Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 264.
-
Καλή επιτυχία σε όλους , ευχαριστούμε και για το δώρο .
-
+1 και από εμένα όπως κάθε χρόνο Name:GeoXiaomi
-
Παράθεση από gkalen: “@GeoXiaomi Ωραία , οπως γραφεις , άρχισες και βλέπεις διαφορά , σε δύο μέρες θα έχεις ακομα καλύτερη εικόνα και θα μας πεις περισσότερα.. Για να μη τα γράφω πάλι , σε παρακαλώ ρίξε μία ματιά στο πρώτο ποστ του πρώτου λινκ της υπογραφής μου .. Διάβασε το κομμάτι που λέω , "ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΜΕ ΜΙΑ CUSTOM ROM" .. Ελπίζω να σε καλύψει αυτό .. ” Α μάλιστα .... ναι με κάλυψες . Απλά με το όνομα xtrv δεν μπορούσα να καταλάβω τι είναι για αυτό ρώτησα . Όσες ώρες το δούλεψα εχει μεγάλη …
-
Παράθεση από gkalen: “@GeoXiaomi Είσαι από τους ευνοούμενος , έχεις το HongMi , έχεις και XTRV .. Βαλτη και θα μας πεις εσύ πως τι βλέπεις .. ” Καλο θα ήταν να μας πείτε δυο λόγια να καταλάβουμε και εμείς τι παίζει . Λοιπόν περάστηκε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα πανω απο την προηγουμένη gtv . Φαίνεται αρκετά γρήγορη κάτι μικρό κολλήματα που είχα με την προηγουμένη εχουν εξαλειφθεί , στης ρυθμίσεις λέει οτι έχω περασμένη stable rom ισχύει η ειναι λάθος ;
-
Να ρωτήσω κάτι γιατί δεν έχω καταλάβει καθόλου . Τι ακριβός ειναι η XTRV ; ποια η διαφορά δηλαδή. Sorry εάν είναι χαζή ερώτηση
-
Την πέρασα και εγώ στον παππού , όλα μια χαρά το μονο πρόβλημα που εχει ειναι οτι ανεβάζει αρκετά θερμοκρασία
-
Αγορά απο Aliexpress??
ΜήνυμαΠαράθεση από mankap: “@GeoXiaomi κλειστό αλλά όχι με την ζελατίνα ,γιατί του περνάνε την multilanquage & κάνουν & τσεκάρισμα της συσκευής . αδερφέ sorry για την καθυστέρηση στην απάντηση ,αλλά απέχω λόγω φόρτου εργασίας ” Κανένα πρόβλημα φίλε !! , ευχαριστώ για την ενημέρωση .
-
Αγορά απο Aliexpress??
ΜήνυμαΠαράθεση από mankap: “Παράθεση από GeoXiaomi: “Οκ για να το λέτε κατι θα ξέρετε . Θα το ψάξω απο καταστήματα οποτε .Ευχαριστω ! ” @GeoXiaomi τσέκαρε & αυτόAliexpress.com : Buy Original Xiaomi Mi4c Phone Snapdragon 808 Hexa Core 1.8GHz 2G RAM 16G ROM 4G FDD LTE 5'' MIUI 7 1920X1080P 3080mAh Mobile Phone from Reliable android wcdma suppliers on FANTACY TECHNOLOGY ως τώρα άψογοι σε όλα & σε 12-14 μέρες με απλό ταχυδρομείο το προιόν σπίτι σου ” Το προϊόν αυθεντικό, στο κουτί του κλειστό κανονικά ; Ε…
-
Αγορά απο Aliexpress??
ΜήνυμαΟκ για να το λέτε κατι θα ξέρετε . Θα το ψάξω απο καταστήματα οποτε .Ευχαριστω !
-
Αγορά απο Aliexpress??
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Μεταχειρισμενα και από επιστρεφες πελατων!!! ” Στο συγκεκριμένο πάντως απο κάτω εχει άριστες κριτικές και στης φωτογραφίες δείχνουν καινούρια , δεν ξερω τι να πω .... Εάν ειναι έτσι θα παω απο τα γνωστα καταστήματα!
-
Αγορά απο Aliexpress??
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “ali και trisali ...μακρυα και αγαπημενη... ” Τοσο χαλια ειναι ;
-
Αγορά απο Aliexpress??
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην παρέα . Σκέφτομαι εδω και λιγες μέρες να αγοράσω το Mi4c απο εδω για να αντικαταστήσω το hongmi που έχει πρόβλημα . Εχει αγοράσει κανένας απο τον συγκεκριμένο ; ,εαν ναι πόσες μερες κανει ; εχετε να προτείνεται κανεναν αλλο ; Ευχαριστω !
-
yeso521.com/xiaomi-mi5-64gb-white.html Πάμε όλοι για mi5 Καλή επιτυχία σε όλους !
-
coolicool.com/xiaomi-mi5-qualc…ndroid-smartphone-g-35330 Εαν είχα την δυνατότητα mi5 , αλλα για την ώρα και με το redmi 3 θα ήμουν ευχαριστημένος Ευχαριστούμε για τον διαγωνισμό
-
Ο λόγος είναι για να μπορούν να δουλεύουν οι λειτουργείες που υπάρχουν στην εφαρμογή και οπως σε κάθε εφαρμογή . Εαν θέλει καποιος μπορεί να μπει στα δικαιώματα της εφαρμογης και να τα απενεργοποιήσει !!
-
Καλη επιτυχία σε ολους . Ευχαριστούμε !!
-
Μακάρι όλες οι rom να ήταν σαν και αυτήν , αν και τελευταία για εμάς με το hongmi το κινητό αναστήθηκε η μπαταριά μετα από παρα πολύ καιρό κράτησε για μιάμιση ημέρα με αρκετή χρήση δεν κόλλησε πουθενά . Μέχρι να κάνω αναβάθμιση στο redmi 3 οπού το εχω σταμπάρει αρκετό καιρό τουλάχιστον δεν θα έχω θέματα !!.
-
Οχι ρε παιδιά τελευταία rom δεν μας λυπάστε ; , θα μας κάνετε να αγοράσουμε καινούριο