ;Μου το ξανά έκανε χθες το βραδύ και το είδα το πρωι . Δεν μπορώ να καταλάβω τι έπαθε τόσες μερες δούλευε άψογα ” το επαθε και ο ενας απο τους 3 συναδελφους που αγορασαν markw και εδωσε την λυση μονος xtrv beta1…

• Παράθεση από zisistil: “Χμμμμμμμμμμμ.............bug μυρίζομαι. ” bug εφαρμογής η του λειτουργικού εννοείς έτσι ; Μου το ξανά έκανε χθες το βραδύ και το είδα το πρωι . Δεν μπορώ να καταλάβω τι έπαθε τόσες μερες δούλευε άψογα

• Παράθεση από dell: “Παράθεση από GeoXiaomi: “Μήπως έχεις βάλει ήχο που είναι πολύ σύντομος και απλα δεν τον ακούς ; , με την τελευταία global rom δεν έχω κανένα πρόβλημα. ” ίσα ίσα...έχω βάλει ήχους που είναι από 10 δεύτερα κ πάνω για να το ακούω.μίλησα με το servis κ μου είπαν να το στείλω εκεί. ” Αφού το ηχείο δουλεύει σιγουρά είναι θέμα software , μπορούσες να δοκιμάσεις και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων .

• Μετα απο 6 μέρες με το κινητό σήμερα μου έκανε ενα περίεργο , στα καλά καθούμενα χωρις να το χρησιμοποιώ έκανε επανεκκίνηση ανοίγει ξανά κανονικά και μου ξανά κάνει επανεκκίνηση . Μπορώ να δω απο κάπου τι μπορει να παίζει ; (κάποιο αρχείο δλδ).

• Μήπως έχεις βάλει ήχο που είναι πολύ σύντομος και απλα δεν τον ακούς ; , με την τελευταία global rom δεν έχω κανένα πρόβλημα.

• Στης μικρές κατηγορίες δεν πιστεύω στο άμεσο μέλλον να δούμε τέτοια χαρακτηριστικά καθαρά λόγου κόστους . Στης ναυαρχίδες πολύ πιθανον να δουμε Εαν θελεις για δεύτερο κινητό πάρε ενα caterpillar που δεν νιώθουν τίποτα απο Ελλάδα . Εαν μπορείς και απο εξωτερικό κοιτά και το VKworld Stone V3 Max (η το παλιο μοντέλο VKworld Stone V3) για το οποίο εχω ακούσει πολυ καλά λόγια

• Ναι , αλλα με τα κινέζικα δεν θα βγάλεις άκρη

• Παράθεση από christoskape: “Ακριβώς αυτό.. μου το λένε πολλοί. Μάλλον είναι θέμα software γιατί στην εφαρμογή ηχογράφησης λειτουργεί κανονικά το μικρόφωνο. Υπάρχει το ιδιο πρόβλημα και σε πολλούς στο international forum. Κάτι ακόμα άσχετο αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει.. το mi pc suite δεν βλέπει κανείς τη συσκευή μου. Γιατί συμβαίνει αυτό; Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μόλις το τσέκαρα και εγώ τώρα στην ηχογράφηση και ακούγομαι πεντακάθαρα , μάλλον θέμα rom είναι και…

• Χμμμ το ίδιο μου έχουν πει και για το δικό μου , ότι ακούγομαι καθαρά αλλα σαν να είμαι απομακρυσμένος από το κινητό .

• Πως ακούγετε δηλαδή ; , σαν να είσαι σε πηγάδι π.χ ; ή εχει έχτρα θόρυβο ;

• Παράθεση από eti666: “Καλημέρα παιδια , πήρα κ γω ενα από vickmall κ εφτασε σε 10 μέρες απο την παραγγελεια στην Κέρκυρα.Απίστευτο!! πως το βλέπετε το εργαλείο ?είναι Official?Το κουτί πάντως δεν είχε ταινια ασφαλειας κ το κινητο ήταν στην αρχική οθόνη χωρις initial set up.Τώρα το φορουμ να είναι καλά ” Ο λόγος είναι γιατί πριν το στείλουν δοκιμάζουν το κινητό εαν δουλεύει σωστά , κάπου στους όρους γράφει ότι το κινητό έρχεται "ανοιχτό". Επίσης κάνε και ένα update να βάλεις την τελευταία rom , κ…

• Παράθεση από zisistil: “Xiaomi usb drivers αν ψάξει στο google θα σου βγάλει χίλια και πλέον links. ” Δοκίμασα κανα δυο αλλά δίχως αποτέλεσμα , ευτυχώς με τον τρόπο του οδηγού δούλεψε !

• Και εγώ εχω το ιδιο πρόβλημα μου το βγάζει σαν άγνωστη συσκευή , που μπορούμε να βρούμε τους drivers ξέρουμε ; edit: Τωρα είδα τον οδηγό που βάλατε παραπάνω , δούλεψε μια χαρά τελικά ! τζαμπα εψαχνα drivers στο internet

• Παράθεση από George Kaggelaris: “@GeoXiaomi Επίσημος είσαι ” Ωραια , μια χαρα . Παράθεση από demakhs: “....και θα σου χουν θέση στην ειδική εξέδρα στις παρελάσεις.... ” Ειμαι ετοιμος για την 25ή Παράθεση από makis1024: “Και official και την τελευταία, γιαυτό δεν κάνει αναβάθμιση, επειδή είναι η τελευταία. ” Ναι το ξέρω όταν το σύνδεσα στο internet κατευθείαν μου πέρασε την τελευταία απλα μπερδεύτηκα λιγο εάν είναι η official η όχι , του έκανα και ενα wipe να είμαι τέρμα "καθαρός" .

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/32296/

• Επειδή εχω κατά μπερδευτεί με αυτά που διαβάζω η MBEMIDL δεν ειναι η επίσημη global stable rom ;

• - Την επωνυμία της επιχείρησης:vickmall - Την Διεύθυνσή της (URL):Android Smart Phone,Android Tablet PC Free Shipping - Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi 4 Prime RAM 3GB ROM 32GB - Την ημερομηνία αγοράς: 14/3 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 1 ημερα - Σας προτιμήσανε στο τελωνείο: Όχι η αγορά έγινε από την ευρωπαϊκή αποθήκη τους - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε. - Τα σχόλιά σας (Θετικ…

• Antutu score από τα xiaomi

GeoXiaomi - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Στην αρχή λέω... μας δουλεύει . Μετά είδα το redmi.. ” Το redmi 4 prime το περιμένω απο μέρα σε μέρα , εαν βρω χρόνο θα κάνω ενα γρήγορο συγκριτικό για να δούμε λίγο το "χάσμα γενεων" .

• Antutu score από τα xiaomi

GeoXiaomi - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Σαν μεγάλα νούμερα βλέπω . Σε μερικές μέρες ερχετε αναβάθμιση σε redmi 4 prime

• Εαν μιλάμε για αγορά απο κατάστημα/αποθήκη εκτός ευρωπαϊκής ένωσης , ναι θα περάσει σίγουρα τελωνείο με την DHL και θα σου έρθει & ενα μεγάλο καπέλο στην τιμη .