Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 56.
-
Παράθεση από NasDriver: “Με ποιο πρόγραμμα κατεβάζεις ? browser κτλ... ” Όπως κατέβαζα πάντα. Πατάω το DOWNLOAD μετά επιλέγω σαν browser το Chrome. Δεν έχω κάτι άλλο μέχρι τώρα έτσι το έφτιαχναν πάντα
-
Παράθεση από NasDriver: “Κάποια ρύθμιση έχεις βάλει για περιορισμό στο παρασκήνιο, το θέμα είναι που ” Κάποια βοήθεια NasDriver? Γιατί και εγώ κάτι τέτοιο υποψιάζομαι. Τώρα ξεκίνησε να το κατεβάζει και σταμάτησε και μου γράφει ότι "η λήψη τέθηκε σε παυση"
-
Πάλι τίποτα έκανα επανεκκίνηση το router αλλά τίποτα ξεκινάει και μετά πάλι σταματάει. Δοκίμασα να κατεβάσω το ίδιο αρχείο από της γυναίκας μου note3 16gb με τη ρομ του κινεζομαγαζου και το κατέβασε κανονικά. Τι μπορεί να συμβαίνει?
-
Παράθεση από NasDriver: “Με Wifi κατεβάζεις ή με δεδομένα ? ” Με WiFi. Παράθεση από amigagr: “@VasKap1 εχεις αρκετο αποθηκευτικο χωρο για αυτα που κατεβαζεις? δοκιμασες και απο άλλο router μηπως το δικο σου τρωει κανα κολλημα? δοκιμασες επισεις να κανεις επανεκκινηση το router σου? ” Ναι έχω περίπου 18gb ελεύθερο χρόνο. Τώρα θα δοκιμάσω να κάνω μια επανεκκίνηση το router να δω και τα ξαναλεμε
-
Ρε παιδιά σας ζαλισα αλλά νομίζω πως έχω κάποιο θέμα με το κινητό. Δεν μπορώ να κατεβάσω αρχεία. Τώρα πρωί προσπάθησα να κατεβάσω ένα εγχειρίδιο χρήσης μεγάλο περίπου 500mb και εκεί που το κατεβάζω κάποια στιγμή έφτασε στο 40% και μετά μου έγραφε εναπομειναν χρόνος 20 λεπτά μετά ξανασινεχισε και μετά από ένα λεπτό μου έγραφε 0 λεπτά και σταμάτησε ενώ ειχε κατεβάσει 42%. Το ίδιο μου κάνει και όταν πάω να κατεβάσω την ρομ 8.0.2.0. Τι μπορεί να συμβαίνει έχει κάποιος κάποια γνώμη? Τώρα έχω στο κινη…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από VasKap1: “Ρε παιδιά ξεκινάει να το κατεβάσει το αρχείο και σε κάποια φάση όταν κλείσει το κινητό σταματάει το DOWNLOAD. Και μετά δεν κάνει τιππτα. Ούτε φαίνεται στις λήψεις τίποτα και έχει κατεβάσει μόλις το 4-9% του αρχείου. Το έχει κανείς καμία άποψη? ” Ρυθμίσεις => WiFi => Προχωρημένες ρυθμίσεις => Ενεργό WiFi και στον ύπνο => Ποτέ (αυξάνεται η Χρήση Δεδομένων) Πρέπει να υπάρχει λάθος στην λογική της μετάφρασης, και για αυτό σου είπα να επιλέξεις το ποτέ. …
-
Ρε παιδιά ξεκινάει να το κατεβάσει το αρχείο και σε κάποια φάση όταν κλείσει το κινητό σταματάει το DOWNLOAD. Και μετά δεν κάνει τιππτα. Ούτε φαίνεται στις λήψεις τίποτα και έχει κατεβάσει μόλις το 4-9% του αρχείου. Το έχει κανείς καμία άποψη?
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από VasKap1: “Ρε παιδιά καμία απάντηση μπορεί να δώσει κάνεις γιατί δεν μπορώ να κατεβάσω την έκδοση 8.0.2.0 από το κινητό? ” αν δοκίμαζεις να την κατεβάσεις από την πρώτη σελίδα αυτού του νήματος τότε με το που σου ανοίξει το MEGADYSK περιμενε λίγο χρόνο να φορτώσει πλήρως η σελίδα και ύστερα ξαναπάτα το DOWNLOAD FILE. ” Ωραία το δοκιμάζω τώρα και σε ευχαριστώ πολυ Όταν λες να περιμένω τι εννοείς.........?
-
Ρε παιδιά καμία απάντηση μπορεί να δώσει κάνεις γιατί δεν μπορώ να κατεβάσω την έκδοση 8.0.2.0 από το κινητό?
-
Καλησπέρα παιδιά δεν μπορώ να κατεβάσω την έκδοση 8.2 σε note2 the γιατί?
-
καλησπερα στην ομάδα μία ερώτηση . Σε redmi note2 έχω την έκδοση 7.5 για βάλω τώρα την καινούρια αυτή rom v8 κάνω ότι έκαν και πριν όταν έβγαιναν οι αναβαθμίσεις δλσ κατεβαζω την νέα rom και μετά από την εφαρμογή αναβαθμίσεις του τηλςφωνου επιλέγω "πακέτο αναβάθμισης" και συνεχίσω ή πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικο ... Stable έκδοση . Και κάτι ακόμα τι είναι το wipe data και το recovery factoe reset ΕΥΧΑΡΙΣΡΩ
-
ρε παιδιά επειδή έχασα επεισόδια για το redmi note2 ποτέ θα βγει η miui8 .έχω τώρα την ελληνική rom 7.5. 3 stable.
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΚαλησπερα στο redmi note2 μπορουμε να εγκαταστησουμε την miui8?
-
Καλησπερα παιδια 2 ερωτησεις σας παρακαλω πολυ.... α. Με αυτον τον οδηγο μπορω να ξεκλειδωσω το redmi note3 χωρισ να χρειαστει να στειλω καποιο email στην εταιρια? β. Και αν ναι ακοολουθω μετα τη διαδιακασια για να βαλω την ελληνικη rom...?
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
VasKap1 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από VasKap1: “Παράθεση από NasDriver: “@VasKap1 η διαφορά του Redmi Note 2 είναι ότι δεν έχει κλειδωμένο bootloader όπως το Redmi Note 3. Μόλις ξεκλειδώσεις, έχουν την ίδια διαδικασία σχεδόν, με άλλα αρχεία-εργαλεία. Επίσης, επειδή έχει unofficial rom δες από την υπογραφή μου μήπως έχουν ξεκλειδώσει τον bootloader με unofficial τρόπο ” σε ευχαριστώ πολύ αλλά πως μπορώ και από που να δω αν έχει ξεκλειδώσει το bootloader ? ” μπορεις να μου υποδείξεις κάποια link ...... Παράθεση από VasKap…
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
VasKap1 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “@VasKap1 η διαφορά του Redmi Note 2 είναι ότι δεν έχει κλειδωμένο bootloader όπως το Redmi Note 3. Μόλις ξεκλειδώσεις, έχουν την ίδια διαδικασία σχεδόν, με άλλα αρχεία-εργαλεία. Επίσης, επειδή έχει unofficial rom δες από την υπογραφή μου μήπως έχουν ξεκλειδώσει τον bootloader με unofficial τρόπο ” σε ευχαριστώ πολύ αλλά πως μπορώ και από που να δω αν έχει ξεκλειδώσει το bootloader ?
-
VasKap1 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμακαλησπερα παιδιά έχω πάρει το note3 και θέλω να του βάλω ελληνική rom. Τώρα έχει αυτη : MIUI 77./Stable 77.0.19.0(LHNCNCJ). Αλλά από ότι έχω διαβάσει εδώ είναι κλειδωμένες ο bootloader. Παράλληλα έχω και το note2 και το πέρασα την ελληνική rom σε χρόνο μηδέν χωρίς να στείλω τίποτα email στην εταιρία και τέτοια κατεβάζοντας μόνο 3 αρχεια. Για το note3 (όχι το pro) έχουμε κανένα νέο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
καλησπερα σε όλους ερώτηση για το redmi note2 δεν βλέπω την 7.3 ..... Δεν έχει βγει ?
-
Αδυναμία λήψης μηνυμάτων
ΜήνυμαΚαλησπέρασε όλη την ομάδα θα ήθελα την βοήθεια σας....... Έχω το xiaomi note2 και από την κάρτα νούμερο ένα δεν μπορώ να στείλω μύνημα ενώ από την δεύτερη στελνω κανονικά έχει κανείς υπόψη του κάτι. Έχω ελληνική rom την 7.2.3
-
SU στο Redmi Note 2
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από VasKap1: “και πως μπαίνω ρε παιδιά στο TWRP ” Μέσα από την MIUI, πας στο εικονίδιο "Αναβάθμιση", το ανοίηεις, πατάς πάνω δεξιά τις 3 τελίτσες, και επιλέγεις "επανεκκίνηση σε λειτουργία Recovery"ΚΑΙ ο άλλος, εναλλακτικός τρόπος, με σβηστή (κλειστή) την συσκευή σου πατάς ταυτόχρονα και για κάμποσο χρονικό διάστημα τα πλήκτρα, "power + vomume UP" ” Σε ευχαριστώ πολύ το εγκατέστησα .!!!!! Και μία ακόμα ερώτηση τι ακριβώς κάνει και που σε χρησιμεύει ?????