Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-56 από 56.
-
SU στο Redmi Note 2
Μήνυμακαι πως μπαίνω ρε παιδιά στο TWRP
-
SU στο Redmi Note 2
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους !!!!!!! Έχω κάνει αναβάθμιση την τελευταία 7.2.3 και έχω μία εφαρμογή την SuperSU και δεν μου την εγκαθιστά και μου πετάει αυτό τη μήνυμα. Ξέρει κανείς τι σημαίνει ?
-
Stock in Europe XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 3GB RAM MTK6795 2.0GHz Octa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλή επιτυχία σε όλους !!!!!!!!!
-
Παράθεση από proskopos: “η 7.2 για redmi note 2? den την βλεπω καπου ” δεν έχει βγει ακόμη. Ή τελευταία είναι 7.1.3.0 . αν κάνω λάθος ας με διορθώσει καποιος
-
Παράθεση από mparaxir: “Παράθεση από VasKap1: “καλημερα σε ολους !!!!! Ρε παιδιά έχω μπερδευτεί υπερβολικά ..... Μια βοήθεια σας παρακαλώ πολύ. Έχω το redmi note2 32gb και έχω την ελληνική rom και πρόσφατα έχει κανένα μήνα το έκανα ενημέρωση και τώρα έχω την: GTV7.1 stable 7.1.3.0 . είναι τελευταία ανανεωμένη ή δεν έχει βγει ακόμα κάποια ποιο καινούρια ...?? ” Σε ευχαριστώ παρά πολύ ρε φιλέ αλλά δεν το πολύ κατέχω γι αυτό ρωταω. Συγνώμη αν κουραζω κάποιους αλλά προσπαθώ να μάθω . δηλαδη θα βλεπω…
-
Παράθεση από mparaxir: “Παράθεση από VasKap1: “καλημερα σε ολους !!!!! Ρε παιδιά έχω μπερδευτεί υπερβολικά ..... Μια βοήθεια σας παρακαλώ πολύ. Έχω το redmi note2 32gb και έχω την ελληνική rom και πρόσφατα έχει κανένα μήνα το έκανα ενημέρωση και τώρα έχω την: GTV7.1 stable 7.1.3.0 . είναι τελευταία ανανεωμένη ή δεν έχει βγει ακόμα κάποια ποιο καινούρια ...?? ” Γιατι μπερδευεσε; κοιτα την σελιδα την πρώτη με τις stable rom βαση του κινητου σου εχεις την τελευταία stable rom δεν εχει βγει κατι ποι…
-
Παράθεση από geopolit: “Γεια σε όλους ! Για redmi note 2 πότε λέτε να βγει η νέα stable 7.2 ? ” καλημερα φιλέ μου έχεις το redmi note2?
-
καλημερα σε ολους !!!!! Ρε παιδιά έχω μπερδευτεί υπερβολικά ..... Μια βοήθεια σας παρακαλώ πολύ. Έχω το redmi note2 32gb και έχω την ελληνική rom και πρόσφατα έχει κανένα μήνα το έκανα ενημέρωση και τώρα έχω την: GTV7.1 stable 7.1.3.0 . είναι τελευταία ανανεωμένη ή δεν έχει βγει ακόμα κάποια ποιο καινούρια ...??
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από VasKap1: “με το note2 δεν έκανα κάτι τέτοιο...... Τώρα αν κατάλαβα καλ θα πρέπει να στείλω email στην xiaomi και μετά θα πρέπει να περιμένω να μου εγκρίνουν το ξεκλειδωμα ??? ” Όποια διαδικασία ακολουθούμε για το RedMi Note 3, το ίδιο κάνουμε και για το RedMi Note 3 PRO, απλά στο τέλος βάζουμε την ROM που είναι για την συσκευή μας. => Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 ” Ξέρεις κάτι στο note2 έβαλα ελληνική rom και ακολουθησα τον οδηγό από εδώ μέσα εκανα…
-
Παράθεση από VasKap1: “με το note2 δεν έκανα κάτι τέτοιο...... Τώρα αν κατάλαβα καλ θα πρέπει να στείλω email στην xiaomi και μετά θα πρέπει να περιμένω να μου εγκρίνουν το ξεκλειδωμα ” ευχαριστω που απαντησες. Στο note2 όταν πήγα και έκανα εγκατάσταση την ελληνική rom δεν μου έγραφε πουθενά ότι είναι κλειδωμένο το bootloader. Ενώ στον οδηγό για το note3 το γράφει
-
με το note2 δεν έκανα κάτι τέτοιο...... Τώρα αν κατάλαβα καλ θα πρέπει να στείλω email στην xiaomi και μετά θα πρέπει να περιμένω να μου εγκρίνουν το ξεκλειδωμα ???
-
Όταν λεςγια να περάσω την ελληνική rom στο note3 το κάνω όπως στο note2 ή πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικο. Διάβασα εδώ μέσα κάτι για bootloader ότι δεν είναι ξεκλειδωμενος μπορείτε να με κατατοπησετε αν είναι δυνατόν .....
-
και επίσης έχω το note2 και έχει εδώ και 1 μήνα πήρα και το note3. Στο note2 έβαλα την ελληνική rom παρά πολύ εύκολα. Και θέλω να βάλω και στο note3 αλλά δεν κατάλαβα τι εννοείται ότι είναι κλειδωμένο το bootloader...
-
καλησπερα σε όλους !!!!!!? Ποια ή διάφορα του pro με το απλό note3.
-
Υποδοχή Νέων Μελών (Old)
ΜήνυμαΣας Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!