Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-268 από 268.
-
Ναι, έτσι είναι. 'Η αν θέλεις, έτσι λέει πως θα γίνεται, δεν το έχω δοκιμάσει. Προσοχή όμως, στην ενότητα: How to update Incremental OTA via ZCX TWRP? λέει πως πρέπει, για μία φορά μόνο στην αρχή, να κάνεις τα παρακάτω 3 βήματα: 1. Reboot σε ZCX TWRP 2. Πηγαίνεις στα Settings και τσεκάρεις το "support MIUI OTA". 3. Κάνεις εγκατάσταση μία επίσημη full ROM. Το βήμα 3 όμως, δεν ξέρω αν θα κλειδώσει τον bootloader ή/και θα αντικαταστήσει το ZCX TWRP.
-
OTA update είναι Over The Air update = ενημερώσεις μέσω δικτύου (WiFi, Data). incremental OTA είναι ενημερώσεις OTA, αλλά περιέχουν μόνο τις διαφορές ανάμεσα σε δύο εκδόσεις. Άρα είναι πολύ μικρά αρχεία που ενημερώνουν το σύστημα από μια συγκεκριμένη έκδοση στην επόμενη. Full OTA είναι είναι ενημέρωση ολόκληρου του συστήματος χωρίς να μας ενδιαφέρει πιο είναι η "τωρινή" έκδοση του συστήματος. Εδώ νομίζω δεν έχουμε incremental OTA. Το supersu το βρίσκεις παντού στο web. SuperSU Download
-
Εδώ θα βρείτε (μεγάλη) συλλογή από patches για XTRV (Kate). Ευχαριστώ στους @ploik και @unix3dgforce Τελευταία έκδοση: 8.3.8 Η συλλογή περιλαμβάνει: (Hidden Content)(Hidden Content)(Hidden Content)(Hidden Content)(Hidden Content)(Hidden Content)(Hidden Content)(Hidden Content)(Hidden Content)(Hidden Content) [2-3 που σίγουρα ξέχασα] (Hidden Content) (Hidden Content) Εγκατάσταση μέσω TWRP. Το πρώτο boot αργεί... Έκδοση 8.3.8 - Download link - RESTORE back (όπως ήταν) ••• Διπλή γραμμή κατάστασης -…
-
Παράθεση από emmstra: “... Το θέμα μου είναι πως θα βάλω την custom recovery , και αν έχει σχέση με το μοντέλο τηλεφώνου kenzi Kate. Βρήκα ένα αρχείο twrp που λέει kenzo. Κάνει για το δικό μου; Sent from mTalk ” Ό,τι έχω δοκιμάσει από το Redmi Note 3 Pro - Kenzo (και δεν είναι λίγα) για το Kate, όλα δουλεύουν.
-
Συλλογή από patches
ΜήνυμαPatches για MiUI 8 stable v8.0.2.0 του GKalen [Τα παρακάτω έχουν δοκιμαστεί και αφορούν MiUI 8.0.2 stable του GKalen (μετά το update), αλλά λειτουργούν σε κάθε έκδοση 8.0.2 stable] - Αλληλοεξαρτώμενα. [Αν κάνετε RESTORE κάποιο, πρέπει να ξαναβάλετε τα άλλα που θέλετε]1. Update 1.1 • Διαφορετική ένταση για κλήσεις και ειδοποιήσεις. • Χειρονομίες ανακίνησης / Shake gestures - [Καθαρισμός RAM ή κλείδωμα οθόνης] • Διπλό χτύπημα στη γραμμή κατάστασης -> κλείδωμα οθόνης. • CPU stats και CPU Contro…
-
Συλλογή από patches
ΜήνυμαΓεια στην παρέα. Αν και είμαι κάτοχος Lenovo P70-A, το λειτουργικό που "φοράω" είναι MiUI (συνήθως η τελευταία weekly έκδοση - τώρα η 6.9.1). Ο "δωρητής" για το P70-A είναι το Redmi Note 2. Παρακάτω είναι μια συλλογή από patches (εγκατάσταση μέσω TWRP) που έχω φτιάξει και χρησιμοποιώ σε κάθε έκδοση MiUI. [Τα παρακάτω έχουν δοκιμαστεί και αφορούν MiUI 8.0.1 stable του GKalen, αλλά λειτουργούν σε κάθε έκδοση 8.0.1 stable] 1. RedmiNote2.MiUIv8.0.1Update1 • Διαφορετική ένταση για κλήσεις και ειδοποι…