Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 130.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από teodkats: “Το ling RedMi Note 2 (Hermes) => xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V8.0.2.0.zip στη πρώτη σελίδα βγάζει στο MegaDysk.pl ! 'Ετσι πρέπει να είναι; ” Ναι έτσι είναι προς το παρόν μέχρι να σοβαρευτούνε εκεί στο Androidfilehost και να σταματήσουν τα άπειρα προβλήματα που είχαμε τελευταία. ” Thanks
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από pechr: “ή το md5 είναι λάθος ή το αρχείο σου κατεστραμμένο.. Πότε κατέβασες την ROM εχθές ή σήμερα; έχει σημασία... ” Παράθεση από Boubikos: “Σήμερα ” @MIUI_ART έγινε καμία αλλαγή σήμερα στην ROM για το Redmi note 2;@Boubikos ξανακατέβασε την από την αρχή χωρίς να χρησιμοποιείς την γραμμή για αλλα downloads ” Το ling RedMi Note 2 (Hermes) => xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V8.0.2.0.zip στη πρώτη σελίδα βγάζει στο MegaDysk.pl ! 'Ετσι πρέπει να είναι; Είχα …
-
Παράθεση από teobitoulas: “Παιδια καποιος αλλος που να έχει την nohon να μας πεί εντυπώσεις. ” Είναι καλή. Μην με ρωτήσεις για sot!!! Δεν έχει κάνει ούτε μια επανεκκίνηση από τις 18 Αυγούστου (μερικές που τις αγοράζεις για <<original>> κάνουν συχνά). Ήθελα να πάρω original άλλα με τόσες fake, καλύτερα η nohon.
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “δοκιμασα να συνδεσω το rn2 στο pc αλλα δεν το βλεπει ουτε στο ΜΤΡ ουτε στο ΡΤΡ ,μου βγαζει τον driver στην διαχειριση με θαυμαστικο [Συσκευή USB MTP] εβαλα το MiPCSuite μολις το ανοιγω μετα απο δευτερα κλεινει,rom εχω την \\\ STABLE RedmiNote2 Hermes THUNDER MiUi V8.0.1.0 ///τι να εγινε ...και τι να κανω να το βλεπει....ευχαριστω ” Τι windows έχεις; Σβήσε και πέρασε ξανά το τελευταίο MiPCSuite Άλλαξε μερικές φορές από ΜΤΡ σε ΡΤΡ και αντίστροφα, το δικό μου έτσι το α…
-
Παράθεση από maddoctor: “Από amazon τα πήρα. ” Ευχαριστούμε για την παρουσίαση! Με ενδιαφέρουν αλλά, <<This item does not ship to Greece>> από US <<Sorry, we can't deliver this item to Greece>> από UK amazon ............. ΟΚ τα βρήκα και στο και geekbuying!
-
Παράθεση από GEORGE13: “Καλημερα καλο Σαββατοκυριακο παραγγελια μπαταριας εκανε κανενας κ απο που κ ποσες μερες εκανε να σταλει η παραγγελια; Αξιζει τον κοπο μαζι να παρω κ τον επιτραπεζιο φορτιστη; ” Η παραγγελία μου έγινε από Κίνα 2 Αυγ και από τις 12 Αυγ είναι στο κέντρο διαλογής Αττικής (ΝL post + ΕΛΤΑ), άρα από βδομάδα θα παραλάβω επαρχία που είμαι. Δεν νομίζω να υπάρχει original επιτραπέζιος φορτιστής, αν δεν έχεις πρόβλημα με αυτό! και πόσο σου κρατάει η μπαταρία; Παράθεση από mol: “Παράθ…
-
Καλές δουλειές
-
Παράθεση από osalonikios: “Παράθεση από teodkats: “Καλό μήνα σε όλους! Τα Xiaomi είναι πολύ σκληρά για να <<πεθάνουν>> και το εννοώ. Στο θέμα μας τώρα, η μπαταρία μετά από σκληρή χρήση μας άφησε χρόνους και είναι καιρός για καινούργια, 1) το θέμα είναι από που να βρω original (για να μην έχω προβλήματα) και άμεσα διαθέσιμη! 2) τι φορτιστή χρησιμοποιείτε εκτός από το original; κάθε πρόταση δεκτή από Ελλάδα και από το εξωτερικό. Ευχαριστώ ” Καλό μήνα αδερφέ.Συμφωνω για το original. Καλός πωλητής ε…
-
Καλό μήνα σε όλους! Τα Xiaomi είναι πολύ σκληρά για να <<πεθάνουν>> και το εννοώ. Στο θέμα μας τώρα, η μπαταρία μετά από σκληρή χρήση μας άφησε χρόνους και είναι καιρός για καινούργια, 1) το θέμα είναι από που να βρω original (για να μην έχω προβλήματα) και άμεσα διαθέσιμη! 2) τι φορτιστή χρησιμοποιείτε εκτός από το original; κάθε πρόταση δεκτή από Ελλάδα και από το εξωτερικό. Ευχαριστώ
-
Παράθεση από Trinity Circle: “Βέβαια το κινητό τρώει κολλήματα πολλά (σαν και εμένα ), αλλά στο internet διάβασα οτι είναι φυσικό αν υπάρχουν υψηλές θερμοκρασίες. ” Κάνε Factory reset (καλύτερα από το TWRP, κάνε wipe την cache και dalvik cache και data). 2 φόρες για να είσαι σίγουρος. Θα χάσεις όλες τις εφαρμογές και τα δεδομένα του κινητού σου (όχι από την sd σου) αλλά θα το σώσεις! Σε αντίστοιχη περίπτωση ένα RN2 16gb διορθώθηκε.
-
Παράθεση από Boubikos: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από LoukG: “Διαφημίσεις της σελίδας είναι. Πρέπει να βάλεις κάποιον ad blocker για να λυθεί το θέμα. ” Όχι δικές μας διαφημίσεις !!!Προέρχονται από την Google ως πηγή.... ” Απ' ότι ξέρω τα ad blocker θέλουν root στο παλιό κινητό είχα το ad away που πιστεύω είναι το καλύτερο του είδους του.Υπάρχει κάποιο άλλο εκτός από το ABP; (ξέρω ότι δεν θέλει root το ABP αλλά πρέπει κάθε φορά να κάνω edit το κάθεwifi και να του βάζω proxy) ” Παράθεση απ…
-
Παράθεση από Vickmall: “Hello,eveybody,thanks very much,your satisfaction is our motivation,we will do the best ,hope you can support vickmall as always!biggrin.png ” More phones at your EU warehouse! I am a happy client of your EU warehouse!
-
Παράθεση από teobitoulas: “Οποτε αν το χρησιμοποιησω θα έχω πρόβλημα? ” Υπάρχουν και φορτιστές γνωστών εταιριών (με πιστοποιήσεις) με 6 - 7 ευρώ δεν θα στο συνιστούσα να πάρεις No name διάβασε και το παρακάτω 30χρονη πέθανε από ηλεκτροπληξία μιλώντας στο κινητό ενώ φόρτιζε Στην περίπτωση ενός κακού μετασχηματιστή η τάση στην έξοδο μεταβάλλεται και πολλές φόρες μπορεί να ανέβει σε πολύ υψηλά επίπεδα που μπορούν να καταστρέψουν μπαταρία και συσκευή, να δημιουργήσουν πιθανή ηλεκτροπληξία με εγκαύμα…
-
Welcome @Vickmall ...
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Καλή επιτυχία σε όλους !!!