Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 130.
-
Παράθεση από kinezakias: “Τελευταια ειπα να χρησιμοποησω hands free μπας και γλιτωδουμε λιγη ακτινοβολια-αφου και η Xiaomi δεν μας ενημερωνει ποσο SAR εχει η συσκευη μας. ” Mi Global Home The highest SAR values are as follows: Model 2015051 2.0 W/kg (over 10 g) SAR Limit Head: 0.342 W/kg Body: 0.452 W/kg (Max distance 5 mm)
-
Παράθεση από nflo: “Παράθεση από silouanos: “@nflo ok!.Απο gearbest απο την αποθηκη G-W-5 με Expedited Shipping(DHL δηλαδη) δεν νομιζω να περασει τελωνειο? (Συγνωμη αν σε ζαλιζω) ” Από ευρωπαική αποθήκη του gearbest δεν θα έχεις θέμα με τελωνείο. ” Το G-W-5 πως καταλαβαίνουμε ότι είναι είναι ευρωπαϊκή αποθήκη; Έχεις αγοράσει από εκεί; Πόσες μέρες κάνει; Από ποια χώρα φεύγει;
-
+1... 3239 Likes!!
-
+1 και από μένα, teodkats (2 σήμερα). Ξέρουμε κάθε πόσες ώρες μπορούμε να ξαναψηφίζουμε;
-
Πάμε γερά, 670 Likes. user teodkats
-
Παράθεση από DaRk_dOg: “Θέλω να κάνω μια παραγγελία από πωλητή του Amazon.de και θέλω να ρωτήσω αν πρόκειται να πληρώσω κάτι εδώ πλέον της αξίας του προϊόντος. δεν αναφέρομαι σε μεταφορικά, σε τελωνείο κλπ αναφέρομαι ” Αν ο πωλητής είναι το Amazon.de δεν έχει τελωνείο, αν είναι τρίτος πωλητής πρόσεξε που έχει έδρα και από που θα σου έρθει το δέμα (Εκτός ΕΕ είναι πιθανό να έχεις θέμα).
-
Παράθεση από billfot: “Έχουν παγώσει όλα. Εκτός από παραγγελιες εντός Ευρώπης που τις φέρνουν κουριερ, εμένα δε μου κινήθηκε καμμια. ” Υπομονή φίλε μου, αν και το είχα ξεγράψει να έρθει φέτος... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/47712/ παρέλαβα σήμερα... Η αγορά έγινε με Priority Direct Mail 25 Νοεμβρίου
-
Παράθεση από chrisnik: “Καλησπερα κ χρονια πολλα!!Μια ερώτηση....απο e globalcentral προτεινετε αγορα?ειναι ευρωπαικο ετσι οποτε δεν παιζει τελωνειο?ξέρουμε ποδο καιρο κανει να ερθει το κινητό απο εκει? ” Έχει έδρα και στέλνει από το Hong Kong και αν το στείλουν θα κάνει στάση στη Αγγλία και θα έρθει από εκεί. Δεν είχα την καλύτερη εμπειρία, παραγγελία μου το Νοέμβριο δεν στάλθηκε πότε. Επιστροφή χρημάτων έγινε πάντως. (αγορά μόνο με paypal).
-
Από Warehouse EU-6 Shipping Cost: €57.54 to Greece Via Expedited Shipping (μοναδική επιλογή)! Λίγο προσοχή όταν αναφέρουμε καταπληκτική τιμή!
-
Παράθεση από Antretng: “Παιδια μιλάμε για αναλογία 18:9. Αυτό σημαίνει ότι οι 5.7 ιντσες σε μέγεθος είναι σαν 5αρη ” 151.8 x 72.8 x 7.7 mm 5.7 inches Redmi 5 151 x 76 x 8.5 mm 5.5 inches Redmi Note 4 139.2 x 70 x 8.7 mm 5.0 inches Redmi 4 Για 5.5 ίντσες θα έλεγα.
-
Παράθεση από teodkats: “Πρώτη φορά αγορά στο eglobalcentral.eu και από 6-11-2017 (ήμερα αγοράς) το Status είναι στο Processing. Το προϊόν είναι διαθέσιμο συνέχεια μέχρι και σήμερα! Λέει επίσης << συνήθως παράδοση 6-8 εργάσιμες ήμερες>>! Είναι φυσιολογικά τα παραπάνω για το συγκεκριμένο κατάστημα; ” Παράθεση από demakhs: “@teodkats άραξε...υπολόγιζε σε κάνα 20-ημερο να παραλάβεις...θα κάνει μια βολτίτσα, οδικώς, ανά την Ευρωπαϊκο-βαλκανικη επικράτεια... ” Απλά ήταν πολύ χαμηλή η τιμή και δεν το έ…
-
Παράθεση από koukis: “Καλησπέρα παιδιά έχω ένα redmi note 4 global edition με snapdragon και global rom. Μου κάνει όμως κάτι νερά.σταματαει ξαφνικά ο ήχος κλήσης και ενώ είναι τέρμα δεν παίζει καθόλου. Αν κάνω επανεκκίνηση παίζει αλλά μετά από λίγες ώρες το ξανακάνει.τι παίζει; Έχω επίσημη global developer που την έβαλα γιατί και η stable το έκανε μήπως και στρώσει.καμια ιδέα για να το στρώσουμε; ” Μάλλον είναι κάποια ρύθμιση ή άδεια που δεν έδωσες. Είχα πρόβλημα (καθόλου ήχο) στα μηνύματα και α…