Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 130.
-
Παράθεση από jobous: “Πάντως ένα παλικαρι που αγόρασε ένα MI6 ανέφερε ότι στο κατάστημα ΜΙ Global Store στο Aliexpress επιλέγοντας DHL Express με περίπου 26,5 $ περνάει αέρα το τελωνείο. Άλλωστε το διαφημίζει και στο site. Ψάχνω να βρώ και εγώ το Mi5s μετά την πατατιά και δεν μπορώ να βρω κάτι , μόνο Gold που δεν γουστάρω !!! Μας τον σφύριξε κανονικά το citis... ” Ότι το μαγαζί είναι ανοιχτό μόνο 2 μήνες δεν σε προβληματίζει; <<This store has been open since May 3, 2017>>
-
Με την Official Global Stable 8.2.7.0 σε mido υπάρχει SMS 160 χαρακτήρων. (Hidden Content)
-
Παράθεση από topmar: “Δεν είναι θέμα αν με ακούνε ή όχι... Δείχνει ότι είναι κλειστό το κινητό... Τι είναι αυτό το VOLTE, που το βλέπω και πως το κλείνω;; ” Voice over LTE είναι με απλά λόγια η χρήση του 4G και για τις τηλεφωνικές κλήσεις, η Wind δεν το υποστηρίζει. Πας (Ρυθμίσεις>Κάρτες SIM> To VoLTE είναι ενεργοποιημένο) και το κλείνεις. Δοκίμασε με μερικές μέρες κλειστό το VoLTE. Με το Redmi Note 2 (που δεν έχει VoLTE) είχες το ίδια προβλήματα;
-
Παράθεση από topmar: “Παιδιά, έχει άλλος κάτοχος του κινητού αυτού, θέμα με το να έχει full σήμα κινητής WIND, κι όμως να φαίνεται σε κάποιον που τον καλεί εκείνη τη στιγμή, ότι είναι κλειστό και να έρχεται SMS για κλήση (όπως όταν το ανοίγεις το κινητό και δείχνει ότι σε κάλεσε κάποιος όταν ήταν κλειστό);; ” Για επαρχία και wind θα πρέπει να έχεις Global Version! Εγώ είδα για πρώτη φόρα πως είναι να έχεις 4G data με wind. Για φωνή όμως η Wind μας γυρνάει σε 3G ή 2G. Στο σπίτι μου, με καλούτσικο…
-
Παράθεση από Achilleas1956: “Χαιρετώ την παρέα. Επειδή λέω να πάω από το RN3 Pro στο RN4 4/64 Global Version θα ήθελα να ξέρω πως θα καταλάβω ότι ο Κινέζος θα μου στείλει πράγματι αυτό με την 800αρα? Επιπλέον οι διαστάσεις του Global είναι ίδιες με του απλού? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ο κωδικός της Global Version είναι ο 2016102 με την b20 (800άρα μπάντα). Πιστεύω ότι μόνο με τον κωδικό θα βγάλεις άκρη!
-
Παράθεση από xlimintzouras 007: “Καλησπέρα σε όλους. Ως μελλοντικός αγοραστής redmi note 4x χωρίς extra ιδιαίτερες γνώσεις περί κινητών, έχω χάσει πραγματικά την μπάλλα για το τι ισχύει....έχει 4G στην επαρχία, δεν έχει 4G (πελάτης Wind), έχει πυξίδα, δεν έχει πυξίδα και πολλά άλλα τέτοια. Διαβάζοντας στα διάφορα σκρουτζομάγαζα τα χαρακτηριστικά του κινητού ο καθένας γράφει για το ίδιο μοντέλο και διαφορετικά πράγματα. Τελικά τι ισχύει, να αγοράσεις από σκρουτζομάγαζο ή αξίζει να δώσεις τα παραπ…
-
Συγχαρητήρια στον τυχερό!!!
-
Καλή επιτυχία!
-
Παράθεση από lefteris82: “Καλησπέρα. Ψάχνω το redmi 4X global version με 800αρα μπάντα, το βρήκα στο geekbuying. Αυτοί στέλνουν με NL post (αν τους πω) ;;;;; δυστυχώς στο vickmall δε το εχουν βάλει ακόμη, εχουν το απλό 4Χ ” Θα βγάλουν και άλλα καταστήματα, γενικά το geekbuying εμφανίζει πρώτο global versions. (Hidden Content)