Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 268.
-
Πρώτα flash το 1ο (μέσω TWRP), κάνεις reboot (pin κλπ) και μετά πάλι TWRP και flash το 2ο.
-
Παράθεση από kostas_thess: “edit: @UserXP το κατακόρυφο ρολόι είναι οκ αλλά οταν έρχεται ειδοποίηση βγάζει πρόβλημα. σου επισυνάπτω screenshot ” Ναι, αυτό το είδα κι εγώ. Νομίζω είναι από την xiaomi και όχι από το patch. Θα περιμένω/ουμε την επόμενη έκδοση και βλέπουμε.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από thanostek: “Παράθεση από UserXP: “Μπα, δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Κάποια επιλογή σου, δεν τη διαχειρίζεται σωστά το patch. Logcat; ” δοκίμασα να ξαναπεράσω τα Patches.(έκανα εκκαθάριση cache, δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο) όλα καλά αυτή τη φορά! ευχαριστώ πολύ @UserXP! ” Έκανα κι εγώ κάποιον έλεγχο. Τα patches για το MiuiHome είναι πολύ "αγνά"... Δεν μπερδεύονται με το σύστημα σχεδόν καθόλου... Τι να πω! Πάντως αν κάποιος έχει κάποιο πρόβλημα, πολύ βοηθάει (εμένα), οποιαδήποτε επιπλέον π…
-
Μπα, δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Κάποια επιλογή σου, δεν τη διαχειρίζεται σωστά το patch. Logcat;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Τα patches ενημερώθηκαν γαι την έκδοση 8.8.16. [Οκ το "Κατακόρυφο ρολόι"] [Δεν τσέκαρα τα Θέματα] Πρόσθεσα ακόμη ένα patch για την Κάμερα με τα εξης: --------• Κάμερα - MiuiCamera.apk με τις εξής προσθήκες: - Ηλικία και φύλο (age detection) - Μαγικός καθρέπτης (magic mirror) - quick snap (???) - ? -------- Αυτό το έβαλα μόνο του, γιατί πιθανόν δεν θα χρειάζεται να ανανεώνεται συχνά.
-
-
-
Θέματα: Αν δουλεύει το παλιό patch, οκ. Όσο για τα κινέζικα, ναι το patch αυτό κανει. Βλέπεις την κινεζική σελίδα, με πολλά μπόνους... Κατακόρυφο ρολόι: Θα το τσεκαρω από βδομάδα. Τώρα είμαι παραλία...
-
-
Τα patches ενημερώθηκαν για την έκδοση 8.8.9. Επιπλέον πληροφορίες στην ανεπτυγμένη γραμμή κατάστασης και χρώματα στη λίστα κλήσεων. Θέματα... την άλλη εβδομάδα. Καλό καλοκαίρι.
-
-
-
Αν και ήδη τα απαντήσατε όλα, κι εγώ δεν έχω πρόβλημα με τη RAM. Όλα είναι όπως ήταν (ελεύθερη RAM μετά από καθαρισμό 2.4). Έκανα κι έναν "απ' έξω - απ' έξω" έλεγχο κι όλα είναι οκ. Πάντως, πάντα η καλύτερη λύση είναι "καθαρή" εγκατάσταση. Εγώ αυτό κάνω κι επαναφέρω τις (πιο πολλές) εφαρμογές μου (λίγες είναι σε σύνολο), από backup του MiUI. Τις άλλες (2-3), είτε ξανά εγκατάσταση από playstore ή από titanium.
-
Τα patches ενημερώθηκαν για την έκδοση 8.8.2.
-
Όπως τα λέει το 1ο ποστ. 1 κατέβασε - βάλε - reboot 2 κατέβασε - βάλε - reboot
-
Δεν μπορώ να κάνω τίποτε. Άλλο κινητό το mi 5 και δεν μπορώ να τσεκάρω... Γενικά τα patches για MiUI είναι περίπου ίδια σε όλες τις συσκευές (ιδίως για την ίδια έκδοση android), αλλά πρέπει να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι. Αν θες, πες μου 1-2 χαρακτηριστικά που θέλεις για το mi 5 και (αν βρω χρόνο) θα προσπαθήσω να κάνω "τυφλά" patches...
-
Αυτό με την κάμερα πρέπει να είναι από τις extra ρυθμίσεις που ενεργοποίησα. Πάτε στις στις 'Ρυθμίσεις κάμερας' και απενεργοποιήστε το 'Chroma Φλας'. Τώρα όλα πρέπει να δουλεύουν οκ. [Θα την αφαιρέσω την επιλογή σε επόμενο update]