Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 268.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από vanni: “@UserXP το ξέρω ότι ζητάω πολλά επειδή όμως οι δύο τελευταίες rom έχουν πολλά προβλήματα και παιδεύτηκα πολύ δεν τις ξαναβάζω και η μόνη που έχει κάτσει είναι η 8.11.8 υπάρχει περίπτωση να δώσεις και για αυτήν patches; ” 8.11.8 XTRV 1o Download link 2o Download link Τσέκαρέ τα, αν και νομίζω όλα πρέπει να είναι οκ. Την επιλογή Ρυθμίσεις - 'Ήχος & δόνηση' - 'Ήχος στην πλήρη φόρτιση της μπαταρίας' ΜΗΝ την check-άρετε! Ή θα την διορθώσω στην επόμενη έκδοση ή θα την καταργήσω.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Κάποιο πρόβλημα δυστυχώς... Για πάτα (στο παραπάνω παράθυρο) το "Προβολή σύνοψης" και ανέβασε τη φωτο να δούμε...
-
Αφού κάνεις την εγκατάσταση (δεν θα δεις κάποιο εικονίδιο), πας: Ρυθμίσεις - "Πρόσθετες ρυθμίσεις" - Προσβασιμότητα - "Αποτέλεσμα κειμένου σε ομιλία" - "Προτεινόμενη μηχανή" -> Κλικ στο "Μηχανή κειμένου σε ομιλία Google". Πρέπει να είσαι οκ τώρα...
-
Οκ, για να δούμε. Αν και εγώ δεν συνάντησα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Επίσης ξε-τσέκαρε (αν το έχεις τσεκαρισμένο) το Ρυθμίσεις - 'Ήχος & δόνηση' - 'Ήχος στην πλήρη φόρτιση της μπαταρίας'.
-
Δεν ξέρω πως δουλεύει. Απλά, αν κατεβάσεις το "Κείμενο σε ομιλία Google", πας στο "Προτεινόμενη μηχανή" και επιλέγεις το "Μηχανή κειμένου σε ομιλία Google". Έτσι ενεργοποιούνται οι υπόλοιπες επιλογές... (στο "Ακούστε ένα παράδειγμα", ακούς κανονικά το παράδειγμα στα ελληνικά).
-
Αυτο το λάθος είναι άσχετο με τα patches. Σχετίζεται με wifi rules (φαινεται να προέρχεται από την xiaomi και το fix του πρέπει να είναι απλό). Συνεχίζεις και το βλέπεις;
-
Παράθεση από fusik: “Παράθεση από xnikos: “δεν είναι θέμα developer, έχω την XTRV 8.10.18 και δουλεύουν κανονικά, μάλλον θέμα china sourse είναι, στις τελευταίες ” Δεν εγραψα ποτε το αντιθετο Το προβλημα εμφανίστηκε στις τελευταιες εκδοσης Στις παλαιοτερες δεν ειχα ποτε προβλημα Απλα τωρα το προβλημα υπαρχη και το αναφερα για να μπορει καποια στιγμη να διωρθοθει Καλη κυριακη ” Κατέβασε από το PlayStore το "Κείμενο σε ομιλία Google" (το TTS της Google).
-
Κατεβάστε από το PlayStore το "Κείμενο σε ομιλία Google" (το TTS της Google).
-
Τι κάνεις και βλέπεις το παραπάνω;
-
Τα patches ενημερώθηκαν για την έκδοση 8.11.22. Ισχύουν οι ίδιες παρατηρήσεις όπως στην 8.11.15. @Sakis The Perfect ναι, πρέπει να περιμένετε να βγει update (για τώρα...).
-
Α μάλιστα, κατάλαβα. Αυτό συμβαίνει σε κάποια θέματα που αλλάζουν το ύψος της επάνω περιοχής στην ανεπτυγμένη γραμμή κατάστασης. Πιθανόν στο επόμενο update θα το "διορθώσω".
-
Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Ανέβασε μια φωτο.
-
-
Τα patches ενημερώθηκαν για την έκδοση 8.11.15. Η επιλογή για την εμφάνιση της μπαταρίας ΔΕΝ δουλεύει... ακόμη. Συνεχίζει να μην υπάρχει η επιλογή για εμφάνιση παρόχου με ενεργοποημένη οθόνη. Ολοκλήρωσα (σχεδόν) τον κώδικα για το χρώμα διακοπτών και ειδοποιήσεων (όταν χρησιμοποιείται Θέμα με custom εικόνα) και λειτουργεί πολύ καλά. - [Μπορείτε να το check-άρετε με το θέμα του Mickey από την Disney] Ανανέωσα το patch για τα Θέματα (από την έκδοση 8.11.8). Τώρα γίνεται μετάφραση από κινέζικα σε ελ…
-
-
-
-