Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 268.
-
Μάλιστα, θα "μετακομίσει" το MiuiΗome.apk από το Νο1 στο Νο2...
-
Ναι, τώρα κάτι κάναμε... Θα δω μήπως ανέβασα λάθος αρχείο για τον launcher!
-
Για σας που δεν δουλεύει το 'Αρχική οθόνη & Πρόσθετα' στις Ρυθμίσεις, έχετε magisk; Ποια modules έχετε ενεργοποιημένα; Τέλος, ποιο είναι το σφάλμα (logcat) που βγάζει; Γίνεται το ίδιο και αν πάτε εκεί, απ' ευθείας από τον launcher (pinch in); @maikmaik, αυτό που λες παραπάνω θα το δω...
-
Δεν ξέρω τι να πω. Αν έχεις κάποιο magisk module απενεργοποίησέ το.
-
Αν κάνεις τώτα reboot, πάλι κρασάρουν οι Ρυθμίσεις;
-
Παιδιά, επειδή σε κάποιους δεν δουλεύει, το πιο σίγουρο είναι να μπουν τα patches μετά από καθαρή εγκατάσταση. Μπορεί να φταίει κάποιο module του magisk, μπορεί κάτι άλλο. Χωρίς κάποιου είδους logcat, δεν νομίζω πως μπορώ να κάνω κάτι. Το patch για τα Θέματα δεν το δοκίμασα, αλλά δεν πιστεύω ότι δουλεύει.
-
Τα patches για την έκδοση dev XRTV 9.3.28 είναι έτοιμα. Δεν λειτουργεί (ακόμη) το 'Στυλ γραμμής κατάστασης' (IOS κλπ). Επίσης, αφαίρεσα από τις 'Ρυθμίσεις έντασης' τον ήχο για το bluetouth (μάλλον δεν λειτουργεί σε pie). Όλα τα υπόλοιπα πρέπει να είναι εντάξει, αλλά θα πρέπει να το check-άρετε κι εσείς. 1ο Download link - Εγκατάσταση μέσω TWRP και επανεκκίνηση κανονικά (PIN κλπ) 2ο Download link - Εγκατάσταση μέσω TWRP και επανεκκίνηση. RESTORE back (αναίρεση των patches).
-
Γεια σας παιδιά. Είχαμε καθυστέρηση λόγω υποχρεώσεων. Τα patches, θα είναι έτοιμα (το πιθανότερο) μέσα στο ΣΚ.
-
Ενημέρωση. Βρήκα workaround για το recompile του framework.jar (android pie). Οπότε, σε καλό δρόμο είμαστε...
-
Themes RESTORE (9.3.14) [γενικότερα, η εφαρμογή Θέματα ενημερώνεται πολύ σπάνια - μπορείτε με σχετική ασφάλεια να "παίζετε" με αυτήν (δεν υπάρχει περίπτωση boot-loop)] Το link για τα κινέζικα θέματα της έκδοσης 9.3.14 είναι στο 1ο ποστ (είναι το ίδιο με την έκδοση 8.11.8!). Τα patches έχουν ενημερωθεί για την xtrv stable 10.2.1.0 - Όχι όμως όλα (ούτε κι εγώ θυμάμαι τι περιλαμβάνουν). 99% ισχύουν αυτά που λέω στο παρόν "νήμα", στα τελευταία (όποια) ποστ για την έκδοση 10.2.1.0. [Δεν υποστηρίζω st…
-
Απλά για ενημέρωση. Έχω πρόβλημα με το re-compile για το framework.jar (android pie). Οπότε υπομονή...
-
Λοιπόν, [unlocked bootloader] [ΠΑΝΤΑ κάνω wipe ΟΛΑ - όχι το vendor (δεν "παίζει" και ιδιαίτερο ρόλο)] [ΠΑΝΤΑ, καπάκι μετά την εγκατάσταση της (κάθε) ROM, βάζω 'lazyflasher-no-verity-opt-encrypt.zip'] 1. Είχα xtrv 9.3.14 (android oreo) - arb 3 --- [checked -> arb 3] 2. Έβαλα xiaomi.eu 9.3.25 (android pie) - arb 4 --- [checked -> arb 4] 3. (Ξανά) έβαλα xtrv 9.3.14 (android oreo) --- Όλα καλά... [checked, -> arb = 4] ΔΕN βλέπω την εικόνα του fastboot, αλλά όλες οι εντολές (fastboot) εκτελούνται. ('…
-
Sorry, μπορεί εγώ να μην κατάλαβα καλά. Η pie έχει arb 4. Η oreo έχει arb 4. Που είναι το πρόβλημα; Ούτως η άλλως η xtrv (oreo) είναι arb free.
-
- Για την 9.3.14, έκανα check και όλα είναι/ήταν σωστά (αλλά λίγη σημασία εχει). - Πάντα κάντε check με κάποιο default theme. Το cam2api (για την xtrv) δεν ενεργοποιείται με/από τα patches. Έχω ήδη βάλει pie (xiaomi.eu). Με pie το arb γίνεται 4. Δεν γίνεται να το αποφύγετε (χωρίς το νέο firmware δεν μπουταρει το κινητό). [δεν δοκίμασα την xtrv] Ξεκίνησα τη "μετατροπή" των patches, αλλά θα πάρει 2-3 μερες. Δεν είδα τίποτε το "τόσο" διαφορετικό. [Το miui δεν αλλάζει με διαφορετική έκδοση android, …
-
Το μενού απενεργοποίησης δουλεύει μια χαρά σε μένα. Όταν θα έρθει pie, θα δουλεύουν (εύκολα) τα patches. Όταν θα βγει MiUI 11, θέλει δουλεια...
-
Ναι. Κανονικά δεν πρέπει να έχετε πρόβλημα.
-
Patch No 1 test - Εγκατάσταση μέσω TWRP και επανεκκίνηση Patch No 2 test - Εγκατάσταση μέσω TWRP και επανεκκίνηση Όποιος θέλει, ας δοκιμάσει τα παραπάνω... (για την έκδοση 9.3.14).
-
1 και reboot 2 και reboot 3 και reboot ή περιμενε, σε κάνα 2ωρο θα ανεβάσω στο 1ο ποστ, update για τα patches.
-
Θα το "φτιάξω" αυτό.
-
Χμ... Περίεργο. Ούτε κι εγώ έχω κάποιο πρόβλημα. Θα το δω και μάλλον θα κάνω update τα δύο πρώτα patch, με "όλα μέσα".