Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 264.
-
Όλα μια χαρά με την rom μέχρι τώρα ειναι αρκετά καλύτερη απο την προηγούμενη
-
Παράθεση από mparaxir: “παιδια εχεις κανενας θεμα με το wifi του?δεν μπορει να συνδεθει με τιποτα στο ρουτερ του υπολογιστη μου” Σε εμένα όλα κομπλέ δουλεύουν δοκίμασε να κανεις wipe της cache μπας και στρώσει
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mparaxir: “ξαναγυρισα στην v6 πραγματικα σερνετε το κινητο ειναι να το πεταξεις στον τοιχο και να γινει συντριμια.μεχρι στιγμης v7 χαλια” ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : H ROM για το Hongmi έγινε Recompile και πρέπει να είναι τώρα εντάξει. Δοκιμάστε να την κατεβάσετε και πάλι από τον Server μας. ” Η γραμματοσειρά είναι παλι τοσο μεγάλη ; η διορθώθηκε ;
-
Για να έχουμε μια καλη άποψη εάν φταίει η rom η το ότι την περασαμε από πανω ας μας πουν αυτοι που την πέρασαν με full wipe εάν εχουν θέματα
-
Μόλις την έβαλα και εγω άλλα το κινητό σέρνεται δεν κάνει τίποτα , η γραμματοσειρά ειναι πολυ μεγάλη και για κάποιον λογο δεν γίνεται ποιο μικρή
-
Παράθεση από Grigoris0r20r: “@GeoXiaomi κρατά λιγο καιρό ακομα να το πάρεις πιο λιγο χαχα.παντως γύρισα στην προηγούμενη.πρωτα φορά τοσο κόλλημα που να δημιουργεί θέματα μετα την πρώτη beta πάντως.” Αυτό περιμένω μπας και πέσει στο 200αρι θα δώσω αυτο και θα το τσιμπήσω !!
-
Παράθεση από Grigoris0r20r: “Εχει κανένας άλλος θέμα με τα δεδομένα και το wifi στο hongmi? κολλάνε συνέχεια σε εμενα και πρέπει να τα κλείσω και να τα ανοίξω ξανά.και δεν πιάνει παντα. Γυρισα και στην 18 αλλα το ιδιο....χμμμμ....μαλλον θεμα μοντεμ?τι να πω..στο ταμπλετ εχω κανονικα.μονο στο κινητο ειναι το θεμα...καμια ιδεα?” Ναι και σε εμένα το κάνει . Με βλέπω να πηγαίνω σε v5 stable ή να περνώ το mi4i να ησυχάσω
-
Παράθεση από prekasg: “Παράθεση από GeoXiaomi: “Παράθεση από prekasg: “Παράθεση από GeoXiaomi: “Σήμερα μου έκανε ένα κουλό ξαφνικά εκει που έβλεπα τα email μου κλείνει το κινητό και όταν ξανά ανοίγει μου δείχνει -40% μπαταρία το ξανά έκανα επανεκκίνηση και πάλι τα ιδια” με τον original xiaomi ανταπτορα το φορτισες με ρευμα ; ή με αλλο απο pc κτλ ;” Κανονικά απο πρίζα και με τον original φορτιστή . Πρώτη φορα μου έκανε κατι τοσο κουλό με την μπαταρία .Και το θέμα ειναι οτι απο τότε η μπαταρία αδε…
-
Παράθεση από prekasg: “Παράθεση από GeoXiaomi: “Σήμερα μου έκανε ένα κουλό ξαφνικά εκει που έβλεπα τα email μου κλείνει το κινητό και όταν ξανά ανοίγει μου δείχνει -40% μπαταρία το ξανά έκανα επανεκκίνηση και πάλι τα ιδια” με τον original xiaomi ανταπτορα το φορτισες με ρευμα ; ή με αλλο απο pc κτλ ;” Κανονικά απο πρίζα και με τον original φορτιστή . Πρώτη φορα μου έκανε κατι τοσο κουλό με την μπαταρία .Και το θέμα ειναι οτι απο τότε η μπαταρία αδειάζει πολύ ποιο γρήγορα
-
Σήμερα μου έκανε ένα κουλό ξαφνικά εκει που έβλεπα τα email μου κλείνει το κινητό και όταν ξανά ανοίγει μου δείχνει -40% μπαταρία το ξανά έκανα επανεκκίνηση και πάλι τα ιδια
-
Παράθεση από sothatz: “Καμιά εντύπωση απ' την νέα ρομ παιδιά;” Την δουλεύω από χθες που βγήκε νομίζω οτι είναι η καλύτερη που έχει βγει απο V6 . Δεν τρώει σκαλώματα εχει σταματήσει να ζεσταίνεται τόσο πολυ και νομίζω οτι αφήνει λιγο παραπάνω ελεύθερη ram .Α και η μπαταρια απο χθες απο 100% ειναι στα 64% με αρκετο 3g,wifi και τηλεφωνα
-
Παράθεση από cy67: “Προσπάθησα να κάνω restore ενα παλιό backup αλλα δεν το κάνει παρά το γεγονός Ότι λέει οτι έγινε με επιτυχία. Το πρόβλημα μου οτι δεν βλέπει το τηλέφωνο το PC για να κατεβασω και να περάσω τη παλιά ρομ. Μπορείς να με βοηθήσεις με το τροπο που θα δει ξανά το PC το τηλέφωνο.” Από ότι ξέρω έτσι δεν μπορεί να το διαβάσει το pc για να διαχειριστείς τους αποθηκευτικούς χώρους , φαντάζομαι έχεις micro sd πρέπει να την βγάλεις απο το κινητό να την συνδέσεις με το pc να περάσεις την π…
-
Παράθεση από mparaxir: “Παράθεση από GeoXiaomi: “Παράθεση από mparaxir: “στο hogmi το 1 μαλλον υπαρχει προβλημα με την καινουργια ρομ,την εκανα εγκατασταση μεσω απο recovery οπως κανω παντα μου ζητησε επανεκινηση αλλα ειναι κολημενο στο logo δεν φορτωνει η μπαρα και κατω απο εκει που λεει mi που εχει το android μια σβηνει μια επανερχετε. θα ξανα κανω εγκατασταση μπας και κατι δεν πηγε καλα αλιως γυρναω στην προηγουμενη” Και πάνω που έλεγα να την βάλω ...... , κατάφερες την έβαλες η παλι εχει θέμ…
-
Παράθεση από mparaxir: “στο hogmi το 1 μαλλον υπαρχει προβλημα με την καινουργια ρομ,την εκανα εγκατασταση μεσω απο recovery οπως κανω παντα μου ζητησε επανεκινηση αλλα ειναι κολημενο στο logo δεν φορτωνει η μπαρα και κατω απο εκει που λεει mi που εχει το android μια σβηνει μια επανερχετε. θα ξανα κανω εγκατασταση μπας και κατι δεν πηγε καλα αλιως γυρναω στην προηγουμενη” Και πάνω που έλεγα να την βάλω ...... , κατάφερες την έβαλες η παλι εχει θέμα ;
-
Παράθεση από sothatz: “μέχρι στιγμής 2 φορές πάγωσε η οθόνη & δεν ανταποκρίνονταν, οπότε και τις 2 έβγαλα την μπαταρία. Έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα;” Μου το έχει κάνει εμένα αρκετές φόρες μαζί και με επανεκκινήσεις στα καλά καθούμενα
-
Πρώτο πρόβλημα είπα να περάσω κατι επαφές που είχα από το κινητό στην sim και έγιναν όλα ένα μπάχαλο διπλογραφίες περάστηκαν επαφές από πάνω και κάποιες χάθηκαν . Το έπαθε κανένας άλλος ;
-
Όλα μια χαρά και από εδω δεν φαίνεται να εχει κάποιο θέμα , ευχαριστούμε
-
Παράθεση από mparaxir: “δυο ερωτησεις εχει βαλει κανεις αλλος στο κινητο αλλον launcer? και αμα ναι ποιον προτινετε?και αντιβιωτικο χρειαζετε το κινητο μας η οχι?” Εγώ εχω δοκιμάσει τον nova άλλα δεν μου αρεσε προτιμώ χίλιες φορες της miui
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από GeoXiaomi: “Παράθεση από evkp: “Καλησπέρα παιδιά!!Πέρασα την 5.5.8 στο Hongmi αλλά αντιμετωπίζω ένα προβλημα.Δεν λειτουργεί καθόλου το Mi Account (για την ακρίβεια crashαρει).Γνωρίζει κάποιος πως λύνετε το πρόβλημα????” Σε εμενα δουλεύει κανονικά , δοκίμασε να κανείς καθαρισμό cache της εφαρμογής μπας και στρώσει” Μόλις το κοίταξα. Δυστυχώς, αν αποσυνδεθείς ή αν έχεις κάνει factory reset και πας να ξανακάνεις login, παρουσιάζεται το παραπάνω πρόβλημα. Το ίδιο…
-
Παράθεση από evkp: “Καλησπέρα παιδιά!!Πέρασα την 5.5.8 στο Hongmi αλλά αντιμετωπίζω ένα προβλημα.Δεν λειτουργεί καθόλου το Mi Account (για την ακρίβεια crashαρει).Γνωρίζει κάποιος πως λύνετε το πρόβλημα????” Σε εμενα δουλεύει κανονικά , δοκίμασε να κανείς καθαρισμό cache της εφαρμογής μπας και στρώσει