Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 174.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
-
Παράθεση από GiannizZ: “επαθα ακριβώς το ίδιο και εγώ...το κινητό μπορεί να μπει μόνο σε fastboot αλλά δυστυχώς δεν μπαίνει σε recovery mode..μέσω του mi flash για να flashαρω την fast boot ROM είδα έναν οδηγό στο utube όπου έλεγε να βάλω την συσκευή μου σε recovery mode και να flashαρω..βέβαια εμένα το αναγνωρίζει ως συσκευή μόνο όταν μπαινει σε fastboot ...να το κάνω με αυτό τον τρόπο και αν βγει ή υπάρχει κάποιος άλλος οδηγός που θα πρέπει να ακολουθήσω ” Αυτό τον οδηγό θα ακολουθήσεις και θα…
-
Το έχω ξαναπεί αρκετές φορές και σε πολλά θέματα ότι το twrp που ειχαν ενσωματωμένο οι παλιότερες εκδόσεις ήταν ελαττώματικο. Αυτό είναι υπεύθυνο για το boot loop κλπ. Νομίζω ήταν η έκδοση 3.0.0.r2 Απο ότι καταλαβα και στην τελευταία είναι πάλι το ελαττώματικο, αν κανω λάθος διορθώστε με. Η λύση είναι μετά την εγκατάσταση της τελευταίας rom βλέπουμε ποιο twrp έχουμε και αν είναι το ελαττώματικο το αλλάζουμε. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το 3.0.0 που σίγουρα δουλεύει.
-
Παράθεση από johnkeppas: “Καλησπέρα παιδιά,έκανα αίτηση για το κινητό φίλου πριν από ένα μήνα και ακόμα δεν έχει έρθει τίποτα από την xiaomi για το ξεκλείδωμα...είναι φυσιολογικό αυτό; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σε πολλούς δεν έχει έρθει το μήνυμα αλλά μετά από δύο εβδομάδες δοκίμασαν να το ξεκλειδώσουν και τα κατάφερα, δοκίμασε και εσύ.
-
Παράθεση από dnomikos: “Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για μετάβαση σε Marshmallow είναι να του περάσετε μια απο τις 2 Ελληνικές Marshmallow fast-boot ROM (developer ή stable) από εδώ και θα γίνουν όλα αυτόματα. Απο κει και πέρα για τις επόμενες αναβαθμίσεις, κανονικά μέσα από Updater ή Recovery. ” Σε ευχαριστώ, και εγώ αυτό είχα κατά νου αλλά ήθελα να το συγουρεψω.
-
Mi5 Black vs Mi5 White
ΜήνυμαΚαι τα 2 ωραία με το λευκό να μου αρέσει περισσότερο, ψηφίζω μαύρο λοιπόν.
-
θέλω να αναβαθμίσω στην τελευταία ελληνική stable το mi-4 φίλου. Επειδή διάβασα διάφορα, ότι από kitkat σε marshmallow είναι ιστορία! Ποιος είναι ο πιο εύκολος και ασφαλής τρόπος? Σας παραθέτω φωτογραφία με τα χαρακτηριστικά του, επίσης να επισημάνω ότι δεν έχει root, και η έκδοση του recovery είναι η Mi-Recovery 2.0.1 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13109/
-
Test 1-2 1-2
teodorzaf - - Test Corner
Μήνυμα100.gif χαχαχαχαχα!!!!!!
-
Παράθεση από gordito: “Παράθεση από teodorzaf: “ Φίλε @gordito πια έκδοση TWRP έχεις??? Κλασική περίπτωση βλάβης TWRP αντικατέστησε το αν έχεις το 3.0.0.2r με το 3.0.0 όπως δείχνει το βίντεο. Αργότερα θα προσπαθήσω να κάνω ένα καλύτερο βίντεο οδηγώ. youtu.be/VFb7s-zxnps ” Το video σου ειναι private. Εχω το TWRP απο τον οδηγο. Tωρα τα εβαλα όλα απο την αρχη, τι να κανουμε. Εν ολοιγοις, δεν προτεινεται το official twrp? ” Το βίντεο διορθώθηκε. Τώρα θα σας πω τη κάνω. Βάζω στο τηλέφωνο το twrp από …
-
Και εμένα προς το παρόν σε redmi 3 όλα καλά.