Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.

• Κατάλαβα...περαστικά μου. Αυτή τη στιγμή έχω μόνο πρόσβαση σε mac και στο pc δεν εχω admin rights... ΟΚ θα το κοιτάξω να δω πως θα το κάνω. Ευχαριστώ και πάλι.

• Κατάφερα να τσεκάρω από mac και είναι κλειδωμένος: (bootloader) Device tampered: false (bootloader) Device unlocked: false (bootloader) Charger screen enabled: false

• Κατανοητό...δεν θα μπω σε φιλοσοφικές συζητήσεις του τύπου γιατί να βάζει ο καθένας την ROM του και θα εστιάσω στην επίλυση Θα δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία και επανέρχομαι. Ευχαριστώ πολύ

• Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση. Γιατί είναι λογικό? Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία γιατί στο PC της δουλειάς δεν είναι εφικτό. Να υποθέσω ότι δεν παίζει με mac?

• Καλησπέρα σας - έχω ένα Xiaomi Redmi 3 Pro και εδω και κάποιο καιρό αντιμετωπίζω το μάλλον γνωστό πρόβλημα με το Google Account μου. Δεν συνδέεται, δεν συγχρονίζει κτλ. Παλιότερα καθάριζα τις cache, απεγκαταστούσα τις αναβαθμίσεις των διαφόρων google apps και μετά από μια επανεκίνηση ήταν οκ για κάποιο διάστημα. Τώρα έχει επανεμφανιστεί και δεν βρίσκω τρόπο να το καθαρίσω. Σας παραθέτω screenshot μήπως βοηθάει - ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας