Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 130.
-
Ο Qualcomm Snapdragon 626 είναι σε αυτή τη φωτογραφία γιατί έχει Adreno 506 GPU και CPU Clock Speed 2.2 GHz (8x ARM Cortex A53). Ελπίζουμε να έχει και άλλη έκδοση με Snapdragon 660! (Hidden Content)
-
Παράθεση από ktsak: “Παράθεση από teodkats: “Παράθεση από osalonikios: “Από Αγγλιά ξεκινάνετα προιόντα. Τώρα αν ο server είναι στην Κίνα, στο Αζερμπαιτζαν ή στην Χιλή δεν μας ενδιαφέρει ” Στο site δεν γράφει την χώρα. Έχεις αγοράσει από το eglobalcentral; ” Βρε παιδια το εγραψα 2 ποστς πιο πριν : Ξερουμε απο που εφυγε το δεμα που παραγγειλαμε και παραλαβαμε ...... ” Είμαι κουρασμένος και δεν σε καταλαβαίνω! θέλεις να πεις κάτι ή να ρωτήσεις ή κάτι άλλο; Το eglobalcentral μετά από ψάξιμο στο site…
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “το super mario run δεν ειναι συμβατο με RN2 ξερει καποιος αν θα γινει συμβατο ? ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33160/ Μου λέει ότι η εφαρμογή είναι συμβατή με τη συσκευή σας, κάνει εγκατάσταση κανονικά, άλλα δεν ανοίγει!!! Όταν διάβασα κριτικές να λένε <<You need to pay after only three stages>> δεν θα ασχοληθώ άλλο.
-
καλή τύχη σε όλους !!!
-
Παράθεση από mparaxir: “ξερουμε τιμες? ” 10,999 INR = 151.79 EUR στην Ινδία για 3/32. 12,999 INR = 179.39 EUR για 4/64.
-
Συγχαρητήρια σε όλους!!!
-
+1 teodkats forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27131/
-
+1 teodkats
-
8473 votes!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26984/
-
Πάμε, 6148 votes!!!!forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26917/
-
+1 teodkats forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26713/
-
Ψήφισα κι εγώ ως teodkats
-
Παράθεση από Stavrostsik: “Ο υπολογιστής δεν αναγνωρίζει το κινητο, κατέβασα το mi pc suite και μία βλέπει το κινητο μία δεν το βλέπει. Help me Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σε αντίστοιχη περίπτωση Redmi Note 2 16Gb (υπολογιστές δεν αναγνώριζαν το κινητό) που ήταν σε 7.5.3.0 GTV με factory reset και μετά πέρασμα την 8.0.2.0 GTV το βλέπουν κανονικά. Παράθεση από Antonios Gagas: “αμα βρεις λυση ενημερωσε και εμενα να ξερω..το ιδιο εχω παθει και εγω ,η μονη λυση ειναι …
-
Παράθεση από Agent_92: “έχει πάρει κανένας μπαταρία από banggood? να προτιμήσω την γνήσια ή αυτή της nohon? ” Έχω πάρει από εκεί 2 nohon. Παράθεση από NasDriver: “Γνώμη μου nohon, αν και λένε ότι οι xiaomi είναι γνήσιες αρκετές έχουν βγει προβληματικές ” Με τόσες fake xiaomi μπαταρίες, εγώ κατέληξα στις nohon και δεν το μετάνιωσα.