Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 174.
-
Παράθεση από caeser: “Αυτή που έχει ο οδηγός νομίζω είναι ίδια με αυτή που έχει μέσα η GTV rom τις τελευταίες 2 βδομάδες περίπου... Πάντως είναι η 3.0.0. αγγλική.Back up έχω πάρει εγώ από το TWRP αλλά δεν το επαναφέρει... Όχι, μην μπαίνεις στο κόπο να την ανεβάσεις, προς το παρόν... Thanks! ” Εμένα αυτή έκδοση 3.0.0 αγγλική, δουλεύει κανονικά,το πρόβλημα το είχα με την 3.0.0.2b Ετοιμάζω και βιντεάκι τώρα με τι ακριβώς έκανα.
-
Παράθεση από caeser: “Ναι ρε γαμώτο, αλλά αυτό το συγκεκριμένο TWRP φοράει η συσκευή και τα κάνει αυτά... ” Η έκδοση που είναι στον οδηγό ποια είναι???? δεν είναι η 3.0.0!!!! Εγώ την 3.0.0 την εχω στον υπολογιστή την είχα κατεβάσει αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν από τον οδηγό!!! Θες να την ανεβάσω? Nα και το βιντεάκι με το ελαττωματικό TWRP που προσπαθώ να πάρω backup αλλά δεν γίνεται. youtu.be/PPBSwaXuV6c
-
Κατεβάζεις το TWRP 3.0.0 από τον οδηγό του @MIUI_ART Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3 και το αντικαθιστάς μέσα από το ελαττωματικό TWRP 3.0.0.b2. Ευτυχώς αυτό σε αφήνει να το κάνεις. Όταν το κάνεις αυτό όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα, μπορείς να κάνεις install καινούργια rom μπορείς να κάνεις backup και επαναφορά.
-
επειδή στέρεψαν τα αυγά εδώ πήγα και βρήκα αρκετά από αλλού,και τρώω δέκα στην καθισιά μου για πλάκα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12986/ αυγουλάκια από ορτύκια. Φωτογραφία απο redmi 3
-
Παράθεση από makis1024: “Ωραία δωράκια σου κάνουν!!!! Άλλη παρτίδα μάλλον είναι αυτό που έχει παρατηρηθεί στο redmi note 2 και την απόχρωση του λευκού στην οθόνη, όπως και να έχει δεν σου κάνουν εύκολα δώρο αξίας 200€. Μπράβο και καλορίζικο. ” Το δωράκι είναι αυτό που κέρδισα στο διαγωνισμό από εδώ,οι τιμές που κυμαίνεται είναι από 130 ευρώ στην κίνα έως 160 από ευρωπαϊκή αποθήκη. Οντως πρέπει να είναι διαφορετική παρτίδα γιατί παρατηρώντας και τα κουτάκια τους βλέπεις η μία εκτύπωση να είναι λί…
-
Σήμερα παρέλαβα το δωράκι μου απο coolicool και παρατήρησα ότι το πρώτο μου redmi 3 που είναι το ίδιο χρώμα έχει διαφορετική απόχρωση του χρυσού λίγο πιο κοκκινωπή, δείτε το βιντεάκι και θα καταλάβετε. Το πρώτο μου το πήρα από vikmall. youtu.be/Xz0sVftvf_w αργότερα όταν θα βρω χρόνο θα ανεβάσω καλύτερο video και φωτογραφίες με τις διαφορές.
-
Μόλις παρέλαβα το δωράκι,ορίστε και το βίντεο. youtu.be/qXVFvS3b15k
-
LG Rolly Keyboard 2: Επίσημο το δεύτερης γενιάς φορητό πληκτρολόγιο που τυλίγεται σε ρολό [Video]
ΜήνυμαΜήπως έχω χάσει κάτι!!! Στο βιντεάκι είνα τετράγωνο και τέσσερις σειρές πλήκτρων ενώ στα υπόλοιπα μας δείχνει ένα πεντάγωνο με πέντε σειρές πλήκτρων μήπως το τετράγωνο είναι το νούμερο ένα, η πρώτη έκδοση?
-
LG Rolly Keyboard 2: Επίσημο το δεύτερης γενιάς φορητό πληκτρολόγιο που τυλίγεται σε ρολό [Video]
ΜήνυμαΠαράθεση από koko: “Ειμαι σίγουρη ότι θα μπορούσες κ εσυ να το βάλεις όπου ακριβώς θα το έβαζε κ μια γυναίκα!... Στην τσάντα μεταφοράς του λαπτοπ πχ... ” @koko Είσαι θεά
-
Car charger
teodorzaf - - Car charger
ΜήνυμαΠαράθεση από paf21: “3,6Α. Η μπαταρία δεν έχει πρόβλημα σε τέτοια φόρτιση; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου ” H μπαταρία ως συνήθως δεν έχει πρόβλημα με τα amper, το πρόβλημα δημιουργείται όταν τα volt δεν είναι σωστά.
-
Test 1-2 1-2
teodorzaf - - Test Corner
ΜήνυμαΠαράθεση από koko: “Τωρα εσυ αυτά πώς τα έβαλες ολα μαζί;;;; ” Και εγώ τεστ έκανα!!!!!!
-
Test 1-2 1-2
teodorzaf - - Test Corner
Μήνυμα -
Παράθεση από Angelo.: “Φίλε έπαθα ακριβώς τα ίδια με εσένα μία βδομάδα νωρίτερα. Πρώτων από τα συμπτώματα (900E Diagnostics) κατά 99.99% δεν γλιτωνεις το άνοιγμα και βραχυκύκλωμα των επαφών στην πλακέτα. Μόνο τότε θα αναγνωρίστει ως 9008 και θα μπορέσεις να κάνεις δουλειά... Αν σκοπευεις να συνεχίσεις (αν δεν βαριέσαι και είσαι προσεκτικός δεν είναι τίποτα φοβερό) πρέπει να προσεξεις κάνα δυο πραματακια. 1) πριν κάνεις οτιδήποτε βαλ το για φόρτιση 3-4 ώρες να είναι γεμάτο 2) κάνε κατά γράμμα τον…