Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 264.
-
Καλησπέρα μια χαρά η καινούρια rom .Φαίνεται αρκετά πιο γρήγορη από της άλλες και μέχρι τώρα δεν είδα κάποιο πρόβλημα , πλην του προγράμματος snapchat συνέχεια κρασαρει και με πεταει ενώ πριν δούλευε κανονικά
-
Παιδιά όντως η καινούρια rom έχει αρκετά bugs σήμερα με έκανε ρεζίλη ξαφνικά την ώρα που ήμουν στο αμφιθέατρο της σχόλης ξεκίνησε να παίζει μουσική τέρμα και δεν σταματούσε με τίποτα ....
-
Από χθες το βράδυ μέχρι τώρα ολα βαίνουν καλός , ωραίες και οι αλλαγές που έκαναν το μόνο πρόβλημα που συνεχίζω να έχω ειναι οτι δεν μπορώ να διαγράψω πράγματα για κάποιον λόγο έχετε και εσεις το ιδιο πρόβλημα ; Πάντως το έχω ποσό καιρό αυτο το τηλέφωνο και δεν λεω να το βαρεθω , αλλα νομίζω ήρθε η ώρα να πάμε για mi4i
-
Παράθεση από Atix: “Με το hongmi τι γίνεται βρε παιδιά... ο ΟΤΑ μου βγάζει update αλλά παραπάνω διαβάζω για πρόβλημα με τα ελληνικά... τι κάνουμε??? ?(” Για την ώρα τίποτα περιμένουμε να μας ενημερώσει απο εδω οτι ολα ειναι εντάξει και μετα κατεβάζουμε !!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Είναι έτοιμες για λήψη οι νέες GTV-5.4.24 ROM για το Hongmi/Redrice 1 .....- Hongmi - RedRice 1 (WCDMA) => xiaomi-miui-hellas-4.4.2_HM2013023_GTV-5.4.24.zip (V6 Developer - Root - TWRP Recovery) - Hongmi - RedRice 1 (WCDMA) => xiaomi-miui-hellas-4.4.2_HM2013023_GTV-5.4.24_moded.zip (+ Kernel mod) Διαβάστε οδηγίες ----Changelog της τρέχουσας έκδοσης.---- „<b><span style="font-size: 12pt">Hongmi - RedRice 1 (WCDMA)</span></b>“- Ενημέρωση με την τελευταία ελληνικ…
-
Ενα θέμα που υπάρχει σε ολες της V6 για το hongmi ειναι ότι δεν μπορώ να διαγράψω πράγματα . Το θέμα με της κλήσεις σε εμένα διορθώθηκε και τα κραταει τα ονοματα κανονικά
-
Παράθεση από rantos: “καλησπέρα.. πως ανεβάζω τον ήχο στο ακουστικό και στο μεγάφωνο?” Πας ρυθμίσεις -> ήχος -> ένταση ήχων
-
Παράθεση από thanostek: “Κανονικά έκανα wipe τα πάντα..πάντως μετά από το wipe που έκανα μετά δεν βλέπω να έχει θέμα... Βλέπουμε” Δες το και εαν έχεις θεμα μας λες
-
Παράθεση από thanostek: “Η v6 πολυ ωραια αλλα αρχισαν τα προβληματα μετα απο μια μερα χρησης το κινητο ξεκινησε τις επανεκκινησεις νμονο του..εκανα wipe cashe k davilik και δειχνει να λυθηκε προς το παρων. Αλλος δεν αντιμετωπισε προβληματα με επανεκκινησεις ?” Εγώ από χθες με αρκετή χρήση για να περάσω τα αρχεία μου προγράμματα κτλ και σήμερα με αρκετές κλήσεις δεν είχα κανένα πρόβλημα . Wipe δεν έκανες πριν περάσεις την rom ;
-
Την έβαλα και εγω πριν λιγο μέχρι τωρα όλα φαίνονται άψογα το κινητό πεταει
-
Παιδιά καλησπέρα έβαλε κανένας την καινούρια rom για το Hongmi ; να την περάσω ; γιατί εάν εχει πάλι θέματα μην μπω στον κόπο μιας και το κινητό χρειάζεται . Thanks
-
Παράθεση από MIUI_ART: “UPDATE : H πρώτη GTV-5.1.16 ROM για την νέα συσκευή RedMi 2, είναι έτοιμη για λήψη... - Redmi 2 => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_HM2014811_GTV-5.1.16.zip ----Changelog της τρέχουσας έκδοσης.---- „<span style="font-size: 12pt"><b>RedMi 2</b></span>“ - Ενημέρωση με την τελευταία ελληνική μετάφραση - Ενσωμάτωση των αλλαγών των νέας 5.1.16 MIUI ROM - Ενημέρωση των extra εφαρμογών στην τελευταία έκδοση Καλό Download...” Μπράβο παιδιά και αυτές της μέρες σκεπτόμουν να κάνω την παραγ…
-
Παράθεση από Grigoris0r20r: “Παράθεση από GeoXiaomi: “Παράθεση από cy67: “Να ρωτήσω γιατί εμείς με τα ρυζάκια είμαστε ακόμα στη 4.11.14;” Ναι αυτή είναι η τελευταία που έβγαλαν ... ξέρουμε αλήθεια ποτέ θα έχουμε καινούρια ;” Σύμφωνα με ένα ποστ που είδα στο en. Miui και έβαλα και εδώ πριν μερικές μέρες μέσα Φεβρουαρίου θα έχουμε την 6.. Οπότε δεν μας βλέπω να παίρνουμε και πολλά μέχρι τότε αλλά δεν πειράζει. Και η τωρινή φυσάει! Καλή χρονιά σε όλους και από εμένα εύχομαι με υγεία!” Άντε ωραία να…
-
Παράθεση από cy67: “Να ρωτήσω γιατί εμείς με τα ρυζάκια είμαστε ακόμα στη 4.11.14;” Ναι αυτή είναι η τελευταία που έβγαλαν ... ξέρουμε αλήθεια ποτέ θα έχουμε καινούρια ;
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από GeoXiaomi: “Παράθεση από mparaxir: “να δουμε ποτε θα βγαλουν και για το δικο μας κινητο το εχουν παρατησει εντελως ομως” Πραγματικά όμως για ποιον λόγο τα έχουν παρατήσει τόσο καιρό ;” Κύριοι, νομίζω ότι υπερβάλετε... Όταν βγήκε αυτό το μοντέλο (όπως επίσης και τα Redmi 1s και Redmi Note) η εταιρία μας είχε ανακοινώσει ότι οι συσκευές μας θα δέχονται νέες αναβαθμίσεις κάθε 8-12 εβδομάδες και ΟΧΙ κάθε εβδομάδα, όπως άλλα μοντέλα! Η τελευταία rom που φοράει το Ho…
-
Παράθεση από mparaxir: “να δουμε ποτε θα βγαλουν και για το δικο μας κινητο το εχουν παρατησει εντελως ομως” Πραγματικά όμως για ποιον λόγο τα έχουν παρατήσει τόσο καιρό ;
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΝα το και το δικό μου ακόμη αντέχει .....
-
Παράθεση από Kvak: “Πρέπει να έχεις 25 credits για να μπορείς να ψηφίσεις . Δε την έχει δεχτεί την ψήφο λογικά. Ψάξτε εδώ το nickname σας αν το βρείτε σημαίνει ότι έχει δεχτεί την ψήφο . en.miui.com/forum.php?mod=misc…=70095&polloptionid=16584” Σίγουρα ; εγώ είχα 21 και μου την δέχτηκε κανονικά
-
Παράθεση από latsialis: “logika egine dexth k gia ta dyo kinhta!exo k hongmi ,apla den exo kanei eggrafh edo gia to kinhto ths gynaikas mou :DB4C0aGZ.png” Εάν στην αρχική σε άφησε να επιλέξεις στο poll τοτε όλα μια χαρά