Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 174.
-
για δοκίμασε να εγκαταστήσεις το MiPhone MiPhone2015731.exe - Google Drive και μετά ξαναδοκίμασε τη διαδικασία από την αρχή
-
Παράθεση από antonius: “Εδώ είναι η Stable --> Redmi 3 Latest China Stable Version Fastboot File DownloadΚαι εδώ είναι η Developer --> Redmi 3 Latest China Developer Version Fastboot File Download Υπενθυμίζω ότι και οι 2 είναι αγγλοκινέζικες (δεν έχουν ελληνικά) ” Για ελληνική εννοούσα. Άρα δεν υπάρχει ακόμα, (και χάρηκα τζάμπα)
-
Παράθεση από jojo100: “Ξέρουμε σε πόσες μέρες έρχεται το μύνημα απο xiaomi για ξεκλείδωμα?Εγώ πάντως περιμένω 8 μέρες,εσάς? ” Ως συνήθως 10 μέρες έως και πότε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν στο ξεκλειδώνει, ίσος τα μηνύματα εξαφανίζοντε στο υπερπέραν. Μετά το 10ημερο κάνε μια προσπάθεια να δεις αν ξεκλειδώνει. Να θυμάστε να βάλετε την κινεζική developed πριν.
-
Παράθεση από antonym: “καλοριζικο πες μας εντυπωσεις ” Ευχαριστώ. Διάβασε μερικά ποστ πιο πίσω να δεις της εντυπώσεις.
-
Παράθεση από stefanos1985: “όχι όχι δεν το έγραψα για εσένα (δεν διάβασα καν τα μηνύματα παραπάνω πάρα μόνο το πρώτο ποστ του Θανάση ) δεν έχω κάτι μαζί σου επειδή κέρδισες το τηλ (καλοδούλευτο παρεμπίπτοντος και πάντα τυχερός). Απλα ρε φίλε αν δεις τα ποστ του διαγωνισμού θα καταλάβεις τι λέω. Μέλη που έχουν 3 μηνύματα σύνολο με το που δουν διαγωνισμό τσουπ εκεί,και πρόσεξε δεν λέω να μην μπουν στον διαγωνισμό, άλλα να είναι πιο ενεργοί στο φόρουμ και να βοηθάνε άλλα μελή ” Πλάκα κάνω, γιαυτό έ…
-
Παράθεση από stefanos1985: “Παράθεση από GR_Macedon: “Εσείς τι λέτε; Είμαι αυστηρός ή έχω καποιο δίκιο; Πρέπει να βοηθαμε αυτά τα άτομα στη φάση "άσε φίλε θα στο ρυθμισω εγώ, εσύ κατσε και απολαυσε την πτήση......" ” 1000000 δίκια όχι 1!!!Υ.Γ υπάρχει και ένα άλλο είδος πιστεύω ο διαγωνισματάκιας που γράφεται στο forum μόνο για τους διαγωνισμούς . ” Δεν πιστεύω το τελευταίο να πηγαίνει για μενα Όσο για το "άσε φίλε θα στο ρυθμισω εγώ, εσύ κατσε και απολαυσε την πτήση......" το έχω κάνει, με μεγάλ…
-
Παράθεση από nikos_v: “Εμένα μου ήρθε το μήνυμα που σας δείχνω από κάτω. Δεν μου έστειλαν κωδικό. Όταν μου ήρθε, μπηκα στο λινκ που έλεγε και κατέβασα το πρόγραμμα για το ξεκλείδωμα. bed980b354e3dab0f600772cdf935fe9.jpg ” Αυτό εννοούσα και εγώ, συγνώμη αν σας μπέρδεψα με την εικόνα, το τελευταίο μήνυμα ειναι. Τα παραπάνω που έσβησα τους κωδικούς με κόκκινο χρώμα ήταν για να κάνω επαλήθευση τον λογαριασμό μου.
-
Παράθεση από MIKermit: “Εγώ δεν έλαβα ποτέ τέτοιο μήνυμα αλλά όταν μπαίνω εδώ: Apply for permissions to unlock Mi devices Μου ζητάει να κατεβάσω το tool, το κατέβασα και ξεκινάει η διαδικασία δλδ δείχνει ότι πρέπει να συνδέσω το κινητό κλπ Αν δεν είχε εγκριθεί, θα μου επιβεβαίωνε τον λογαριασμό? ” Δεν το ξέρω αυτό, απλά λέω ότι εμένα μου μου ήρθε αυτό το μήνυμα μετά απο 10 μέρες περίπου απο xiaomi. Εσύ πότε έκανες το έτιμα ξεκλείδωματος?
-
Mi Key 3.2.3 GR
ΜήνυμαΠαράθεση από netblues: “Θα σου συνιστουσα να βαλεις την τελευταια ελληνικη DEV και να την δουλεψεις στα αγγλικα. (εκτος αν εισαι ο γνωστης της κινεζικης που ψαχνουμε παραπανω..) Σαφως πιο φρεσκια, και ειναι ενα κοινο σημειο αναφορας. Ειναι πρακτικως αδυνατον να δοκιμαζονται τα παντα σε διαφορες συσκευες και σε συνδιασμους εκδοσεων. Οχι τουλαχιστον απο μια online κοινοτητα εθελοντων. ” Την Ελληνική θα την εγκαταστήσω λίαν συντόμως. Όσο για δοκιμές εδώ είμαστε, και αυτό κάνουμε. Κάπου διάβασα ότι …
-
Παράθεση από MIKermit: “Εχω ήδη κάνει αίτηση κ λογικά έχει εγκριθεί ” Όταν έχει εγκριθεί θα σου έρθει μήνυμα σαν και αυτό, Μετά ξεκινάς διαδικασία εγκαταστάσεις επίσημης rom, για να το ξεκλείδωμα. Είμαι στο ψάξιμο και εγώ τώρα και θα απαντήσω αργότερα αναλυτικά, όταν κάνω την διαδικασία στο δικό μου. Δεν θέλω να πάρω κανενα στο λαιμό μου γράφοντας ότι να ναι. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/11773/
-
Mi Key 3.2.3 GR
ΜήνυμαΕμένα σε redmi 3 με Αγγλοκινεζική rom μου βγάζει σφάλμα κατά την εγκατάσταση. Και το κινέζικο που είχα εγκατάσταση απο το market παλιότερα δεν δουλεύει σωστά, μόλις βάλω το βύσμα μου το αναγνωρίζει σαν συσκευή ήχου, ενώ στο redmi note 3g μου δίνει την επιλογή να διαλέξω.
-
Να πω και εγώ την αμαρτία μου, δεν ξέρω αν είμαι απο κάποια κατηγορία του αθρογραφου, ή αν είμαι μια κατηγορία απο μόνος μου. Είμαι ενγγεγραμενο μέλος από το Αύγουστο του 2014 και από ότι βλέπετε μέχρι και προχθές είχα 5-8 μηνύματα . Αυτό δεν σήμερα ότι δεν δούλευα στο παρασκήνιο, Είμαι επίσης ενγγεγραμενος και σε αδελφάκι σαιτ εδώ δίπλα με περισσότερηδραστηριότητα myphone.gr, όπου και παρέπεμπα πολλά άτομα να περάσουν από εδώ. Επίσης είμαι και μέλος της en.miui όπου και πάλι παρέπεμπα άτομα για…