Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 93.
-
πέρασα και εγώ την XTRV στο mi3 χωρίς πρόβλημα , χωρίς factory reset πάνω στην προηγούμενη gtv το μοναδικό πράγμα που με ενοχλεί ειναι τα εικονίδια απο το instragam και chrome dev δεν αλλάζουν με τίποτα , άλλαξα θέματα ,εικονίδια και τιποτα αυτα στέκουν εκεί αγέρωχα. κάποια λύση γιατί δεν μπορώ να τα βλέπω .PNG1.PNG
-
Καί απο μένα οκ
-
Γενικά η νέα ρομ είναι για άλλη μια φορά αρκετή καλή ευχαριστώ τα παιδιά για την δουλειά τους, τα μοναδικά που διαπίστωσα στην δική μου συσκευή είναι 1-το swipe προς τα πάνω δεν ανοίγει πλέον την αναζήτηση 2-στο κλείδωμα της οθόνη δεν υπάρχει το εφέ με το σταδιακό σβήσιμο 3-πατώταντας παρατεταμένα το φυσικό πλήκτρο έντασης το τηλέφωνο μπαίνει στο αθόρυβο, αλλά δεν βγάζει το σύμβολο στην γραμμή ειδοποιήσεων. xiaomi mi3
-
τα μηνύματα είναι στα αγγλικά επίσης και ο browser ,νομίζω ότι ήταν και σε προηγούμενες εκδόσεις. επίσης συνεχίζεται το πρόβλημα με το αθόρυβο, με παρατεταμένο πάτημα του φυσικού πλήκτρου χαμηλώνει η ένταση μπαίνει στο αθόρυβο αλλά στην γραμμή ειδοποιήσεων δεν φαίνεται , κατά τα αλλά μέχρι τώρα όλα καλά.ένα ευχαριστώ για άλλη μια φορά στην ομάδα. επίσης δεν μπορεί να αντιγράψει απο το τηλέφωνο σε φλασακι το δοκίμασα με δυο διαφορετικά φλασακια και με το miui διαχειριστή αρχείων και με το es expl…
-
Στην λίγη ώρα που χρησιμοποιώ την καινούργια rom μου φαίνονται όλα κανονικά ,για μπαταρία θα δείξει ύστερα από πολλές rom επέστρεψε η πλήρης διαχείριση δικαιωμάτων (π.χ. ποιές εφαρομογές διαβάζουν τηλεφωνικό κατάλογο,μητρώο κλήσεων,μηνύματα κ.λ.π) root κανονικό το μόνο πρόβλημα που συνεχίζεται είναι πως κατεβάζοντας τέρμα την ένταση με τα φυσικά πλήκτρα, σε κατάσταση αναμονής, δεν φαίνεται στην περιοχή ειδοποιήσεων ότι είναι στο αθόρυβο. mi3
-
ΨΉΦΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Μήνυμα421 εγώ
-
Εγώ με αυτό ειμαι οκ Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone White καλή επιτυχία
-
Παράθεση από blackm76: “Παράθεση από jonk: “Τελικά η xiaomi άλλαξε πολιτική με τα δικαιώματα των εφαρμογών τέλος π.χ. η μη ανάγνωση επαφών ,κλήσεων,μηνυμάτων απο διάφορες εφαρμογές που εγκαθιστούμε εμείς δεύτερη ρομ που το κάνει, κατά την πρωσοπική μου άποψη κακώς. ” τι εννοεις φιλε μου;;;; οτι δεν μπορεις να επιλεξεις απο τα δικαιωματα αν καποια εφαρμογη και ποια μπορει να διαβασει τα μηνυματα και τις επαφες σου;;;τα διαβαζει η οχι τελικα;;;; ” Ότι πλέον οι εφαρμογές διαβάζουν ότι θέλουν αυτό ε…
-
Τελικά η xiaomi άλλαξε πολιτική με τα δικαιώματα των εφαρμογών τέλος π.χ. η μη ανάγνωση επαφών ,κλήσεων,μηνυμάτων απο διάφορες εφαρμογές που εγκαθιστούμε εμείς δεύτερη ρομ που το κάνει, κατά την πρωσοπική μου άποψη κακώς. η συγκεκριμένη ρομ μέχρι τώρα καλά τα πάει,για άλλη μία φορά ευχαριστώ τα παιδιά εδώ. mi3 εαν κάποιος ξέρει τον τρόπο να γυρίσουμε σε προηγούμενη ρομ παρακαλώ τα φώτα του
-
Παράθεση από spideman3: “@jonk Κάνε wipe cache, dalvik και ξανά instail την rom. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” έκανα wipe cache, dalvik και ξαναπέρασα την rom αλλά δεν αλλαξε κάτι εννοώ αυτό forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14451/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14452/ τα δικαιώματα που έχω υπογραμισμένα λείπουν πλέον[i] [/i] ευχαριστώ.
-
Παράθεση από jonk: “καλησπέρα όλα καλά με την καινούργια rom μέχρι τώρα ,ύστερα απο μια μέρα χρήσης mi3 Αυτό που πρόσεξα ,ίσως να υπήρχε και σε προηγούμενες είναι Κέντρο ασφαλειάς -δικαιώματα-εφαρμογές μερικές εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει δεν τις εμφανίζει καθόλου και σε όσες εμφανίζονται εχουν εξαφανισθεί κάποιες επιλογές π.χ. ανάγνωση επαφών ,κλήσεων , sms , εντοπισμός θέσης κλπ είναι θέμα της rom ή άλλαξε πολιτική η xiaomi επίσης για άλλη μια φορά ενα ευχαριστώ στα παιδιά για την καλή δουλε…
-
καλησπέρα όλα καλά με την καινούργια rom μέχρι τώρα ,ύστερα απο μια μέρα χρήσης mi3 Αυτό που πρόσεξα ,ίσως να υπήρχε και σε προηγούμενες είναι Κέντρο ασφαλειάς -δικαιώματα-εφαρμογές μερικές εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει δεν τις εμφανίζει καθόλου και σε όσες εμφανίζονται εχουν εξαφανισθεί κάποιες επιλογές π.χ. ανάγνωση επαφών ,κλήσεων , sms , εντοπισμός θέσης κλπ είναι θέμα της rom ή άλλαξε πολιτική η xiaomi επίσης για άλλη μια φορά ενα ευχαριστώ στα παιδιά για την καλή δουλειά .
-
Μέχρι τώρα όλα καλά mi3
-
ΨΉΦΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Μήνυμακαι απο μένα !