Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 93.
-
Να αναφέρω και εγώ μέχρι τώρα ύστερα απο δύο μέρες χρήσης αυτής της rom δέν παρατήρησα κάτι αρνητικό μέχρι τώρα mi3
-
Αναβάθμισα και εγώ στην 6.3.31 στο mi3, στήν μία ώρα περίπου που το χρησιμοποιώ δέν βλέπω κάτι ,θα επανέλθω αν δω κάτι .Στο ξυπνητήρι τι ενοεί με το delete after goes off . ευχαριστώ για ακόμα μια φορά τα παιδιά εδώ.
-
ύστερα απο δύο μέρες με 6.3.10 δέν βρίσκω κάποιο bug ,όλα καλά mi3 ευχαριστώ για ακόμη μια φορά τα παιδιά εδώ
-
XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone καλή επιτυχία..
-
Να άναφέρω και γω για το mi3 απο την κυριακή μέχρι σήμερα, Bluetooth δέν χρησιμοποιώ οπότε δέν έχω άποψη ,τα πληκτρολόγια μου μπερδεύει κάποιες φορές τώρα δείχνει να έστρωσε, η μπαταρία έχω την εντύπωση ότι τελειώνει πιο γρήγορα μπορεί να είναι και η ιδέα μου ,τα υπόλοιπα πάντως είναι σούπερ,να στε καλά παιδιά για το χρόνο και τον κόπο που κάνετε ευχαριστώ.
-
ευχαριστούμε ... καλή επιτυχία.
-
Μόλις ψηφισα και εγώ , username jongr.
-
Αγαπητέ dnomikos βλέπω εχεις ασχοληθεί αρκετά με την cyanogenmod θα ήθελα λοιπόν τα φώτα σου .Όταν βγήκε η πρώτη cyanogenmod για mi3 διάβασα στο [OfFICIAL] CyanogenMod 12.1 [5.1.x] [cancro] - Xiaomi Mi 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Τον τρόπο για να φλασάρεις την cyanogenmod στο mi3 (πρέπει να ποστάρεις για να το δεις,αλλά αυτά γράφει) Installation instructions Hidden content Make sure u're running TWRP or SR (CWM is NOT SUPPORTED) Download the zip(s). Perform a NANDroid backup of your current R…
-
πέρασα και εγω σήμερα στην 5.8.27 από stable που ήμουν πρώτα όλα καλά , το μοναδικό πρόβλημα είναι οτι αφού είχα κρατήσει τοπικό αντίγραφο ασφάλειας για τις εφαρμογές και το αρχείο υπάρχει (φαίνεται με την εφαρμογή αρχεία miui-back up) δεν έχει επιλογή απο τις ρυθμίσεις για να το επαναφέρω παρά μόνο για δημιουργία νέου. mi3
-
Παράθεση από spideman3: “Βάλε την τελευταία μπορεί να είναι πειραματική αλλά δεν έχει θέματα. Η nightly που αναφέρεις όντως λείπει το app της φωτογραφικής. Υπόψιν την release δεν την κάνουμε εγκατάσταση λόγου θέματος μη αποδοχής gapps. MoKee OpenSource Downloads” Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση θα την δοκιμάσω σε κάποιες μέρες
-
εγκατέστησα και εγώ ύστερα απο factory reset, Wipe cache, Wipe dalvik σήμερα την mokee 5.1.1 MK51.1-cancro-201507210119-NIGHTLY απο εδώ download.mokeedev.com/?device=cancro&type= και τα gapps απο εδώ MoKee OpenSource FAQ Page . αρκετα καλη μου φάνηκε στις 3 περίπου ωρες που την χρησιμοποίησα με ελεύθερη ram 0.9 G αλλά δεν υπήρχε εικονίδιο για την κάμερα πουθενά ,στις εγκαταστημένες εφαρμογές υπήρχε εφαρμογή φωτογραφική μηχανή ,έκανα εκκαθάριση της προσωρινής μνημης αλλά τίποτα έκανα factory rese…
-
την έκανα και εγώ την αναβάθμιση σήμερα ,δεν μπορώ να βρω κάποια διαφορά με την προηγούμενη μέχρι τώρα, συν οτι έχασα τα bookmarks απο τον πλοηγό.
-
απο την 4.2 stamble αναβαθμίζω κατευθείαν στην 5.3 ; η συσκευη ειναι mi3
-
την καλησπέρα μου , γίνεται η ταπετσαρία στην επιφάνεια εργασίας να μην περιστρέφεται όταν γυρίζουμε οθόνη αλλά να παραμένει σταθερή ;
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από maddoctor: “Αν και είναι λίγο off topic αυτό που θα γράψω, το γράφω εδώ για να το δούνε περισσότεροι...έχει διαγωνισμό φωτογραφίας στο αγγλικό MIUI. Όποιος θέλει ας πάρει μέρος, έχει καλά δωράκια (Xiaomi Bluetooth Speaker, Xiaomi Phone Camera Lens, Xiaomi Portable WiFi (8GB) Black) . Πήρα και εγώ, οπότε όποιος θέλει ας με ψηφίσει. Εννοείται και να αλληλοψηφιστούμε.... Διαγωνισμός: en.miui.com/thread-84881-1-1.html Εγώ: [Mi & Me 2014] Relaxing..... - Album - …