Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-93 από 93.
-
μια εβδομάδα και εγώ με την stable στο mi3 και όλα καλά κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. και για τη σελίδα στο νεο server δεν παρατήρησα οποιοδήποτε πρόβλημα στην λειτουργία της αλλά χώρα Γερμανία ;;;;
-
την πέρασα σήμερα και εγώ την 5.2.20 όλα καλά στις λίγες ώρες που την χρησιμοποιώ μου φαίνεται καλύτερη σε διαχείριση μνήμης απο την dev 5.2.13 θα δω με τις μέρες.
-
εαν μπορεί κάποιος με Mi3 να μας πει πως πάει η stable με την διαχείριση μνήμης , αξίζει η αλλαγή απο dev
-
Παράθεση από aggelostrom: “Έχω ένα πρόβλημα στα μηνύματα όταν πάω να στείλω μήνυμα που είναι μικρό το νούμερο (πχ. 1314 ανανέωση χρόνου) μου βγάζει σφάλμα της εφαρμογής, ενώ σε νούμερο τηλεφώνου (10 ψηφία) το στέλνει κανονικά.” για τα μηνύματα βλέπεις εδώ σελιδα 304 [GTV-5.1.9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
-
πάντως στο δικό μου mi3 η 5.1.9 έχει την χειρότερη διαχείριση μνήμης ύστερα απο 5 λεπτά Internet με την στοκ εφαρμογή στην έξοδο φορτώνει ο Launcher
-
Καλησπερα αναβαθμίστικα και εγώ σήμερα ολα καλά δείχνουν μεχρι τώρα αλλά το τηλέφωνο κατέβαζε μόνο του κάποια αρχεία τα οποία δέν ξέρω τι είναι pattern.tmp phish.tmp όπου και έκανα παύση αν γνωρίζει κάποιος ας μου πεί η δουλειά σας είναι υπέροχη ευχαριστώ για άλλη μια φορά
-
και εγώ έχω ήδη ψηφίσει σαν jonkotro όμως.
-
δέν είναι o adm αλλά μάλλον αυτό θέλεις ρυθμίσεις-πρόσθετες ρυθμίσεις-οθόνη-μέγεθος γραματοσειράς
-
ωραία δωράκια ..
-
ύστερα απο άπειρες προσπάθειες να βάλω widgets στην αρχική οθόνη ,όπως έγραψα και εχθές ξάφνικά και ενω βγήκα απο τον πλοηγό μου βγάζει μήνυμα φόρτωση launcher ύστερα λοιπόν απο αυτό γέμισε η οθόνη wiglets περίπου 100 όσες και οι προσπάθειες που είχα κάνει .επόμενη δοκιμή βάζω widget δε φαίνεται τίποτα επανακίνηση κινητού και οκ. πάντως με το περασμά μου στη v6 έχω απογοητευτει ,κάποια πράγματα που χρησιμοποιούσα συχνά-καθημερινά γίνανε χειρότερα απο την 5 1-ο φακός χάθηκε σαν εικονίδιο ,στην οθ…
-
καλησπέρα σήμερα πέρασα και εγώ στην v6 κάπως καθυστερημένα μάλλον έβαλα αυτή τη rom xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_GTV-4.11.21 στο mi3 αλλά δεν μπορώ με κάποιο τρόπο να βάλω widgets σε οθόνη δηλαδή πατάω widgets κουμπιά(19) φαίνονται τα widgets άλλα δεν μπαίνουν σε αρχική οθονη το ιδιο και με τα settings(13) τι μπορεί να φταίει
-
xiaomi mi3
jonk - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΕίναι κάλυμμα για την υποδοχή των ακουστικών.[/quote] ευχαριστώ για την απάντηση
-
xiaomi mi3
jonk - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμακαλησπέρα και απο μένα καινούργιος κάτοχος παρέλαβα με multi language για αρχή έβαλα την rom xiaomi-miui-hellas-4.4.3_cancro_Hellas-GTV-3.15-4.7.11 και αρχίζω να μαθαίνω .μήπως ξέρει κάποιος να μου πει την είναι αυτό στη φώτο με το βέλος διπλά στο mikey ήταν στη συσκευασία με το τηλεφωνώ άλλα δε πρόσεξα που