Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 268.

• Παράθεση από ilmas: “Το πρόβλημα με το night mode και το ταμπλό κλήσεων παραμένει. Το όνομα καλούμενου ή καλούντος είναι μαύρο και δε διακρίνεται. Αναγκαστικά πρέπει να επιλέξω ή patches ή night mode… Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Χωρίς τα patches, το όνομα φαίνεται κανονικά; Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από UserXP: “Πρόσθεσα το SmartNetwork... ” Ωω, ...τωρα μιλαμε με όλα αυτα τα ωραια που εχεις στη συλλογή σου θα με κανεις να σκεφτω να αφησω την glabal stable κα…

• Τα patches ενημερώθηκαν για την έκδοση 9.2.28/9.3.1. Πρόσθεσα το SmartNetwork... [Δείτε λίγο εδώ από το φίλο @thanfun] SmartNetwork Ρυθμίσεις - Περισσότερα => Ρυθμίσεις έξυπνου δικτύου και Connection timer settings [ημιτελής η μετάφραση για τώρα] - Ο κώδικας δεν είναι δικός μου. --- Check-άρετέ το Η ιστορία με το SmartNetwork είναι παλιά... Ο/οι δημιουργός/οί το "έδινε/αν" free. Όπως είναι (και θα έπρεπε να είναι) το android (και όχι μόνο). Μετά, κάτι άλλαξε (για τα λεφτά τα κάνεις όλα?)... Αποφ…

• Με το magisk, κερδίζει ΠΑΝΤΑ το magisk ("καπακώνει" τα άλλα) . [Κάπου στο "module Camera 2 Api enambler v1.0.0" έχει τη γραμμή persist.camera.HAL3.enabled=1, γι' αυτό και τελικά είναι = 1] --- magisk = όλα τα λεφτά ( => όμως, αν το αφαιρέσεις...) -- vendor/build.prop ( => όμως, αν το αφαιρέσεις...) - system/build.prop [Όλα αυτά, αν η ίδια γραμμή υπάρχει και στα τρία παραπάνω - σε άλλη περίπτωση ό,τι λέει η γραμμή, αν/όπου υπάρχει]

• Κάθε επιλογή μέσω magisk, "κάθεται" από πάνω. Με άλλα λόγια: 1. system/build.prop 2. vendor/build.prop 3. magisk/... [ας πούμε πως ο τελευταίος κερδίζει] Σαν συμβουλή (ας μου επιτραπεί αυτό), όσο γίνεται, μην χρησιμοποιείτε πρόσθετα, αν το ίδιο αποτέλεσμα μπορείτε να το έχετε με άλλους (πιο άμεσους) τρόπους.

• Φυσικά και υπάρχουν... Ο καθένας στον τομέα του.

• Παράθεση από Kostas_kanal: “Μπαα τίποτα.την έκανα επικόλληση στο system-build.prop και ούτε καν ενεργοποιήθηκε το camera2api.μετα ξαναενεργοποιησα το hal3enabler ... ” Παράθεση από thanfun: “Ίσως δεν έγινε η αλλαγή που ήθελες στο build.prop. Ελεγξες μετά από reboot αν υπήρχε? Για να γίνει σωστά πρέπει να αντιγράψεις το αρχείο αλλού να κάνεις τις αλλαγές, και να το ξανααντιγραψεις στο system διαγράφοντας το original (το σώζεις κάπου πριν), δίνεις permission, reboot. ... ” Όσοι έχουν την δική μας …

• Τα patches ενημερώθηκαν για την έκδοση 9.2.21 ("πηδήξαμε" την έκδοση 9.2.14 λόγω προβλημάτων). Σας ευχαριστώ παιδιά.

• Τα patches ενημερώθηκαν (καθυστερημένα) για την έκδοση 9.1.24.

• Τα patches ενημερώθηκαν για την έκδοση 9.1.17. Η επιλογή για "Εμφάνιση δείκτη επέκτασης/σύμπτυξης" ΔΕΝ δουλεύει (άλλαξε -πολύ- τον κώδικα η xiaomi). To διπλό χτύπημα στη γραμμή κατάστασης (γενικότερα ό,τι αφορά τη γραμμή κατάστασης) βελτιώθηκε/τελειοποιήθηκε. Το "παράθυρο ήχων" δεν πρέπει να το βλέπετε κενό/άδειο τώρα πια. Αυτά... Παράθεση από sotsp: “Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά και εγώ μιας και όχι πολύ σχετικός. Θέλω να μου εμφανίζετε το όνομα των παροχών στην οθόνη μου. Διαβάζω όμως ότι με το σ…

• Παιδιά, τα patches στις 23:00.

• @ilmas Το patch για τα Θέματα αυτό κάνει. "Γυρίζει" τη σελίδα στην κινέζικη. Βέβαια, η έκδοση 8.11.8 δεν είναι πλήρως στα κινέζικα, κάνει και αυτόματη μετάφραση στα ελληνικά σε κάποιες περιπτώσεις. Όπως είπε και ο @maikmaik, εμένα μου αρέσει περισσότερη η κινέζικη σελίδα γιατί έχει πολύ περισσότερα θέματα (αν και υπάρχουν κάποια που είναι επί "πληρωμή" με Mi Credits). Εκτός από την αλλαγή στην κινέζικη σελίδα, το patch προσθέτει: <> Επιλογή για μή διαγραφή των θεμάτων που κατεβάζεις - Το zip αρχ…

• Τα patches ενημερώθηκαν για την έκδοση 9.1.10.

• Παράθεση από ilmas: “... Αυτό που δε λέει να δουλέψει είναι η εμφάνιση ονόματος παρόχου στην αρχική οθόνη... ” Ναι, η "Εμφάνιση ονόματος παρόχου" με ενεργή οθόνη, δεν δουλεύει εδώ και μερικές εκδόσεις. Σήμερα, βρήκα λίγη όρεξη και το διόρθωσα. Εδώ link με την νέα έκδοση που υποστηρίζει την "Εμφάνιση ονόματος παρόχου". Όποιος θέλει μπορεί να τσεκάρει. [Μόνο για όσους έχουν ήδη βάλει τo patch - ΜΟΝΟ για την έκδοση 9.1.3]

• Επομένως, όπως φαίνεται, για το παραπάνω bug, φταίει ο Καιρός! @ilmas μια που το παρατήρησες, εδώ θα βρείτε ένα μικρό update, που δίνει τη δυνατότητα για (μέχρι) 7 στήλες για τους διακόπτες (και στη μία και σε όλες τις γραμμές). Μπορούν να φτάσουν μέχρι και 8 (!!!) για όλες τις γραμμές, αν επιλέξετε σαν layout το Compact.

• Τα patches ενημερώθηκαν για την έκδοση dev 9.1.3 (και stable 10.2.1.0). [Το fix για την ηχογράφηση κλήσεων, εμπεριέχεται] @lefesta Το bug με τον Καιρό, το έχω παρατηρήσει κι εγώ, αλλά δεν νομίζω ότι σχετίζεται με τα patches... Το έχει δοκιμάσει κανείς, πριν βάλει τα patches να τσεκάρει την εφαρμογή του καιρού;

• Γεια σας παιδιά και Καλή Χρονιά!!! Το πρόβλημα με την ηχογράφηση στις κλήσεις οφείλεται σε bug από το patch. [Προφανώς κανένας, μέχρι τώρα, δεν χρησιμοποιούσε την ηχογράφηση] Σε λίγο θα ανεβάσω Εδώ είναι τα fix και για τις 2 εκδόσεις (stable και dev). FixCallRecord (stable 10.0.2.0) FixCallRecord (dev 8.12.27) [Μόνο για όσους έχουν ήδη βάλει τα patches]

• Παράθεση από agmg: “Τώρα φοράω την global stable 10.0.5.0 γιατί είμαι στην αναμονή για ξεκλείδωμα του bootloader (και μετά κλασικά TWRP+ελληνική). Οπότε αν θες να το δούμε σε καμιά δεκαριά μέρες που θα ξεκλειδώσω και θα πάω σε dev... Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων! Πάντως αν θες να ρίξεις μια ματιά και έχεις χρόνο, η rom που φοράει είναι εδώ: ... ” Χρειάζομαι link σε custom ROM (σαν τη δική μας XTRV) dev ή stable. Τα patches ενημερώθηκαν για την έκδοση 8.12.27. Επίσης, πρόσθεσα τα patches και για …

• Δωσε μου ένα link για τη ROM που "φοράς". Θα τσεκαρω λίγο τα σχετικά αρχεία και θα δω αν μπορώ να κάνω κάποιο "τυφλό" patch.

• Παράθεση από ilmas: “Ευχαριστούμε για την εξαιρετική δουλειά!!! Θα βγουν νέα patches για την 8.12.20; Βέβαια, λόγω ανυπομονησίας πέρασα τα patches 8.12.13 στην 8.12.20 και δε βλέπω κάποιο πρόβλημα. ” Μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις τα patches της προηγούμενης έκδοσης, αλλά επειδή δεν είναι σίγουρο ότι το κινητό θα μπουτάρει, δεν το συνιστώ. Επίσης, χάνεις μερικές/όλες από τις καινούργιες διορθώσεις/προσθήκες που έχει η νέα έκδοση. Τα patches ενημερώθηκαν για την έκδοση 8.12.20. Καλές γιορτές σε …