Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 268.
-
Το πιο πιθανό σ' αυτές τις περιπτώσεις, είναι να φταίει κάποιο αρχείο (εικόνα ή βίντεο ή σπανιότερα ήχος) που είναι προβληματικό (δεν μπορεί να διαβαστεί σωστά). Βγάλε την SD card και δοκίμασε το κινητό χωρίς αυτήν. Αν διορθωθεί το πρόβλημα, ψάξε να βρεις τα νέα αρχεία (των παραπάνω τύπων) που πρόσθεσες και διέγραψέ τα.
-
Ολα ξανά από την αρχή... αν μπορείς..; Και μετά, λινκ στο ποστ που θα δημιουργήσεις. ...
-
Patches για την έκδοση XTRV 9.4.25 dev. - 1o Download link - Εγκατάσταση μέσω TWRP και επανεκκίνηση κανονικά (pin, κλπ...). Ξανά TWRP, και - 2ο Download link - Εγκατάσταση (μέσω TWRP) και επανεκκίνηση. - RESTORE back (όπως ήταν) @Kostas_kanal, θα το δω το mac random... τα άλλα... [δώσε και κανένα link στο ποστ που θα τα ξανα-διαβάσω].
-
Γεια σας παιδιά. Λίγο το Πασχα, λίγο άλλα, αργήσαμε πάλι... Τα patches για την έκδοση 9.4.25 θα είναι έτοιμα το βράδυ περίπου 10:30. Τώρα, όσον αφορά το "πρόβλημα" των patches μαζί με τα tweaks του @BanditGR, θα το δω αν μπορέσω αύριο. Συνήθως βάζω μόνο τα patches χωρίς τίποτε άλλο. Η κατανάλωση του android system είναι 9-12%. Επίσης, αφού συμβαίνει τώρα με την pie, πιθανόν να υπάρχει κάποια ασυμβατότητα - θα φανεί στην πορεία.
-
Χρόνια πολλά.
-
Σχετικά με το mac randomisation, το παρατήρησα κι εγώ αυτό. Θα το τσεκαρω μετά το Πάσχα. Επίσης και το wifi hotspot... Αυτό είχε κάποια επιλογή (σε oreo) και που;
-
Ναι σε όλα που γράφεις.
-
Εδώ ένα μικρό update που διορθώνει τα προβλήματα (στις Ρυθμίσεις) που αναφέρω 2 ποστ παραπάνω. Ξέχασα να αναφέρω ότι ενεργοποίησα την επιλογή "Συνδέθηκε τυχαία ρύθμιση MAC" (Τυχαία διεύθυνση MAC όταν συνδέεστε σε Wi-Fi δίκτυα) στις "Επιλογές προγραμματιστών", αλλά δεν δοκίμασα αν λειτουργεί.
-
Αυτά που δεν δουλεύουν είναι (νομίζω): <> Εμφάνιση ευαίσθητου περιεχομένου <> Στις "Συντομέυσεις πλήκτρων και χειρονομιών" ο ορισμός των κουμπιών. <> ...? [crash logs δεν χρειάζονται] [αν κάτι δεν σ' αρέσει μπορείς να χρησιμοποιήσεις το restore] Εγκατάσταση: Μετά την εγκατάσταση της ROM (όπως κι αν την κάνεις) ακολουθείς τις οδηγίες. Εγώ προσωπικά, κάνω πάντα format και system και data όταν εγκαθιστώ ROM (κάνω επανεγκατάσταση των εφαρμογών μου).
-
Σόρυ παιδιά, προβλήματα... Έκδοση XTRV dev 9.4.18 1o Download link - Εγκατάσταση μέσω TWRP και επανεκκίνηση κανονικά (pin, κλπ...). 2o Download link - Εγκατάσταση μέσω TWRP και επανεκκίνηση. RESTORE back (όπως ήταν) [Κάποια πράγματα (μικρά θεωρώ) δεν δουλεύουν. Όταν βρω χρόνο θα τα διορθώσω] Καλή Ανάσταση, με υγεία.
-
99% γράφω από PC. Το παραπάνω μήνυμα ήταν από το κινητό (μαζί με τα link). Το mac randomizer... ρώτα... [χωρίς να υπόσχομαι τίποτα]
-
<> dev 9.3.28 <> μετά βάλε αυτό το fix Αν και, χρειάζεται κι άλλο fix για τα πλήκτρα οθόνης... στην έκδοση 9.4.11 θα το διορθώσω.
-
Βάλτε πρώτα/o το restore.
-
[Δεν ξέρω αν άργησα....] <> Φλασάρεις το restore - Reboot. <> Φλασάρεις το No 1 - Reboot. <> Φλασάρεις τα No 2 και Νο 2.1 - Reboot.
-
Το παραπάνω patch 2.1, είναι μόνο γι' αυτούς που έχουν ήδη βάλει τα patches!!! Ενημέρωσα το σχετικό ποστ.
-
Παράθεση από maikmaik: “@UserXP Περάστηκε ... Αν μπορείς δες και αυτό που σου είπα με το Fingeprint_Mod.zip ... Έτσι είναι εύκολο. Το καλό θα ήταν αν μπορούσε να περάσει με επιλογή για όποιον το θέλει. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk ” Δεν θα προσθέσω το Fingeprint_Mod, εκτός κι αν βρω τρόπο να το κάνω με επιλογή από το χρήστη.
-
Εδώ link με διορθωμένο το bug στις "Συντομεύσεις πλήκτρων και χειρονομιών" (dev 9.3.28). - ΜΟΝΟ γι' αυτούς που έχουν ήδη βάλει τα patches. @Kostas_kanal Το animated rainbow σε μένα δουλεύει κανονικά. Τα υπόλοιπα, πρέπει πρώτα να βρω τι είναι... υπομονή.
-
Ναι όντως, αυτό το υπομενού δεν δουλεύει. Θα το δω αύριο ή το ΣΚ.
-
Παιδιά, τα "παλιά" με τα "καινούργια" patches ΔΕΝ έχουν (ουσιαστική) διαφορά!!! Το Νο1 patch χρησιμοποιείται για να βάλει patch-αρισμένα κάποια αρχεία, αλλά βασικά και για να ξαναβάλει/επικαλύψει (τα ίδια original αρχεία) MiuiSystemUI.apk και Settings.apk. Το Νο2 patch χρησιμοποιείται για να βάλει τα patch-αρισμένα MiuiSystemUI.apk και Settings.apk. [Όσο κι αν ακούγεται παράξενο, αν δεν "μπουν" πρώτα τα original MiuiSystemUI.apk και Settings.apk (μέσω TWRP), τα patches ΔΕΝ δουλεύουν!] Τώρα με pi…
-
Τα links σε αυτό το ποστ (για τα patches της 9.3.28) ενημερώθηκαν. Όποιος θέλει τσεκάρει.