Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 268.

• Παράθεση από maikmaik: “@UserXP Περάστηκαν τα νέα. Δεν άλλαξε κάτι. Edit: στην 8.7.12 που το έβαλες κατα λάθος δούλευαν (αν και είχαμε κάποια lang στη rom.) Επίσης ήταν στα κινέζικα. Καθώς και τα θέματα. Και έπρεπε να πας από την ταπετσαρία - βρείτε περισσότερα και όχι από τα Θέματα- Βρείτε περισσότερα Edit2: επίσης δεν δουλεύει και σε αυτό και στο προηγούμενο στο χρώματα χρήστη για διακόπτες το χρώμα φόντου για τους απενεργοποιημένους διακόπτες Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας T…

• Από πάνω και τα δύο μαζί. Αυτό, μόνο για όσους είχαν περάσει ήδη μία φορά τα patches. Οι "καινούργιοι", πρώτα το 1ο - reboot - μετα το άλλο - reboot.

• Έκανα update τα patches. Αφαίρεσα την Ελλάδα από τις περιοχές που είχαν περιορισμούς (Θέματα, ήχος με ακουστικά, ...) κι έπρεπε να "αλλάξουμε" σε Ελβετία. Αν μπορεί κάποιος που θα (ξανά) βάλει τα patches, ας επιβεβαιώσει ότι λειτουργούν.

• Παράθεση από NasDriver: “Κάποια στιγμή όλοι θα πάμε σε anti4, (όσοι δεν είναι ήδη βασικά) το μόνο που μένει είναι το πότε ” Παράθεση από maikmaik: “Και anti5, anti6........ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αλήθεια είναι και δεν είναι και κακό... Αυτό όμως που με ενοχλεί είναι η υλοποίηση από την Xiaomi και "φοβάμαι" ότι αυτό θα "αναγκάσει" (κάποιους από μας) να φύγουν από MiUI (είμαι λάτρης) και Xiaomi [την θεωρώ(ούσα) σοβαρή εταιρία].

• Λοιπόν, μετά από πολλές-πολλές (>100) εγκαταστάσεις της XTRV 8.7.12, βρήκα το (βασικό) bug και το διόρθωσα. (Hidden Content) Δεν έβαλα link για την έκδοση 8.7.12 αφού βγήκε η 8.7.26...

• Όντως, κάτι γίνεται αν περαστεί πρώτα το restore. Κι εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα χρησιμοποιώντας τα patches. Φυσικά είχα "παίξει" πολλές φορές με restore, κάνοντας δοκιμές. Δεν ξέρω τι να πώ... Θα συνεχίσω το ψάξιμο. @maikmaik, δεν δουλεύουν όλες οι επιλογές (ακόμη). Κατά λάθος (όντως κατά λάθος), έβαλα και patch-αρισμένο το ThemesManager. Έχει αρκετές "προσθήκες". Όσο για τον default launcher μάλλον τον έκανες update (ή έγινε αυτόματα) και έχασες τα patches. [Βγήκε ενημέρωση χθες ή σήμερα]

• Σορυ παιδιά για την όποια αναστάτωση προκάλεσα. Τσεκάρω τώρα με καθαρή εγκατάσταση. Edit: Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι έχω boot-loop... Ψάχνω να βρω τον λόγο...

• Παράθεση από maikmaik: “@UserXP ποια από τα patches σου δουλεύουν στην arωma 8.7.12.; Διότι το πέρασα από το twrp και εκτός από τα γραφικά εκκίνησης και τα γραφικά στο power menu δεν βρήκα άλλο, άσε που στο πρώτο boot δεν βλέπει την κάρτα sim και θέλει επανεκκίνηση για να την δεί. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θεωρώ ότι δεν υπάρχει διαφορά στα αρχεία συστήματος μεταξύ XTRV και ArWma, οπότε τα patches πρέπει να δουλεύουν και στις δύο (για την ίδια πάντα έκδοση). Δεν …

• Χθες το βράδυ έκανα αναβάθμιση από 8.7.5 σε 8.7.12 (αφαίρεσα πρώτα τον φάκελο firmware-update) και όλα πήγαν καλά. Το fastboot getvar anti επέστρεψε πάλι τιμή 3, άρα μια προσωρινή λύση (για το anti-rollback) είναι η διαγραφή του φακέλου firmware-update πριν από το update. Τα patches ενημερώθηκαν για την έκδοση 8.7.12.

• Δεν το πιστεύω [Πολλά αρχεία αλλάζουν και όλο και κάτι δεν θα δουλεύει...] Νομίζω ότι σε 1-2-3 μέρες θα δοκιμάσω να "βάλω" 8.7.12 (ή και νεότερη, αν υπάρχει) [χωρίς τον φάκελο firmware-update] και (αν όλα πάνε καλά) θα ανανεώσω τα patches.

• Μια που ψιλο-κολλήσαμε με την 8.7.5, εδώ θα βρείτε (μεγάλη) συλλογή από patches για το Redmi Note 5 (whyred) και την xtrv 8.7.5. Τελευταία έκδοση 9.9.26 (stable 10.2.1.0). Η συλλογή περιλαμβάνει: (Hidden Content)(Hidden Content)(Hidden Content)(Hidden Content)(Hidden Content)(Hidden Content)(Hidden Content)(Hidden Content)(Hidden Content)(Hidden Content) [2-3 που σίγουρα ξέχασα] (Hidden Content) ΥΓ. Επειδή δοκιμάζω πολλά κρυμμένα "features", αν έχετε πρόβλημα με τα εικονίδια στον launcher, πηγαί…

• Νέα έκδοση 8.3.8

• XTRV 8.1.1.0 (stable) - Patches Download link - Restore back (όπως ήταν) Περιέχει σχεδόν όλα τα patches του 1ου ποστ. [Πω πω, με πήγες πολύ πίσω φίλε nutrialex]

• @nutrialex 1.) Θα το τσεκάρω, αλλά δεν ξέρω... Σε ποια έκδοση υπάρχουν οι διακόπτες "Μετάδοση Οθόνης" και "Mi Drop"; 2.) Οκ 3.) Οκ 4.) Οκ 5.) Οκ (μάλλον εννοείς 3 ή 4 στήλες και όχι 4 ή 5) 6.) Οκ 7.) Δεν έχω ιδέα Δώσε μου το link της ROM που χρησιμοποιείς (δεν το βρήκα) και θα βάλω τα patches. Πάντως εγώ (έχω kate) χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό ROMs από kenzo και αμέσως μετά την εγκατάσταση της ROM, εγκαθιστώ το firmaware από το kate (χωρίς το emmc_appsboot.mbn) και όλα λειτουργούν κανονικά.

• Να σας πω την αλήθεια, για όλες τις weekly εκδόσεις έκανα τα patches, αλλά για διάφορους λόγους/προβλήματα δεν τα "ανέβαζα". Παράθεση από giotse: “Για σου και απο μενα το περασα μια χαρα το μονο προβλημα που βρηκα ειναι με τις καρτες sim1 kai sim2 οταν εχω τα δεδομενα στην δευτερη καρτα και στην πρωτη τηλεφωνο ναι μεν εχω δεδομενα στην δευτερη αλλα στην πρωτη sim1 χανει το σημα δισκολευεται να παρει τηλεφωνο το 3g δεν εμφανιζεται αυτα μολις το αφαιρεσω το patches δουλευουν κανωνικα οι καρτες ευχ…

• Παράθεση από paparounas81: “Το χω.... Δικό μου λάθος! Κατέβαζα το αρχείο μέσω της εφαρμογής miui.gr και δεν το διάβαζε σωστά. Κατέβασα από Chrome και οκ.! Αυτό που παίζει τώρα είναι ότι τα γράμματα κάτω από τα εικονίδια εμφανίζονται σχεδόν πάνω στο εικονίδιο. Είναι κάποια ρύθμιση που μου ξεφεύγει? ” Περίεργο. Εγώ έχω αυτό: (Hidden Content) Τέλος πάντων. Βάλε αυτό. Αφαίρεσα το patch για τις δύο γραμμές στα εικονίδια.

• Παράθεση από paparounas81: “Καλημέρα. Κατέβασα το αρχείο από το λινκ και δεν είναι σε ζιπ μορφή. Μπήκα recovery το ψάχνω αλλά δεν το αναγνωρίζει στο φάκελο που κατέβηκε. Κάνω κάτι λάθος? ” Μάλλον κάτι κάνεις λάθος. Πρέπει να κατεβάσεις zip αρχείο. Στο link, πάνω δεξιά έχει κουμπί Download.

• Ναι, μόνο φλασάρεις το zip. Δεν νομίζω να υπάρχουν στις εβδομαδιαίες ρομ (άλλωστε, για την τελευταία εβδομαδιαία ρομ είναι και τα patches), εκτός αν μου ξέφυγε κάτι καινούργιο.

• Λογικά δεν θα έχεις θέμα. Μπορείς, αν θέλεις, να κατεβάσεις το RN3.kate.7.5.25xtrv.RESTORE.zip και να αντικαταστήσεις όλα τα αρχεία στο φάκελο system του zip αρχείου με τα δικά σου από το kenzo. Έτσι θα έχεις ένα restore για σένα. [Σίγουρα δεν θα υπάρχουν οι αλλαγές στην Κάμερα - γίνονται μέσω του kate.xml, ενώ για σένα υπάρχει το kenzo.xml]

• Παράθεση από nutrialex: “Ευχαριστούμε πολύ UserXP. Καλή χρονιά να έχεις με υγεία. Δουλεύουν όλα άψογα στο RN3PRO. Μια ερώτηση μόνο. Εμποδίζουν πουθενά όλα αυτά το Update? Υποθέτω ότι απλά χάνονται σε περίπτωση αναβάθμισης. ” Καλή χρονιά σε όλους. Ναι, σε περίπτωση αναβάθμισης όλα τα patches θα χαθούν. Θα βγάζω καινούργια όμως σε κάθε νέα αναβάθμιση, την επόμενη (το πολύ) μέρα που θα βγαίνει. Για την ώρα βέβαια, ακόμη setάρω το τηλέφωνο (είναι και οι μέρες τέτοιες) και προσθέτω ακόμη λίγα patches…